- Poruka
- 228
Jesi probao kako ti stoji KečeZnao sam ja da si ti kenjac pa od bukve ne vidis sumu...
Moj islamizovani Srbine....
Verovatno kao saliveno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi probao kako ti stoji KečeZnao sam ja da si ti kenjac pa od bukve ne vidis sumu...
Moj islamizovani Srbine....
prvo , niti ce iko napasti ikoga urusiju , niti bilo gde da su rusi.Истина је да ће Америка са својим пудлицима да нападне РУсије , највероватније да ће прво да ударе на Предњестровље .
Америка и НАТО су ти који гомилају трупе око Русије а Русија је само на својим границама.
Зато што ће им безбедности бити угрожена .
Svako kogvori srpskim jezikom je Srbin pravi ili poturceni svejedno
.Al jezik je odrednica pripadanja jednom narodu
Moze nas poturceni Srbin @Povjesnitchar da prica sta hoce, on govori srpski, savrseno se razumemo ja i on tako da on ne moze.biti nista drugo osim Srbin sve dok je to tako.
Iz istog razloga su svi koji govore ruskim u Ukrajini Rusi
Ukrajina je vestacka komunisticka kvazidrzava
I kao takva se mora raspasti i nestati narocito jer je zapad koristi kao orudje protiv Rusije i Rusa u celini
prvo , niti ce iko napasti ikoga urusiju , niti bilo gde da su rusi.
sto se tice nasega zivota tamo
i kada je bila najveca hajka i lazi oko bombardovanja JUGOSLAVIJE, mi , tj moja malenkost i je radeci za tu drzavu i to jos na poziiji
ukazivala na te lazi, stim da kao profesionalac u svojoj profesiji , na naucni ncin , sam im i dokazivao da su to sve lazi.
i ...
trebamo i da stalno i radimo da se ukazuje , i ko su i sta su.
Vratio se u svoju drzavu Republiku Srpsku ,donio kapital koji je zaradio vani i ulozio u svoju zemlju ,placace poreze Republici Srpskoj jacati njenu ekonomiju ,zaposlice nekoliko ljudi koji ce placati i puniti fond zdravstva i penzioni fond Republike Srpske i ostale namete i porezeSpustimo tenzije. Pogledaj
Ukrajina je ruska kao sto je Bosna srpska
Spustimo tenzije. Pogledaj
Ruski ambasador: Ako Ukrajinci krenu u napad, nemojte se čuditi ako odgovorimo
SVIJET Autor:Hina15. feb. 202209:06 > 09:07
Podijeli:
![]()
Rusija "će odgovoriti" ako počnu ubijati njezine građane bilo gdje, pa tako i na istoku Ukrajine, rekao je ruski veleposlanik pri EU u utorak, a predsjednik Ukrajine pozvao je svoje građane da izvjese zastave i pjevaju himnu u srijedu, koja zapadni mediji spominju kao dan invazije.
“Nećemo izvesti invaziju na Ukrajinu ako nas ne provociraju da to učinimo“, rekao je Vladimir Čižov, ruski veleposlanik pri Europskoj uniji, kako ga je citirala u utorak ruska novinska agencija RIA.
“Ako Ukrajinci krenu u napad protiv Rusije, nemojte se čuditi ako odgovorimo. Ili ako počnu otvoreno ubijati ruske građane bilo gdje – u Donbasu ili negdje drugdje“.
Eto vidiš i Sead hoće da živi u velikoj drzavi sa Srbima i Rusima...od Vladivostoka do Triglava
...
Која Украјина?Ukrajina ipak ne odustaje od NATO-a.
Zelenski kaze rat 16 februara.
Znaci![]()
dakleМоје лично мишљење је да је то сада у овој ситуацији заиста небитно .То указивање на истине и лажи је давно престало да има било каквог смисла , у смислу да може да доведе до неког колективног буђења народа ...то је пиши пропало ..
У овој ситуацији која наступа ће бити јако тешко ономе ко остане у Америци или у било којој земљи Запада
Наравно ако се ради о особи који чува своје корене .језик и културу.
rovari se , rovari se i tamoНа пример Кина је погрешила што није позвала своје држављане да се врате кући када је кренула она хистерија око короне и Кинеза .
Људе су буквално тукли на улици и дискриминисали .
Русија би тебала да позове држављане назад јер је антируска хистерија толико достигла врхунац да је номралан живот немогућ .
I torpeda sudnjeg dana (ili kako se već zove)...To je zbog Gosn Kinzala i Gosn Kalibra
Jesi probao kako ti stoji Keče
Verovatno kao saliveno
XexexeMoj islamizovani Srbine....
Ništa od napada na Donbas.
Ostalo je još da vidimo šta će ostati od natoa.
Evropa evropljanima. mrš kući muko svetska.
Ma naravno, Ukrajina se sprema okupirati RusijuSpustimo tenzije. Pogledaj
Ruski ambasador: Ako Ukrajinci krenu u napad, nemojte se čuditi ako odgovorimo
SVIJET Autor:Hina15. feb. 202209:06 > 09:07
Podijeli:
![]()
Rusija "će odgovoriti" ako počnu ubijati njezine građane bilo gdje, pa tako i na istoku Ukrajine, rekao je ruski veleposlanik pri EU u utorak, a predsjednik Ukrajine pozvao je svoje građane da izvjese zastave i pjevaju himnu u srijedu, koja zapadni mediji spominju kao dan invazije.
“Nećemo izvesti invaziju na Ukrajinu ako nas ne provociraju da to učinimo“, rekao je Vladimir Čižov, ruski veleposlanik pri Europskoj uniji, kako ga je citirala u utorak ruska novinska agencija RIA.
“Ako Ukrajinci krenu u napad protiv Rusije, nemojte se čuditi ako odgovorimo. Ili ako počnu otvoreno ubijati ruske građane bilo gdje – u Donbasu ili negdje drugdje“.
A Ruje nagomilali milione tona oružja na granicu s Ukrajinom for radi.Od napada nikad nije ni bilo nista osim kod poremeceni umova zapada i ukrajinskih bolesnika,naravno ako zele rat napadnu Donbas a ne ovo glumatanje....