marsijaner
Legenda
- Poruka
- 54.912
koji mravinjaaaaaaaaak.
ako je to KRIM- SVAKA IM CAST
sto letuju u svojoj drzavi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Блиц: Петро Порошенко "запретио" Русији ваздушним ударима https://shar.es/1JMc6w via @sharethis

Зашто само на српском?Molim vas pisanje isključivo na srpskom.
Зашто само на српском?
Руски језик је веома непожељан? и референце неки корисници форум довести у Руссиан
Зашто само на српском?
Руски језик је веома непожељан? и референце неки корисници форум довести у Руссиан

Kod mene se u kući pored maternjeg srpskog govori i ruski i engleski podjednakoRuski jezik je dobrodošao, u to nemoj da sumnjaš, ali pravila su pravila, i ne znaju ga baš svi. Ništa lično, dobrodošao si ovde, od![]()
Zabraniti ruski svakako
Али инсистирање забране једног језика, како би ти то желео ХИКС је ружно и има сасвим другу конотацију од оне коју је модератор имао у свом посту.
Ukrajinska vojska probila je danas linije odbrane DNR kod Debaljceva i ušla četiri kilometara u dubinu teritorije.
Vojska DNR povukla se na drugu liniju odbrane odakle je pružila žestok otpor agresoru.
U napadu je uništeno dva ukrajinska tenka i ubijeno više vojnika među kojima i slavni operski pevač, inače pripadnih Desnog sektora, Vasilij Slipak.
Slipak je poginuo od snajpera tokom napada.
правила тако правила. Ми ћемо покушати да напише само на српском.Ruski jezik je dobrodošao, u to nemoj da sumnjaš, ali pravila su pravila, i ne znaju ga baš svi. Ništa lično, dobrodošao si ovde, od![]()

правила тако правила. Ми ћемо покушати да напише само на српском.![]()

Питање које се намеће је зашто западне потписнице споразума из Минска не инсистирају на његовом спровођењу већ доста дуго и зашто се праве слепе на пучистичко непоштовање и не спровођење тог споразума.
Може ли разлог да буде и ово ?
![]()
Досада: на Украине осознали, что Франция и Германия признали Крым частью России 06 июня 2016 00:39
В ходе минских переговоров ни Париж, ни Берлин не рассматривают Крым как часть Украины. По умолчанию — он уже российский. Об этом заявил депутат Верховной Рады Виктор Балога, экс-глава президентской администрации во времена Виктора Ющенко, передает издание «Политнавигатор».
«Нужно говорить людям правду про то, что в Минских соглашениях Крыма нет. Простыми словам, Крым не является предметом разговоров. Крым — российский субъект. И Париж, и Берлин настроены именно на такой процесс решения конфликта.
Слышать это, честно говоря, больно. Не знаю, как вы, я невольно чувствую гнев, когда говорят, что Крым больше не обсуждается», — отметил Балога.
правила тако правила. Ми ћемо покушати да напише само на српском.![]()
Био сам збуњен.Dobrodošao si naravnoAli dosta ljudi ne razumije toliko dobro strane jezike. Ako već pišeš na ruskom onda ubaci i prevod.

Био сам збуњен.
онда можете писати на руском. а затим написати превод на српском језику.
зар не?
Непонятно кто куда чего должен покидать. ты нацист, и хочешь геноцида русского населения в Крыму?
я тебе объясню насчет Крыма.
представь например что в Косово вдруг был бы совершён военный переворот. и к власти пришла хунта нацистов-баллистов - Балли Комбетар. Хашим Тачи вынужденно убежал бы под защиту в Сербию.
боевики баллистов с красно-чёрными повязками на рукавах начали бы по всему Косово воздвигать памятники в честь вулнетари, типа Джем Хаса, Рам Алия, Бислим Байгора. точно так же как их прежние хозяева гитлеровцы, эти баллисты начали бы ходить с факелами по Приштине с кричалками "сербов на ножи" и "сербов на виселицу". постановлением нового правительства баллистов по всему Косово был бы запрещён сербский язык. по всему Косово начали бы обожествлять дивизию СС „Skanderbeg“, и ветераны этой дивизии ходили бы по Приштине парадом, а праздник 9 мая был бы запрещен. когда нацисты-баллисты стали бы угрожать расправиться с сербами в Ибарском Колашине. тогда сербы взяли бы и провели референдум о присоединении к Сербии. и Сербия приняла бы Ибарский Колашин в свой состав.
а теперь представь на месте Ибарского Колашина республику Крым. до тех пор пока в Киеве хозяйничает антирусская хунта нацистов-бандеровцев - в этом случае Крым никогда не вернётся на Украину. и Россия уже никогда не даст в обиду русское население Крыма.