- Poruka
- 523
Levičarski (h)umorПитали украjинску војску: -зашто нападате Донбас? -зато што је тамо Руска војска.. -
А што не нападате Крим? -зато што тамо се заиста налази Руска војска!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Levičarski (h)umorПитали украjинску војску: -зашто нападате Донбас? -зато што је тамо Руска војска.. -
А што не нападате Крим? -зато што тамо се заиста налази Руска војска!
To mu je slaba tacka, ne govori mu da je ljevicarLevičarski (h)umor
Neka onda prestane da sprda Desni Sektor gospodina BandereTo mu je slaba tacka, ne govori mu da je ljevicar![]()
Ja bih sačekao da mi uvedu te sankcije. Pa polako. Uvjek se može popustiti. Ukrajina nije ni probala da zadrži nuklearni arsenal u nekom malom broju već je jedva čekala da ga se ratosilja. Čak nije ni čvršće nekom rezolucijom UN-a obavezala Rusiju i SAD da garantuju njen teritorijalni integritet. Zašto nije tražila garancije da postane dio NATO pakta u narednih deset godina pa da se u tom roku postepeno razoružava od nuklearnog arsenala? Mislim da NATO ne bi imao ništa protiv a Rusija u tadašnjoj situaciji se ne bi mnogo pitala u vezi toga. Možda je i to bilo nerealno, ali bilo je opcija da se Ukrajina bolje bezbjedonosno pozicionira. Samo što u tom trenutku njene tadašnje vlasti izgleda nisu o tome pretjerano razmišljale.
Tako je. Zato su danas u odličnoj situacijiU tom slučaju, dobro po Ukrajince je što nisu imali na čelu države nekog poput tebe, da ih dokusuri i pre nego što su počeli da žive samostalno.
Tako je. Zato su danas u odličnoj situaciji![]()
Malo je to long shot da je 40 miliona u vlasništvu 10k km udaljene države.
Ali i da je, ko ih ebe, njihov izbor.
Blago njimaMakar su dočekali takvu situaciju, a sa nekim poput tebe na čelu bi završili priču negde oko '91 godine.
Blago njima![]()
Samo neka mi neko ubuduće kaže da se od uspomena ne živiMakar imaju neke uspomene iz drugih vremena. Da si im ti bio na čelu države, jedine uspomene na njih bi bile čuvane u sećanju drugih i bile ograničene na masovnu sa'ranu Ukrajinaca.
Ali on je za ruski desni sektor aka putlerraNeka onda prestane da sprda Desni Sektor gospodina Bandere
Samo neka mi neko ubuduće kaže da se od uspomena ne živi![]()
Daj ti pod moju kontrolu 1700 nuklearnih bojevih glava pa bih se ja već snašao nekako da poživimUspomene se proživljavaju, ali za to proživljavanje treba i živeti neko vreme. Sa tobom na čelu, Ukrajinci ne bi imali uspomene jer ne bi ni dobili vremena da žive.
Pitam za kijevsku propagandu ko treba da se ypeca..za rusku ne trebaA draza ti je ruska ?
Ukrajina nije priznala laznu drzavu Kosovo , tako im vracamo ?
Kako nie ... milijarde![]()
i kad udare sta onda ides y helpNe pratiš fabulu radnje. Lojavi Mark je fantazirao o mojim aršinima a ti uletio ničim izazvan
Tako je, vjerujemo Rusima da će Ukri upravo sada udariti na Donbas kada imaju 170k Rusa na granici.![]()
Daj ti pod moju kontrolu 1700 nuklearnih bojevih glava pa bih se ja već snašao nekako da poživim![]()
ako ga nece nato ima ko hoce hahaZelenski pozvao Putina na sastanak pa poručio NATO: Ne trebaju nam vaše sankcije nakon što bombardovanje počne
https://www.telegraf.rs/vesti/svet/...edium=android&utm_campaign=push_notifications
Kako točno bi živio od nuklearki, objasniDaj ti pod moju kontrolu 1700 nuklearnih bojevih glava pa bih se ja već snašao nekako da poživim![]()
Ka kada udari gdje? Ukri na Donbas da genocidišu Ruse?i kad udare sta onda ides y help
Rusofili i logika nisu nikako u istoj recenici, nisu cak ni u istom univerzumuIdu onom logikom da ako je Nato mogao da otme Kosovo onda moze i Rusija deo Ukrajine ...
Tek ce da ga primiteRusija ga primila.
Narusavanjem medjunarodno priznatih granica, i nakon upotrebe sile, Vojvodina je otcepljena iz AU, i dodeljenja Srbiji. Iako su tamo Srbi bili manjina. Sledi prinudno preseljavanje u 2 talasa, i Srbi cine 82%.I da, narušavanje međunarodno priznatih granica silom je ipak agresija, bez obzira ko to radi. Mi možemo samo da navijamo za neku stranu, ali NATO agresori su otvorili Pandorinu kutiju...
Tražili ste, gledajte...![]()
da krenu ukri da ryse genocidusu prstom ne bi mrdnula ..e tako da byde i obrnyto pa kom.obojci kom.opanci..Kako točno bi živio od nuklearki, objasni
Ka kada udari gdje? Ukri na Donbas da genocidišu Ruse?![]()
Kako točno bi živio od nuklearki, objasni
He, he ... Ne. Zašto bih ja branio Ukrajinu? Naivčine su imale 1994. godine oko 1 700 nukleranih bojevih glava i prepustili su ih braći Rusima da im oni zauzvrat garantuju teritorijalni integritet i da ih braneI sad ja da idem da ih branim? Neka ih Rusi brane od samih Rusa
![]()
Batali priče iz tog doba. Nakon WW2 napravili smo reset i osnovali Ujedinjene Nacije baš zato da bi postavili pravila u međunarodnim odnosima.Narusavanjem medjunarodno priznatih granica, i nakon upotrebe sile, Vojvodina je otcepljena iz AU, i dodeljenja Srbiji. Iako su tamo Srbi bili manjina. Sledi prinudno preseljavanje u 2 talasa, i Srbi cine 82%.
Tom logikom Kosovo moze u Albaniju, Krim u Rusiju, a Bajkalsko jezero i ceo taj region nazad iz Rusije u Kinu.
To mu je slaba tacka, ne govori mu da je ljevicar![]()