Ukrajinska kriza

Šta će se dalje odvijati?

• Rusi samo brane Donbas

glasova: 13 22,8%
  • Rusi uzimaju još neke delove Ukrajine

glasova: 27 47,4%
  • Rusi osvajaju čitavu Ukrajinu

glasova: 11 19,3%
  • Treći svetski rat

glasova: 6 10,5%

• Ukupno glasova
    57
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa Ukrajina sa populacijom od 40 miliona ni ne moze da nestane kao drzava, a i ne vidim da Ljuti Ukrajinac nije motivisan da brani svoju zemlju. Rusija moze samo da se uvuce u visegodisnji rat i lisi sebe svakog prosperiteta.

Na papiru, 40 miliona stanovnika izgleda mnogo.
Međutim, pitanje je koliko ima zagriženih Ukrajinaca koji su voljni da ratuju.
Rat iz 2014 pokazuje - ne baš mnogo.

Kao što sam već napisao, ne verujem da će Rusija da ih napadne.

Putin je u histeriji.

Čitav svet mu se ruši od Ethereuma do Noleta

Ne diraj mi Ethereum, na njemu počiva ozbiljan ekosistem.
Pre bih se kladio da će ETH da skine BTC sa trona.

Na papiru, 40 miliona stanovnika izgleda mnogo.
Međutim, pitanje je koliko ima zagriženih Ukrajinaca koji su voljni da ratuju.
Rat iz 2014 pokazuje - ne baš mnogo.

Kao što sam već napisao, ne verujem da će Rusija da ih napadne.

Ukrajncima ne fali patriotizma, falilo im je boljeg naoruzanja jer su u vrijeme sukoba imali staroegipatsko sovjetsko oruzje. Sada se stanje promjenilo.

Pa svejedno, kad braniš svoju državu si itekako motiviran, za razliku kad napadaš tuđu.
branis svoju zemlju od sizmatika?
tacno postoje paralele izmedju ukrajine i hrvatske, cini mi se da su se neki nadali da naprave oluju rusima u ukraijini, kao hrvati srbima

ti znas da ukrajinci pricaju bas ruski, a imaju svoj jezik ukrajinski, ne foliraju se kao vi hrvati?
iselite srbe, pa radno sposobni hrvati na arbajt kod gazzde kurta, i ko ce na kraju da ostane u vasoj lijepoj? NIKO.

a ukre, bas me zivo zanima sta su smislile, osim da im spadnu gace
A hoće li se opet mobilosati ona gay srpska četničad?
bas si frajla trofrtaljka, zar neces na istocni front, ako ne idu srbi?

broj ukra spremnih da umru za bajdena i zelenskog nije veci od 0.5%

pregazice ih rusija kao plitak potok
Happy Talk GIF by DASDING

Već 8 godina je vaš moto "Na Kiev!" a napredovali ste manje nego astmatični mrav s teškim kesama iz kupovine

SLAVA UKRAINI!

Rusima je jasno kakva skupina kompletnih idiota je trenutno na vlasti u državama prvog sveta, i ovo neće biti prvi put da se neko loše provede zbog toga.
Svaki put kada zapadom vladaju nesposobni ljudi, Rusija na tome kešira.
Au, pa ti si crven od glave do pete.

Gutereš: Svet gori nego što je bio, verujem da Rusija neće napasti Ukrajinu​

Rusiji rusija žvaće gaće....

Украјина као равничарска земља тешко да се може одбранити од руских тенковских клинова, који би, послије страшне артиљеријске припреме и ваздушних удара брзо избила на ријеку Дњепар.

Eto, zato sam pomenuo ubojito CIA i MI6 oruzje jer Ukrajincima ne trebaju tenkovske divizije da zaustave ruske tenkove, tu radi poso ATGM.

Pogadjace ruse ko čavke.

Eto, zato sam pomenuo ubojito CIA i MI6 oruzje jer Ukrajincima ne trebaju tenkovske divizije da zaustave ruske tenkove, tu radi poso ATGM.

Pogadjace ruse ko čavke.

Pola Ukrajinaca su proruski orijentisani. Oni nemaju tu podelu kako vi zamisljate, osim Zapadenaca tj. onih iz Lvova i okoline. To su ukrajinske ustase.

Cak i ako imaju neki ukrajinski identitet, to uopste nije tako upereno protiv Rusa, jer oni sebe smatraju u sirem smislu jednim narodom.

Cak bi vrlo lako moglo da se desi da se 25% Ukrajine odmah stavi na rusku stranu, a ne da ce da ratuju protiv. A to je zapravo novi Krim unutar same Ukrajine.

Pola Ukrajinaca su proruski orijentisani. Oni nemaju tu podelu kako vi zamisljate, osim Zapadenaca tj. onih iz Lvova i okoline. To su ukrajinske ustase.

Cak i ako imaju neki ukrajinski identitet, to uopste nije tako upereno protiv Rusa, jer oni sebe smatraju u sirem smislu jednim narodom.

Cak bi vrlo lako moglo da se desi da se 25% Ukrajine odmah stavi na rusku stranu, a ne da ce da ratuju protiv. A to je zapravo novi Krim unutar same Ukrajine.
to sve zavisi od Kremlja, kakve planove imaju sa ukrajincima...realno veći deo je apatičan i proruski nastrojen...ove što si nabrojao, njima treba dati dobru lekciju, da je pamte u narednih sto godina...od neprijatelja, praviti prijatelje, to je uzaludan pokušaj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back