- Poruka
- 91.913
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hrvati su tvrdoglavi. Ratovali sa Rusima pod Napoleonom, pod Austrougarskom, pod Nijemcima, što da ne i pod NATO-m. Ne smije dopustiti da tradicija umre.Nije im dosta iskustva (izgleda izbledelo) staljingradsk katastrofe nego bi da ponove i dobiju Donbasko Luganski šamar.
Tradicija đubrenja Ruskih stepa Hrvatima - nastavlja se....Hrvati su tvrdoglavi. Ratovali sa Rusima pod Napoleonom, pod Austrougarskom, pod Nijemcima, što da ne i pod NATO-m. Ne smije dopustiti da tradicija umre.
Gnojimo mi, ali gnoje i oni s druge strane.Tradicija đubrenja Ruskih stepa Hrvatima - nastavlja se....
Ne bih se iznenadio da je to sve samo blef sa postavljanjem šatora i maketama tehnike na napuhavanje.
ko ih hebe...ovoga se sjećam...bio je u prvim redovima na majdanu a letvom je mlatio pandura po glavi.......ја лепо кажем да народ тамо трпи олош на власти и да су под тешком окупацијом!
У Украјини су рудари блокирали међународни аутопут у близини границе са Пољском, а такође су зауставили рад неколико великих рудника. Плату нису примили три месеца. У том контексту, земља се суочава са енергетском кризом због раста цена гаса.
Један од ударних рудника - "Червоноградскаја" - налази се у Лавовској области. Запошљава око хиљаду рудара. Након смене, 32 рудара су одбила да изађу на површину и ступила су у штрајк на дубини већој од 500 метара. Рад рудника је обустављен.
![]()
Nema je će biti drago, da vas bude u što većem broju.Gnojimo mi, ali gnoje i oni s druge strane.
Mi Hrvati se lako dogovorimo sa Rusima.Nema je će biti drago, da vas bude u što većem broju.
.Hrvati su tvrdoglavi. Ratovali sa Rusima pod Napoleonom, pod Austrougarskom, pod Nijemcima, što da ne i pod NATO-m. Ne smije dopustiti da tradicija umre.
...могућеGnojimo mi, ali gnoje i oni s druge strane.
Ne bih se iznenadio da je to sve samo blef sa postavljanjem šatora i maketama tehnike na napuhavanje.
U snijegu jedva da ima koji trag od te silne vojske.
Čuo sam to, toliko vas vole, da ne mogu da vas puste, a da vas prije toga dobro ne ukopaju.Mi Hrvati se lako dogovorimo sa Rusima.
Glavno da ste vi ispravni. 1991. Srbija je imala 9,7 mio stanovnika, danas oko 6,5 mio. Mudra politika čuda čini..
Zato nestajete.
9.5% vas je manje zs 10 godina...
Sluzite pogresne gospodare.
Hahaha odemo u Rusiju kao na zimovanje, ekstremno doduše, ali tko preživi borbu ima dobre šanse se vratiti kući.Čuo sam to, toliko vas vole, da ne mogu da vas puste, a da vas prije toga dobro ne ukopaju.
Pitaj "didu" .
Ah, ne možeš, on je ostao duboko ukopan kod Staljingrada.
Aha, samo ima jedan problem.Ono što se vratilo od francetićeve legije sa istočnog fronta, može se prebrojat na prste jedne ruke, a ako misliš na "familiju" koja je trenutno u bataljonu Azov, još nije krenulo krkanje, tako da tek treba da se vidi koliko ih će se vratiti.Hahaha odemo u Rusiju kao na zimovanje, ekstremno doduše, ali tko preživi borbu ima dobre šanse se vratiti kući.