- Poruka
- 92.138
Britanski tabloidi ko i naši. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da je i njih blam sto ovo pišu ali imaju takvu direktivu...
Ne to vi raditeZnaci podrzavas to?? Onda podzravas i sto siptari uzese KiM?
Ko god podzrava to sto Rusija radi Ukrajini podrzava i otimanje KiM SrbijiNe to vi radite
Tebi Kao tesko pada Sto je zapadna stoka okupirala Kosovo,sad si se sjetio..aj prodaji nekom tu pokvarenu pricuKo god podzrava to sto Rusija radi Ukrajini podrzava i otimanje KiM Srbiji
Znaci Srbija ima pravo da povrati Kosovo i Metohiju i NATO teroriste izbaci sa svoje zemlje....i to podrzava HrvatskaZnači slažeš se da je uspostava ustavnopravnog poretka na cijelom teritoriju dužnost i pravo svake međunarodno priznate države?
Osim kad je RH u pitanju, onda drugačije
Službena Hrvatska sigurno ne, a ja sigurno daZnaci Srbija ima pravo da povrati Kosovo i Metohiju i NATO teroriste izbaci sa svoje zemlje....i to podrzava Hrvatska
Šiptari uzeli? Gde ti živiš?Znaci podrzavas to?? Onda podzravas i sto siptari uzese KiM?
Ko god. Rusija okuporala Dombas i Lugansk a NATO KiMŠiptari uzeli? Gde ti živiš?
NATO je okupirao KiM, nije ga niko uzeo.
Pogotovo ne slavna šiptarska vojska, koja je još govnjivija od preslavne rvatske.
I sad ti njemu Kao to objasnjavas jer on Kao ne zna Ali se nasekiroŠiptari uzeli? Gde ti živiš?
NATO je okupirao KiM, nije ga niko uzeo.
Pogotovo ne slavna šiptarska vojska, koja je još govnjivija od preslavne rvatske.
Aha znaci sad ,,kako god,, m...Ko god.
Zašto lock? Pa previranja mogu da se nastave diplomatskim putem, ne mora rat...pozdravljam odluku putina da započne povlačenje trupa. razum je prevladao.
žitelji ukrajine sada mogu odahnuti i radovati se proleću, tema može lok.
A zanimljivo je i ponašanje poslanika SNS-a:U celoj ovoj priči njzanimivljije je ponašanje amerike u slučaju da Ukrajini stvarno zapreti rat.
Pa da, tvoj B92 prenosi izjave tih terorista kao da su stvarne vestiA zanimljivo je i ponašanje poslanika SNS-a:
Dombas, reče dumbass.Ko god. Rusija okuporala Dombas i Lugansk a NATO KiM
UŽIVO Ubijen ruski vojnik, Putin: "Već ste jednom bombardovali Beograd"; Šolc pozdravio povlačenje vojnika
Mislim da si u krivu.FRJ, pa?
Ti si krajnje zlonameran ili si funkcionalno nepismen jer: "Више пута сам качио на овом форуму куповну моћ у Русији и сравнио је са Финском, Чешком, Србијом и још неком земљом!Pa okači ponovo, ja uvek volim saznati nešto novo. Srbija i Rusija u rangu sa Finskom i Češkom?
bome. takozvana republika hrvatska i takozvana republika bih.A zanimljivo je i ponašanje poslanika SNS-a:
Zamolio bih medije u Srbiji da kada pišu o Lugansku ili Donjecku da koriste termin TAKOZVANE jer u njima se nalaze teroristicke, separatisticke jedinice