- Poruka
- 314
To je isto rekao Ruspokupili od zapada
ako ne potpisete
beograd ce biti aerodrom
Naseo si na naslov Dnovosti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je isto rekao Ruspokupili od zapada
ako ne potpisete
beograd ce biti aerodrom
Normalno, bilo bi bolje, da se Ukraina federalizira, te tako omogući svoj napredak i mir u tom regionu. Ali, ako pogledamo u prošlost, primjerice, kad su Albanci tražili, da bude Kosovo republika, niko im nije to htio dati, isto, kad je tražila Slovenija, da Jugoslavija bude konfederacija, niko nije želio da se to ostvari. Radije smo odabrali rat i stagnaciju, nego mir i napredak.Ako traže autonomiju a čini mi se da je to i zahtev Putina treba im dati.
Skroz je nerealna priča Ukrajinaca da će uleteti u Donbas i uvesti centralizam Kijeva a tek samo vraćanje Krima je druga galaksija.
Ne boj se onoga što znaš da imaju, nego onoga što misliš da nemaju. A u tome su sve velike sile slične, uvek imaju nešto u tajnosti.nebuloze sta citam
pa el vi znate sta rusi imaju od naoruzanja?
krasuhu za elektronsko ometanje
avtobazu za yebanje svih zivih radara i dronova
merkuri sistem za blokiranje svih vodjenih projektila najvise onih satelitskih
altair dron koji je za global hok majka mara
i to sve ide ka granici ukrajine
Zašto bi se radovao? Ja sam tužan, kad se vozim praznim selima Bosne, Hrvatske te Srbije. Ne osjećam nikakvu radost, da negdje ljudi pate zbog gluposti političara. Što se mene tiče, u Evropi potrebno je ukinuti države, koje nam nisu donjele ništa osim ratova za teritorije i ideologije, te uvesti neki novi sistem organizacije društva.Pa valjda se trebas radovati?
Nije bdp merilo ni snage drzave ni kvaliteta zivota.
Jel se raduješ takvim vestima?Inace za vasu informaciju
mislim za ove natouuuguzne muve sto kao i nes znaju
danas je ukrajinski ratnik
pobio 5 svojih i jos i ranio jos 5 vojnika
u begstvu je
moguc razlog
kazu
nije hteo da ide na ratiste...
Ukrainian serviceman shot 10 Ukrainian soldiers and fled with weapons
2022-01-27
NEWS
Ukrainian soldier shot 10 Ukrainian soldiers and fled with weapons
Facebook
In contact witheight
classmates
A Ukrainian conscript shot 10 colleagues and fled.
A military serviceman of the Armed Forces of Ukraine deserted from the unit, seized a weapon and shot a unit of ten people - five servicemen were killed, and five more with various kinds of gunshot wounds were wounded.
At the moment, it is known that 20-year-old conscript soldier Artemy Ryabchuk received weapons at the Southern Machine-Building Plant in the Dnieper, after which he suddenly opened fire on his colleagues. It is known that the soldier managed to escape. At the same time, one of the probable motives for the incident is the preparation of him to be sent to fight in the Donbass.
According to Ukrainian resources, in addition to the fact that the Ukrainian soldier took possession of the machine gun, he has several grenades and a pistol. At the moment, the search for the deserted Ukrainian soldier is being carried out in the nearby areas of the Dnieper.
The Ministry of Defense of Ukraine has not yet made any official statements on this matter, however, given the voiced version of what happened, it is logical to assume that the situation in the Ukrainian army is such that the Ukrainian military does not want to fight in the Donbass. By the way, this is not the first time this has happened.
Upravo suprotno od većine što si napisao.U tomu je i poenta pobune u Donbasu i Luhansku. Oni su imali nekakav povlašteni položaj unutra Ukraine, te dobivali neku golemu pomoć iz državnog proračuna. No, kad se u Kijevu promenila vlast i ukinula te povlastice, onda je došlo do pobune u tim područjima (isto je bio Krim jedno izmed njih). Inaće, Krim je imao autonomiju, te su imali referendum već 1991 o izlasku iz Ukrajine, ali je bilo dogovoreno, da se taj status zamrzne na neodređeno, dok Donbas i Luhansk ni ne žele izaći iz Ukraine, nego žele, da se im povrati taj povlašteni status. Sve u svemu, liniju obični ljudi mogu prelaziti svakodnevno, mislim da čak njihovi klubovi igraju u prvenstvu.
poenta citiranjaNe boj se onoga što znaš da imaju, nego onoga što misliš da nemaju. A u tome su sve velike sile slične, uvek imaju nešto u tajnosti.
