Ukrajinska kriza

Šta će se dalje odvijati?

• Rusi samo brane Donbas

glasova: 13 22,8%
  • Rusi uzimaju još neke delove Ukrajine

glasova: 27 47,4%
  • Rusi osvajaju čitavu Ukrajinu

glasova: 11 19,3%
  • Treći svetski rat

glasova: 6 10,5%

• Ukupno glasova
    57
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koju laž?
To da Srbska akcija ustvari nije Srbska akcija jer bilo tko može otvoriti sajt imenom srbska akcija i postaviti tamo bilo kakve slike.
Pa nije valjda časna ustaška riječ dovoljna.
Tako je nekako bilo, jel?

Bole je to brže-bolje obrisao, pa se onda nije ni desilo.

:hahaha:

Ne to, već dokaz da je potvrđena autentičnost audio snimka na kojem govori Motorola.

Za utvrdjene cinjenice ne trebaju dokazi. :ceka:

Da, rokali su i albanske izbjeglice namjerno, samo da je civil!

Nisu namjerno??? Pa to je jos gore .. super-nepogrjesivi madafaka NATO i super zapadna ajfon tehnika hmm? Shokiran sam z:D

Nikakvo cudo sto za tri mjeseca i sa 1500 aviona nisu uspjeli unistiti vise od 13 srpskih tenkova, i to jos maketa.

hahaaa

Poslednja izmena:
Nisu namjerno??? Pa to je jos gore .. super-nepogrjesivi madafaka NATO i super zapadna ajfon tehnika hmm? Shokiran sam z:D

Nikakvo cudo sto za tri mjeseca i sa 1500 aviona nisu uspjeli unistiti vise od 13 srpskih tenkova, i to jos maketa.

hahaaa

Ali je zato čudo kako je Srbija kapitulirala zbog 13 pogođenih maketa. :roll:

Urbani mit je da je to zato jer se NATO zaprijetio tepih bombardiranjem Beograda.

Što se trudiš, lijepo napiši SLAGAO SAM I JBG. :hahaha::hahaha::hahaha:

Nije ti prvi put da ovde napišeš laž, već 1000-ti. :D

E moj Gumice, nikad da naučiš da su u laži kratke noge. Ti si po toj izreci - zmija.

Koja laž munjaro, Motorola je rekao to što je rekao i napravio to što je napravio zato jer je bolestan zločinac, pa je tako, pravedno i skončao.

Traži si sam linkove, kada ti ga ja postavim onda nisu dobri jer ih ti nisi odobrio, jel tako?

Koja laž munjaro, Motorola je rekao to što je rekao i napravio to što je napravio zato jer je bolestan zločinac, pa je tako, pravedno i skončao.

Traži si sam linkove, kada ti ga ja postavim onda nisu dobri jer ih ti nisi odobrio, jel tako?

Intelektualna sirotinjo, autentičnost je vjerodostojnost, originalnost, istinitost. Ja sam pitao a ti si slagao:

Da li je potvrđena autentičnost snimka na kojem se navodno Motorola hvali ubijanjem?

Što se tiče NATO-a ne treba ti nikakvo priznanje, napad na SR Jugoslaviju bez odobrenja SB UN-a je zločin i kršenje međunarodnog prava.

Dokaži, dokaži, dokaži.
Je, potvrđena je i Motorola je naravno nikada nije demantirao.
To su smeća od ljudi, kao što sam rekao, oni kojima rat znači padanje sjekire u med.

Napad na vojsku neke države sa ili bez odobrenja ove ili one institucije nije ratni zločin.

:D

Šta se vrpoljiš, pa nije nepoznato da hoćeš slagati u diskusiji.

Intelektualna sirotinjo, autentičnost je vjerodostojnost, originalnost, istinitost. Ja sam pitao a ti si slagao:

Šta se vrpoljiš, pa nije nepoznato da hoćeš slagati u diskusiji.

Dva puta sam ti rekao da si sam tražiš linkove o tome kako zemlja nije ravna ploča i kako Zao patuljak nije ratni zločinac.
Šta si dosadan?
Bitno je da je jedan zločinac skončao onako kako i zaslužuje.

Link? :ceka:

Jadan je taj savez, kad ne moze vojno savladati jednu malu, zastarjelu vojsku u okkruzenju.

:aha:

Jel može slika umjesto linka?

SerbiaKosovoBorder%20640.jpg

Maznu ti teritorij, kolijevku postojanja, ali neeeee, nisi kapitulirao, pobijedio si!
Ali eto, široke si ruke, pa evo im. :roll:

- - - - - - - - - -

Ozbiljno?

Onda ni VRSK nije kapitulirala, nikakvih zarobljenika tamo nije bilo.

Kakav si ti kUrton von Manstajn, ne znas ni najosnovnije.

Je li NATO vojno porazio VJ? Nije.

Toliko o NATO kao vojnoj sili. :aha:

U pravu si, VJ se povukla s Kosova zato jer su im Šiptari bili simpatični, pa zašto im ne dati taj teritorij ako im već toliko znači.

Cinjenica je da NATO nije bio u stanju vojno naskoditi VJ, mislim, kako ce je poraziti ako je nije u stanju ni pronaci? Sto je opet razumljivo, ipak je Kosovo velicine Rusije z:D

- - - - - - - - - -

Tako je, upravo suprotno!
VJ je razvalila NATO!

F-117-wreckage.jpg

Glede te slike, da citiram onog naseg spikera : To mogu samo Srbi z:D

Srbi su nadzivjeli sve dosadasnsje imperije. Imali su peh pa su ratovali protiv svake od njih, sto ih je puno zivota kostalo.
Nista drugacije nece zavrsiti ni NATO.
Srbi su prokletstvo za sve imperije.
Tko ih takne, ne gine mu nestanak, ovako ili onako.
Mada je nakon bruke 1999, pretjerano NATO i meriku nazivati imperijom.

- - - - - - - - - -

Šta bi dao da si Srbin, priznaj!
Svaka im čast, kako su samo razvaliti NATO.
Šteta što to nisu uspjeli 95-te u RH.

Pa i jesam, pitaj domoljUbceta .. Vucurevic, covek, drug i staresina :ceka:

Pa nisam ja kriv sto je jedino Srbima uspjelo oboriti "neoborivi" krsh F117

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back