Ukrajinska kriza

Šta će se dalje odvijati?

• Rusi samo brane Donbas

glasova: 13 22,8%
  • Rusi uzimaju još neke delove Ukrajine

glasova: 27 47,4%
  • Rusi osvajaju čitavu Ukrajinu

glasova: 11 19,3%
  • Treći svetski rat

glasova: 6 10,5%

• Ukupno glasova
    57
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sutra je sreda , da vidimo ko laže ?

Nece niko da ratuje kad je kod Srba neradan dan...:dosadno:
Bez Srba nema pobednika :mafijas:

...

Izvor Sputnjik:

Počela bežanija

Posle silnih obećanja da će spasiti Ukrajinu od zle Rusije, i SAD i Evropska unija su se dale u beg iz Kijeva! Beže svi – i instruktori iz američke nacionalne garde i Džems Bondovi iz britanskog SAS, i ambasade, i aviokompanije, i ostala sitna boranija.

Pa mozda je to deo obuke...da im pokazu kako se bezi...:think::gace:

...

dakle
mi koji smo u KANADI , narocito u TORONTU itekako smo i radili na tome da se LAZI i pokazu i dokazu
KAO I PRIMER NASEGA RADA i je da se dan 10 JUN u ONTARIO i je praznik , potvrda nasega naucnika NIKOLE TESLE kao i da se svaka godisnjica bombardovanja itekako i prezentira da je laz.
SRPSKA NACIONALNA AKADEMIJA , gde je marsovac , i je u vise navrata i imala i izlozbe gde je i tv radio i politicari dolazili i imali su i prilke da naucnim metodama , analizama i dokumentima , data , koja je situacija bila pre , kao i posle bombardovanja.
i recimo 2018
stogodisnjica zavrsetaka rata , gde su i mnogi, bas mnogi iz raznih ambasada i bili , gde i svako od nas i je imao posebnu ulogu za razgovore.
marsovac i je imao i sa konzulima - AUSTRALIJE koji i bas nista nije ni znao , zasto i je poceo prvi svetski rat.
na sve to sto smo , sam i govorio , slusali su i drugi, juzna , koreja , japan , ruski i drugi.
cinjenice su pdate , prikaz dogadjaja je dat
i u svim tim razgovorima , se i provejavala , i to sa kojim lazima i je krenulo u ubijanje neinih u JUGOSLAVIJI.
SRPSKA NACIONALNA AKADEMIJA i nas predsednik su i nagradjeni.
i mislim da i dobro radimo.
moja malenkost i je uspela da se SRPSKI JEZIK ukljuci u dokument kako i na koji nacin da seglasau TORONTU.
pored drugih jezika.

i ti mislis da je to malo...

rovari se , rovari se i tamo
i ne boj se
Laži me, lažem te....
Jel ste pokušali pojasniti, kako su Milošević i SANU rasturili SFRJ????

Која Украјина?
Država istinita sledbenica Kijevske Rus, a ne oni ********.

//Znači slažeš se da je uspostava ustavnopravnog poretka na cijelom teritoriju dužnost i pravo svake međunarodno priznate države?) su hteli samo
Osim kad je RH u pitanju, onda drugačije
Naravno da se slažem da se uspostavi ustavni poredak na svakom santimetru zemlje. Ono što ti ne razumeš ili nećeš da razumeš jeste (u ovom slučaju) da su Srbi narod u SRH a Albanci (Šiptari) manjina. Iz onog Narod proizilazi mnogo više prava a Srbi i tada (89/90/91) su hteli samo autonomiju u okviru SRH. Kasnije kada se zagovnalo želeli su sa Srbijom, CG i RS da budu u istoj državi.
Šipptari su manjina bii i u SFRJ i u Srbiji i njihova manjinska prava nije niko negirao.

Izvor Sputnjik:

Počela bežanija

Posle silnih obećanja da će spasiti Ukrajinu od zle Rusije, i SAD i Evropska unija su se dale u beg iz Kijeva! Beže svi – i instruktori iz američke nacionalne garde i Džems Bondovi iz britanskog SAS, i ambasade, i aviokompanije, i ostala sitna boranija.
Jel osto Rambo il' je i on uhvatio tutanj

Car Vladimir bi morao, da se pobrine prvo za Ruse u Rusiji, a ne da ih 100 milijona živi u siromaštvu, a posledično svake godine 1 milijon manje.
О ком сиромаштву причаш?
Овде нико не живи на улици, под картонским кутијама или под шаторима као у богатим САД!

Čim vidim ovo "milijon", odbacim komentar :kafa:
Prošle godine se populacija u RF smanjila za milijon, a tek im slede problemi sa padom stanovništvs jer su sada fertilne postsovjetske generacije, koje su same po sebi bile manje a i fertilitet se smanjio. Isto tako, ispraznio se bazen srednjeazijskih postsovjetskih republika iz kojih je bilo najviše migranata. Postupci vladajućih u RF taj problem samo pogoršavaju, umesto, da bi ih rešavali.

О ком сиромаштву причаш?
Овде нико не живи на улици, под картонским кутијама или под шаторима као у богатим САД!
Oćeš da ti slikam par ciganskih naselja u Srbiji pa okačim ovdje, ili da pronađem stotinu sličnih i još gorih snimaka iz Rusije?

p.s. činjenica je, da su državljani Rusije 15 puta siromašniji od njihovih suparnika na zapadu. To stvarno nije potrebno. Život je prekratak, da ga trošiš za ideale "močne države".

Istina, ali počelo je, kad se SR Srbija stavila sa novim ustavom iznad poretka SFRJ, te maznula novac iz savezne kase jer je bila bankrotirana i tako srušila Markovićeve reforme...
Ako tačno i činjenično ne znaš šta je bilo, kako je počelo razbijanje SFRJ, ne smdi ovde sa tupavim komentarom! ;)

...још се ложе

Snap1.jpg
Neopjevana stoka

Prošle godine se populacija u RF smanjila za milijon, a tek im slede problemi sa padom stanovništvs jer su sada fertilne postsovjetske generacije, koje su same po sebi bile manje a i fertilitet se smanjio. Isto tako, ispraznio se bazen srednjeazijskih postsovjetskih republika iz kojih je bilo najviše migranata. Postupci vladajućih u RF taj problem samo pogoršavaju, umesto, da bi ih rešavali.

Mislim da zemlje poput Ukrajine ne treba da brinu tu brigu. Takođe ni zapad, jer sam potpuno siguran da njima odgovara da Rusi budu siromašni. Ruska zemlja, ruska posla, neće niko sa strane da odlučuje o tome.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back