- Poruka
- 92.552
Putin: Povukli smo dio trupa, situaciju riješiti na osnovama Sporazuma iz Minska
Šolc je pozdravio povlačenje ruskih trupa sa granica Ukrajinehttps://www.vijesti.me/v/590501?utm...pp_android&utm_campaign=vijesti_share_counter
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje 10 godina pregovarati, nego 1 dan ratovati. Pozdravljam bilo kakvu deeskalaciju u nadi da će se pronaći rešenje, prihvatljivo za sve.Putin: Povukli smo dio trupa, situaciju riješiti na osnovama Sporazuma iz Minska
Šolc je pozdravio povlačenje ruskih trupa sa granica Ukrajine
https://www.vijesti.me/v/590501?utm...pp_android&utm_campaign=vijesti_share_counter
To možeš nekom drugom pričati, bajo moj, o zapadnoj propagandi. Rusi generalno su siromašni za zapadne zemlje. Da, neke zemlje, odnosno gradovi (primjerice poput Los Angeles) se ponašaju do beskućnika katastrofalno, neki gradovi se brinu o nima. Ali da ih ima svugdje, ima ih, u zapadnim zemljama prosečno 20 ljudi od 10000 (uglavnom su to ljudi ovisni o drogama i alkoholu, neki imaju psihične probleme, pa im ne možeš pomoći ni ako im hoćeš), nije ni u Rusiji ni u Srbiji ništa drukčije.И то што си окачио, боље је од картонске кутије или шатора на асфалту! Ипак је кров над главом!
А статистика са википедије и твоје веровање је бесмислено, пошто живим у Русији и знам да је 90% западна пропаганда!
Наравно, треба оцрнити земљу у којој нема дивљања НВО, ЛГБТ и сличних а мигранте брзо доводе у ред:
Наравно да запад неће никада прихватити да у једној Русији нема такве беде и да тамо не може нико да ради шта му је воља а не посебно којекави мигранти!

