Ukrajinska kriza

Šta će se dalje odvijati?

• Rusi samo brane Donbas

glasova: 13 22,8%
  • Rusi uzimaju još neke delove Ukrajine

glasova: 27 47,4%
  • Rusi osvajaju čitavu Ukrajinu

glasova: 11 19,3%
  • Treći svetski rat

glasova: 6 10,5%

• Ukupno glasova
    57
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mogu pokušati. Ali to bi im bio kraj. Ne vjerujem ipak da su toliko ludi.

Mogu pokusati ali naici ce na NATO odgovor i na direktan sukob NATOa i Rusije. NATO bi oslobodio Krim od Rusije i Rusija bi jedno vrijeme prjetila nuklearkama pa b se smirila. Mislim da vi precjenjujete snagu Rusije i da Rusija nije tako mocna da moze u svakom dijelu svijeta ciniti sto joj je volja. Ukrajina vise ne zeli Rusiju i zeli Europu ne znam zasto se Rusija toliko ljuti.

Tu si u pravu KRIM NIJE RUSIJA ali je i jeste deo RUSKE FEDERACIJE.

I da pogledaj danasnji video , kako napreduje izgradnja mosta, neg jel sada znas, da ukri i njihova flota, bez Ruske dozvole ne mogu ploviti......

- - - - - - - - - -

Mogu pokusati ali naici ce na NATO odgovor i na direktan sukob NATOa i Rusije. NATO bi oslobodio Krim od Rusije i Rusija bi jedno vrijeme prjetila nuklearkama pa b se smirila. Mislim da vi precjenjujete snagu Rusije i da Rusija nije tako mocna da moze u svakom dijelu svijeta ciniti sto joj je volja. Ukrajina vise ne zeli Rusiju i zeli Europu ne znam zasto se Rusija toliko ljuti.

dakle mingic, previse se uljljkavas u nato .

ti ne smeju ni pisnut a kamoli ista drugo upsss, znaju samo da rezu ka psine.

- - - - - - - - - -

To ilustruje razvedenost ruskog naroda od realnosti.

Nijedna zemlja sveta ne priznaje njihovu agresiju, a oni očekuju da će im ta grabežina uspeti.

a ko su ti , koliko mi je poznato , polako pocinje EVROPA, da puzi ka RUSIJI trazeci da se sankcije ukinu.

Ne moze to tako na osnovu zakona sile da se Krim stavi pod suverenitetom Ruske Federacije. UN je priznao Ukrajinu sa Krimom i to ne zeli mijenjati. Krim je dio Ukrajine i tacka.

cek , cek malo pominjes mi UN,

jel je KRIM DEO RUSKE FEDERACIJE.

jel su RUSI , prihvatili volju gradjanaKRIMA, jesu.

jel je CURKIN , LEPO SVIMA OBJASNIO U UN, sta se desava u KRIMU su unutrasnje stvari RUSIJE i nako lijepo im rekao, more psine , lajte , ali vaaaan.

jel je KRIM DEO RUSKE FEDERACIJE.
Pa nije, ti ne čitaš šta UN saopštava.

Znači imaš 200 država i nijedna nije priznala rusku agresiju, već čovečanstvo kaže da je Krim neodvojivi deo Jacenjuka.

E sad ti možeš da čitaš Sputnjik, ali onda će vam se realnost razbiti o glavu.

Ovo je samrtna povorka jednog od podržavalaca ruske agresije na ukrajinski krim

APTOPIX_Ukraine.JPEG-08737_s878x586.jpg

Pa nije, ti ne čitaš šta UN saopštava.

Znači imaš 200 država i nijedna nije priznala rusku agresiju, već čovečanstvo kaže da je Krim neodvojivi deo Jacenjuka.

E sad ti možeš da čitaš Sputnjik, ali onda će vam se realnost razbiti o glavu.

Ovo je samrtna povorka jednog od podržavalaca ruske agresije na ukrajinski krim

A jel , bas ti citas UN, i sta kazes, ma nije moguce. Cccc.

A znas , sta kazu u RUSIJI o KRIMU.

kazu KRIM JE NAS a vi ...mozete da popusite , svi po jednu KUBANSKU Kohibu.

pa sad biraj sto ti je drago , i inace ste popusili i ovako i onako.

Da da NATO će izazvati 3 svjetski rat zbog Ukrajine :hahaha:

cus nato da pobedi ruse to samo u holivudskim filmovima i crtanim moze

Nema potrebe, oni su i izmislili ceo incident.

Ali sada će ih Pravi Sektor poravnati.

Pa mozes procitati moj post od pre nekoliko dana, kada sam te upozorio da se Putin sprema da dodje do Prednjestrovija!!!

Ovaj strah Parasenka i NATO-a je realan jer znaju da ce puci od Rusa.

Mislim da pocinje 2 faza igre "Riziko" to jest, ostvarivanja one karte Velike Rusije koju su ukrajinci objavili 2012-te god. kao nocnu moru.

cus nato da pobedi ruse to samo u holivudskim filmovima i crtanim moze

Na sam zvuk NATO tenkova ruska armija ce se razbjezati iz Krima. NATO ima najjacu armiju na svijetu i to je nesto sto Rusi mmoraju znati. Rusi su presli crvenu liniju kad su zauzeli Krim. NATO nije odmah reagirao ali ce reagirati ako eskalira tamo rat. Inace meni je zao sto se Rusija tako ponasa prema Ukrajini jer Ukrajina niije zasluzila da bude okupirana. Krim je neotudjiv dio Ukrajine i to ce tako ostati.

Na sam zvuk NATO tenkova ruska armija ce se razbjezati iz Krima. NATO ima najjacu armiju na svijetu i to je nesto sto Rusi mmoraju znati. Rusi su presli crvenu liniju kad su zauzeli Krim. NATO nije odmah reagirao ali ce reagirati ako eskalira tamo rat. Inace meni je zao sto se Rusija tako ponasa prema Ukrajini jer Ukrajina niije zasluzila da bude okupirana. Krim je neotudjiv dio Ukrajine i to ce tako ostati.

Narod Krima odavno zudi da zivi u Rusiji, sto je i pokazao glasanjem. A Putin je tu "sluga naroda".

Kako se moze zauzeti zemlja bez ijedne zrtve sa obe strane? Ukrajinski vojnici su pobegli sa krima jer su u podsvesti znali da je Krim ruski.

- - - - - - - - - -

Ukrajinci treba da prihvate krimsku realnost a Srbi kosovsku realnost.

ne mesaj Babe i Zabe.

Krim je povracen posle 22 godine. Kosovo ce biti povraceno posle 17 god.

To je realnost !!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back