Ukrajinska kriza

Šta će se dalje odvijati?

• Rusi samo brane Donbas

glasova: 13 22,8%
  • Rusi uzimaju još neke delove Ukrajine

glasova: 27 47,4%
  • Rusi osvajaju čitavu Ukrajinu

glasova: 11 19,3%
  • Treći svetski rat

glasova: 6 10,5%

• Ukupno glasova
    57
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Америка би треба да буде поражена , нешто као нацистичка Немачка и да се деси процес рееудукације ..мада и то би било губљење времена ..

Дефитнивно их треба поразити и забранити им да више икада доносе било какве одлуке и да воде ратове ,да дође до тоталне капитулације .
nema tu poraza. njena katarza biće spas i za svet i za nju.

nema ni reedukacije u sistemu sa slobodom svega i svačega. njihova elita je usrala motku i nema vizija. a bez mislilaca i nove vizije čabar za sve.

prosvetiti se (edukovati se) znači prihvatiti najviše vrednosti i delovati u skladu s njima.

u biti to bi za ameriku značilo svesno se odreći pozicija na kojoj su. i da hoće to ne mogu jer su bogastva napravili upravo na grbači ostatka sveta.

rekoh zaćarani krug. od koga beži što možeš dalje.

Ja sam jedno vreme mislio da je trgovina za Siriju, pretnja da će da se desi sranje u Donbassu
Kad ono, sve je samo reč o tome što Kamala Harris ima belo pranje, odnosno nizak rejting jer je njen Granny Biden konačno pousustao...
Ove godine su Midterm izbori u USA, a to je mnogo bitnije od nekakvih Odesa i Republika Donbaskih Krajina...
Toliko o tome
Jedino je Sirija bitna da Duh Ćasima Sulejmanija ne postavi nuklearne preko plota od Zida Plača.
Sve ostalo je srranje...
I zato će oni da proglase pobedu jer eto srečili su već najavljen atak Rusije koja je upravo prisiljena na ovlačenje svojih snaga pod pretnjom koalicije na čelu sa USA...kakva licemerna i lažljiva govna. :hahaha: smejem se grohotom što bi rekao Đura u TLN.

I zato će oni da proglase pobedu jer eto srečili su već najavljen atak Rusije koja je upravo prisiljena na ovlačenje svojih snaga pod pretnjom koalicije na čelu sa USA...kakva licemerna i lažljiva govna. :hahaha: smejem se grohotom što bi rekao Đura u TLN.
Bar niko nije poginuo. Zbog laži Toni Blera i Džordža Buša oko hemijskog oružja u Iraku se i dan danas gine.

Mislim da si u krivu.
Krivo misliš
Исток Украјине до Кијева би пао без проблема, људи у источној Украјини не подржавају украјинску војску баш много и из тих региона има много дезертера.

Једино је западна Украјина вољна бранити Украјину.
A Rusi su spremni angažirati stolare da kroje civilke? Sumnjam.

Zašto? Šta nije u ovom sarkastičnom tekstu tačno? Da li su Blumberg i ostala navedena glasila stavljali datume i sate napada Rusije na Ukrajinu ili to Zaharova izmišlja i laže?
Zaharova ima često provale, koje su bez ikakvog smisla. Mediji stavljaju clickbyte naslove, a mnogi među njima nisu objektivni, nego pristranski, jako malo medija je danas objektivnih, u Srbiji primjerice ni jedan. Još gore je u BiH.

nema tu poraza. njena katarza biće spas i za svet i za nju.

nema ni reedukacije u sistemu sa slobodom svega i svačega. njihova elita je usrala motku i nema vizija. a bez mislilaca i nove vizije čabar za sve.

prosvetiti se (edukovati se) znači prihvatiti najviše vrednosti i delovati u skladu s njima.

u biti to bi za ameriku značilo svesno se odreći pozicija na kojoj su. i da hoće to ne mogu jer su bogastva napravili upravo na grbači ostatka sveta.

rekoh zaćarani krug. od koga beži što možeš dalje.
Iako Amerika nekada i propadne, ostatak sveta će opet tražiti pomoć od nje! (jedan Srpski youtuber)

Zaharova ima često provale, koje su bez ikakvog smisla. Mediji stavljaju clickbyte naslove, a mnogi među njima nisu objektivni, nego pristranski, jako malo medija je danas objektivnih, u Srbiji primjerice ni jedan. Još gore je u BiH.

Iako Amerika nekada i propadne, ostatak sveta će opet tražiti pomoć od nje! (jedan Srpski youtuber)
Medije tj ovaj vid kampanje se na način kojim postupa Zaharova i dezavuišu najbolje, sarkazmom i ironijom. Njena pozicija je takva da je relaksirana i da ona sme ono što ne dostoji ni Putinu ni Lavrovu. Mediji su upregnuti u ovu pokvarenu kampanju kao i svaki put do sada, samo što im Rusija nije ni Irak, ni Sirija, ni SRJ...pa su se previše izleteli.

Osnovni zadatak svake vazdušnodesantne jednice po dlasku na užarenu tačku sukoba je preuzimanje kontrole situacije na terenu do odlaska glavnih snaga.
U teoriji je tako, u praksi, pogotovo sa Rusima, je malkice drugačije.