Па најбоље да ми ти причаш о животу у Русији из....ко зна које рупе?To možeš nekom drugom pričati, bajo moj. Rusi generalno su siromašni za zapadne zemlje. Da, neke zemlje, odnosno gradovi (primjerice poput Los Angeles) se ponašaju do beskućnika katastrofalno, neki gradovi se brinu o nima. Ali da ih ima svugdje, ima ih, u zapadnim zemljama prosečno 20 ljudi od 10000.
Svi možemo da pročitamo porazne činjenice o Rusiji. A to je da im je plata niža nego čak i srpskom narodu.Па најбоље да ми ти причаш о животу у Русији из....ко зна које рупе?
Више пута сам качио на овом форуму куповну моћ у Русији и сравнио је са Финском, Чешком, Србијом и још неком земљом!
Могу и са тобом да укрстим податке, све са линковима за проверу!
Pa okači ponovo, ja uvek volim saznati nešto novo. Srbija i Rusija u rangu sa Finskom i Češkom?Па најбоље да ми ти причаш о животу у Русији из....ко зна које рупе?
Више пута сам качио на овом форуму куповну моћ у Русији и сравнио је са Финском, Чешком, Србијом и још неком земљом!
Могу и са тобом да укрстим податке, све са линковима за проверу!
Jel ste pokušali pojasniti, kako su Milošević i SANU rasturili SFRJ????
Можеш и сам. Потражи средњу плату у Москви или Санкт Петербургу па онда Хелсинкију, Прагу и онда потржи цене енергената, хране, комуналија....и сравни куповну моћ!Pa okači ponovo, ja uvek volim saznati nešto novo. Srbija i Rusija u rangu sa Finskom i Češkom?
Kako da ne...
Da ali to je nepravilno.Можеш и сам. Потражи средњу плату у Москви или Санкт Петербургу па онда Хелсинкију, Прагу и онда потржи цене енергената, хране, комуналија....и сравни куповну моћ!
Budale, trebali ste primiti ponudu o momentalnom pridruženom članstvu u EZ kad je bilo nuđeno, to što gradite sada sa kreditima, koje će otplaćivati i vaši čukun unuci bi izgradili nepovratnim sredstvima u ono doba umesto da ste ratovali. Dogodi se, pogrešna odluka....samo što je koštala više od 120k ljudi glaveПо наговору САНУ, Милошевић је лично позвао америчког председника и рекао му да пошаље пар хиљада наоружаних усташа да би растурио СФРЈ. Овај је морао да послуша, јер је то ипак наредба Милошевића који је у то време био бог и батина за институцију америчког председника. Кажу да му је у време кад је био у САД у школи за шпијуне, Хилари спремала ванилице, а Олбрајтова прала стопала свако вече. Зато су га после толико и мрзели. Мислим да је и Бил знао да му је Слоба оверио жену више пута у том периоду.
Можеш и сам. Потражи средњу плату у Москви или Санкт Петербургу па онда Хелсинкију, Прагу и онда потржи цене енергената, хране, комуналија....и сравни куповну моћ!
Nije isto, to ti mislis zbog tvoje ograničenosti... Uporedi KWH, litar mleka, hleb, litar goriva, kubik gasa, cenu u prevozu ili pozoristu ili na utakmici...Da ali to je nepravilno.
Kao da kažeš: "Možda je tačno da ja imam samo 10 evra a Bil Gejts 10 miliona, međutim njegova kuća košta 10 miliona a moja 10 evra. Prema tome isti smo."
Нађох старе постове, где сам сравнио цене и плате у Русији и Чешкој.To možeš nekom drugom pričati, bajo moj, o zapadnoj propagandi. Rusi generalno su siromašni za zapadne zemlje. Da, neke zemlje, odnosno gradovi (primjerice poput Los Angeles) se ponašaju do beskućnika katastrofalno, neki gradovi se brinu o nima. Ali da ih ima svugdje, ima ih, u zapadnim zemljama prosečno 20 ljudi od 10000 (uglavnom su to ljudi ovisni o drogama i alkoholu, neki imaju psihične probleme, pa im ne možeš pomoći ni ako im hoćeš), nije ni u Rusiji ni u Srbiji ništa drukčije.
Još što se tiče LGBT, danas progoniš njih, sutra invalide, prekosutra političke protivnike....
Ti si Ograničen.Nije isto, to ti mislis zbog tvoje ograničenosti... Uporedi KWH, litar mleka, hleb, litar goriva, kubik gasa, cenu u prevozu ili pozoristu ili na utakmici...
I jel okacilo,ne jelСамо, ти поче причу о сиромаштву Русије а ја те замолио да ми окачиш беду са улица рускох градова, оно, као у САД, људи спавају на улици у картонским кутијама, под шаторима, на клупама...

Modza letuju na Kamcatki ako je tamo aranzman 300 evra.Ti si Ograničen.
Ako letovanje u Tunisu košta 1000 evra, onda će ga Čeh moći priuštiti, a Rus ne.

Glupo je da se za svako merenje menja i lenjir.Modza letuju na Kamcatki ako je tamo aranzman 300 evra.![]()
Ništa od toga. Izgubili ste rat.Готово је, Дума је изгласала нацрт резолуције о признању ДНР и ЛНР, самопроглашених република Донбаса. Како је прецизирао председник Думе Вјачеслав Волођин, документ ће одмах бити упућен шефу државе.
Следећи корај ће бити као у Сирији. на позив регуларних представника власти руска армија ће ући на територију ДНР и ЛНР. Њихово присуство на том подручју аутоматски отвара и проблем Приднестровља! У сваком случају, Русија ће заузети пола Украјине а запад ће моћи само да лаје!
Znaci podrzavas to?? Onda podzravas i sto siptari uzese KiM?Готово је, Дума је изгласала нацрт резолуције о признању ДНР и ЛНР, самопроглашених република Донбаса. Како је прецизирао председник Думе Вјачеслав Волођин, документ ће одмах бити упућен шефу државе.
Следећи корај ће бити као у Сирији. на позив регуларних представника власти руска армија ће ући на територију ДНР и ЛНР. Њихово присуство на том подручју аутоматски отвара и проблем Приднестровља! У сваком случају, Русија ће заузети пола Украјине а запад ће моћи само да лаје!