ZagaTeNej
Domaćin
- Poruka
- 3.145
Ja znam da se ti kao pripadnik muhamedanske vjere raduješ sukobu dvije većinski pravoslavne zemlje,ali nemoj se previše radovati, kad Putin završi posao u Ukrajini,a hoće vrlo brzo,doći će red na vas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema tu partizanštine, a ni gerile, iz jednostavnog razloga što je Ukrajina uglavnom ravničarska zemlja. Ceo istok sve do Kijeva je prilično ravan. Obod Karpata i ozbiljnije planine je tek na krajnjem zapadu, a to je samo 5% teritorije Ukrajine, a pitanje je i koliko to Ruse zanima. Verovatno će osloboditi Ukrajinu do Dnjestra koji potpuno deli Ukrajinu i da bi poravnali liniju sa Moldavijom i Belorusijom i izašli na Poljsku granicu. A zapadno od Dnjestra će ostavititaj kao kosku, oko koje će se grabiti Poljska, Mađari i Rumuni, jer svi oni imaju otvorene aspiracije na taj deo Ukrajine.Pa Ukrajina nema mozda sanse da se frontalno odupre ruskom napadu ali zato dugorocno mogu da vode Partizanski rat i na duze staze da seku ruske vene.
Odnosno jos jedna pobeda Soroša je neminovna i nastavak strmoglavnuca pravoslavlja.
Nema tu partizanštine, a ni gerile, iz jednostavnog razloga što je Ukrajina uglavnom ravničarska zemlja. Ceo istok sve do Kijeva je prilično ravan. Obod Karpata i ozbiljnije planine je tek na krajnjem zapadu, a to je samo 5% teritorije Ukrajine, a pitanje je i koliko to Ruse zanima. Verovatno će osloboditi Ukrajinu do Dnjestra koji potpuno deli Ukrajinu i da bi poravnali liniju sa Moldavijom i Belorusijom i izašli na Poljsku granicu. A zapadno od Dnjestra će ostavititaj kao kosku, oko koje će se grabiti Poljska, Mađari i Rumuni, jer svi oni imaju otvorene aspiracije na taj deo Ukrajine.
Zamisli koje bi mleveno meso nastalo od tih 637 hiljada turskih vojnika (jedna hiljada= 1,1 tisuća)Pa ja znam da Ukrajina ne bi mogla full scale ruski kopneni napad da izdrzi jer Ukrajina nije 2 Nato Sila ko Turska jer Turska bi sa svojih 700 Tisuca vojnika to mogla.
Ali, Ukri imaju svoje druge mehanizme odbrane.
Pa kad je Ukrajina do sada samlela 6000 rusa, onda zamisli koliko Kovčega s najružnijom zastavom sveta bi se vraćalo u Moskvu i Piter u novom ratuZamisli koje bi mleveno meso nastalo od tih 637 hiljada turskih vojnika (jedna hiljada= 1,1 tisuća)
Zamisli koje bi mleveno meso nastalo od tih 637 hiljada turskih vojnika (jedna hiljada= 1,1 tisuća)
Mene još uvk solidno služi pamćenje i neki kotlovi su bili naglašeni kao i bitka za aerodrom u Donjecku...Pa kad je Ukrajina do sada samlela 6000 rusa, onda zamisli koliko Kovčega s najružnijom zastavom sveta bi se vraćalo u Moskvu i Piter u novom ratu
Republika Turska ima 735 Tisuca vojnika i rezervista + 200,000 Žandarmerije.
Slazemo se da bi to bio Nemoguc zalogaj za rusiju.
Дебаљцевски котао, кардинална грешка.Mene još uvk solidno služi pamćenje i neki kotlovi su bili naglašeni kao i bitka za aerodrom u Donjecku...
Дебаљцевски котао, кардинална грешка.
8.000 са све гвожђем у окружењу и дају им излаз.
Ukrajina je "samljela" tih 6000 Rusa jer je vojska u Donbasu ratovala pješadijskim oružjem i zato su gubici za obe strane veliki.
A ako Rusija napadne Ukrajinu, bojim se da ovi neće vidjeti ruskog vojnika, dok rakete i vazdušni udari ne odrade sav posao, a onda to što je preostalo ne pregazi ruska tehnika.
Ko "mi"?Tesko, mislim da cete u Ukrajini biti ispogadjani Javelinom najstrasnije.
Tesko, mislim da cete u Ukrajini biti ispogadjani Javelinom najstrasnije.
Jel moze neko da mi kaze kada ce Putin da pregazi Ukrajinu zvanicno? I kakve veze ima Turska sa svime? Sta radi Evopska unija prsla? Tj Njemacka u tom slucaju?