Zašto bi se radovao? Ja sam tužan, kad se vozim praznim selima Bosne, Hrvatske te Srbije. Ne osjećam nikakvu radost, da negdje ljudi pate zbog gluposti političara. Što se mene tiče, u Evropi potrebno je ukinuti države, koje nam nisu donjele ništa osim ratova za teritorije i ideologije, te uvesti neki novi sistem organizacije društva.
netacno.Због чега се појединци понашају као да је народ у Украјини већином уз Русију? Испада као да је групица ''америчких плаћеника'' тек тако преузела власт у држави од 44 милиона становника и сад та мањина контролише понашање Украјине.
Украјински народ не жели апсолутно ништа да има са Русијом, и то је очигледно. Исто тако је и у Балтичким земљама, Пољској, итд. Народ тамо жели мир и да живи нормално.
Под каквом пропагандом могу да буду Пољаци и Естонци, кад живе далеко боље сад, него кад су били под утицајем Русије?
Гарантовано 90% народа Украјине осећа само мржњу према Русији. Због чега је онда проблем то што не желе да буду под утицајем Русије?
cekaj maloJel se raduješ takvim vestima?
Pa razbili ste zemlju umesto da ste resili probleme. I sad hocete da vam rusilacka pamet donese dobro? Secesija je bila opcija posle 20 godina pregovora a ne na prvi potez.Zašto bi se radovao? Ja sam tužan, kad se vozim praznim selima Bosne, Hrvatske te Srbije. Ne osjećam nikakvu radost, da negdje ljudi pate zbog gluposti političara. Što se mene tiče, u Evropi potrebno je ukinuti države, koje nam nisu donjele ništa osim ratova za teritorije i ideologije, te uvesti neki novi sistem organizacije društva.
Znači ti si Jugoslaven po ubeđenjuPa razbili ste zemlju umesto da ste resili probleme.
Kisna glisto meni zemlja sluzi za pisanje, setanje, kretanje ... ne trebaju mi granice i ludaci. Spavao sam u vreci gde sam hteo.Znači ti si Jugoslaven po ubeđenju
Душевни болесници су они који желе да се врати време ратова, глади и немаштине.Dusevni bolesnici nemaju pravo glasa. Treba ih spakovati u rezervat.
Ukrajina je imala pedesetak miliona koje su ovi rasterali. Sta cekamo? Pobedu ludila?
Ti znas sta zele dusevni bolesnici? Dobro.Душевни болесници су они који желе да се врати време ратова, глади и немаштине.
А нормални су они који желе нормалан живот.
Prekini vise da citiras CRAPPY televiziju!Eksperti su objasnila kako ce izgledati rat u Ukrajini, a informacije su iz prve ruke.
Ukrajina je samo zrtveno jagnje Zapada -Nemacka cuti, Amerika pruza laznu pomoc, a Ukrajina gubi sve
Kapitulirali ste aРусија: Неприхватљива је чак и мисао о рату између Русије и Украјине
14:53 27.01.2022
На контакт линији у Донбасу је приметно затишје, изјавио је заменик портпаролке Министарства спољних послова Русије Алексеј Зајцев и подвукао да Москва сматра неприхватљивим могућност рата између Русије и Украјине.
„Констатујемо затишје на контакт линији у Донбасу. Број кршења прекида ватре у поређењу са првим недељама јануара се смањио“, рекао је он у Москви.
Дипломата је додао да о томе сведоче и извештаји специјалне комисије ОЕБС-а за мониторинг.
„Неколико пута смо изјављивали да ми не планирамо никога да нападамо“, подвукао је Зајцев.
Према његовим речима, за Русију је чак и мисао о рату између Русије и Украјине неприхватљива.
Значи ја сам душевно болестан ако желим некоме да живи нормалним животом, а не у немаштини?Сумњаш да он не зна шта желе душевни болесници? Упућен је у материју. Позна себе.![]()
1991, da je Hrvatska napravila 5 županija, a jedna od tih bi bila Krajina (ili ti srpska županija sa autonomijom) do rata ne bi ni došlo. Hrvatska je danas jedna fina zemlja članica EU sa finim elementima fašizma u svom ustavu (trećerazredna zemlja Evrope). Sličan slučaj je u Ukrajini.Upravo suprotno od većine što si napisao.
Због чега се појединци понашају као да је народ у Украјини већином уз Русију? Испада као да је групица ''америчких плаћеника'' тек тако преузела власт у држави од 44 милиона становника и сад та мањина контролише понашање Украјине.
Украјински народ не жели апсолутно ништа да има са Русијом, и то је очигледно. Исто тако је и у Балтичким земљама, Пољској, итд. Народ тамо жели мир и да живи нормално.
Под каквом пропагандом могу да буду Пољаци и Естонци, кад живе далеко боље сад, него кад су били под утицајем Русије?
Гарантовано 90% народа Украјине осећа само мржњу према Русији. Због чега је онда проблем то што не желе да буду под утицајем Русије?