Upravo toliko i treba delovima ovih divizija da se spreme i krenu u borbenu misiju.
Još manje im treba da podviju rep i zbrišu iz borbene misije.

Zaharova vas prca u mozak pa vas rastura lazovcine zapadne neopevane z:D

"

Zaharova: Objavite grafikon naših "invazija" za predstojeću godinu. Želeli bismo da planiramo odmor​

Мария Захарова
Просьба к средствам массовой дезинформации США и Британии Bloomberg, The New York Times, The Sun и т.д. - огласите график наших «вторжений» на предстоящий год. Хотелось бы спланировать отпуск.
t.me/MariaVladimirovnaZakharova/1905

Зар је неко од вас стварно вјеровао у руску офанзиву?Па нису то урадили када је имало смисла и када је било све свјеже, што би сада?
Развлаче вам мозак обичним спином јер је циљ држати Европу усрану од страха.Нови Хитлер , бла,бла, повећавај буџет за НАТО пакт.
Прича за малу дјецу...

Зар је неко од вас стварно вјеровао у руску офанзиву?Па нису то урадили када је имало смисла и када је било све свјеже, што би сада?
Развлаче вам мозак обичним спином јер је циљ држати Европу усрану од страха.Нови Хитлер , бла,бла, повећавај буџет за НАТО пакт.
Прича за малу дјецу...

To sam ja rekao čim je ovo počelo, pa nije baš ni Putin toliko glup da uđe u rat u kojem nema šta dobiti, iebe se njemu za Ukrajinu, to je spin kojim on ostvaruje druge političke (i ekonomske) ciljeve, plin poskupio, idu pare lijepo u Rusiju, vojska malo protegnula noge, svi europski glavonje dopuzali u Moskvu, šta ćeš više... :klap:

To sam ja rekao čim je ovo počelo, pa nije baš ni Putin toliko glup da uđe u rat u kojem nema šta dobiti, iebe se njemu za Ukrajinu, to je spin kojim on ostvaruje druge političke (i ekonomske) ciljeve, plin poskupio, idu pare lijepo u Rusiju, vojska malo protegnula noge, svi europski glavonje dopuzali u Moskvu, šta ćeš više... :klap:
Jeste on glup ali nema snage da ostvari svoju ambiciju porobljavanja našeg kontinenta.

Мораш признати да су састанци хит.:lol: Ејјјјј шта кажеш јел нападаааааааш?Ма нећу ове годинеееееее.
_123221106_mediaitem123221105.jpg

Jeste on glup ali nema snage da ostvari svoju ambiciju porobljavanja našeg kontinenta.

Da je glup ne bi bio tu gdje je... ;)

Мораш признати да су састанци хит.:lol: Ејјјјј шта кажеш јел нападаааааааш?Ма нећу ове годинеееееее.

To je stara taktika, ono, još od faraona, impresioniraj i zastraši onoga tko ti dođe u posjet... :klap:

Medije tj ovaj vid kampanje se na način kojim postupa Zaharova i dezavuišu najbolje, sarkazmom i ironijom. Njena pozicija je takva da je relaksirana i da ona sme ono što ne dostoji ni Putinu ni Lavrovu. Mediji su upregnuti u ovu pokvarenu kampanju kao i svaki put do sada, samo što im Rusija nije ni Irak, ni Sirija, ni SRJ...pa su se previše izleteli.
Ove medije zapravo i treba ismijavati, u tome se potpuno slažem sa tobom. Ja često, kad nešto vidim zanimljivog, uvek tražim originalni izvor, i u 99% je ili nešto dodato ili oduzeto, tako, da je vest dodobrana iskrivljena.

To je fantastična reklama za namještaj Prodotto da Italia

Da je glup ne bi bio tu gdje je... ;)

To je stara taktika, ono, još od faraona, impresioniraj i zastraši onoga tko ti dođe u posjet... :klap:
Руси користе те форе одавно, рецимо наши људи који су ишли тамо на састанке ,поготово војне делегације, кажу да воде госте у највеће војне зградурине што имају.У принципу то су велике нације, може им се.Не либе се да покажу да су велики.Онај ко је ушао у њихов генералштаб каже да просто немаш времена гледати у саговорника од детаља које су свјесно наредали од улазних степеништа па до саме просторије за састанке.
Уведу те у зграду овог типа па ти види шта ћеш даље...
general-staff-of-the-armed_6.jpg

Poslednja izmena:
Zaharova vas prca u mozak pa vas rastura lazovcine zapadne neopevane z:D

"

Zaharova: Objavite grafikon naših "invazija" za predstojeću godinu. Želeli bismo da planiramo odmor​

Мария Захарова
Просьба к средствам массовой дезинформации США и Британии Bloomberg, The New York Times, The Sun и т.д. - огласите график наших «вторжений» на предстоящий год. Хотелось бы спланировать отпуск.
t.me/MariaVladimirovnaZakharova/1905
Tihomire, Zaharova loži tipove poput tebe, da masturbirate na nju. Na mene nema efekat. Ja se ložim na azijke, sitne a dinamitne...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back