- Poruka
- 34.820
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

:Licemerje evrope i "zapada" u punom kapacitetu, već viđeno u sukobima na teritoriji bivše SFRJ. Naravno da nema ni D od demokratije, naravno da nema ni govora da je sve spontano kod "svi smo mi Šarli",naravno da je sve u službi kreatora novog svetskog poretka ali su se samo u jednom preračunali ruski medved je sve jači, Kina...problemi im se samo nižu.Proizvode probleme ekonomske ili sukobe po trećem svetu, blizu Rusije ne bi li je oslabili ili pak usporili. Zaigraće mečka (ruska) i na njihovim vratima a toga se i boje...
Sve se to dogadjalo u vreme "Zimskih olimpijskih igara" , u koje je ulozeno nekoliko desetina milijardi dolara i sta smatrate da su Rusi u toj situaciji trebali da urade ?
A one "rakete bpombone" , kako ih naziva cuveni profa sa Masinskog , jos nisu napravljene ...
ovakve stvari se žestoko kažnjavaju...bar bi tako trebalo...posle Odese, nemam opravdanja za Kremlj...bar ja tako mislim
ko god bi digao ruku na Srbe...a da imam tu moć...odsekao bih mu ruku

Izvini, šta posle Odese? Da li zbog paljenja zgrade i ubistva aktivista (pri tom tu je bilo žena) od strane desnog sektora? Kakve veze ima Rusija sa tim?