Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 33.890
https://t.me/boris_rozhin/62426Расстрелянный бронированный джип Land Cruiser 76 украинских ССО на Херсонском направлении
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
https://t.me/boris_rozhin/62426Расстрелянный бронированный джип Land Cruiser 76 украинских ССО на Херсонском направлении
Najmanje žrtava bi bilo da su Rusi poslali 12 vojnika, a Ukrajina istog trenutka predala ključeve graničnog prelaza Mogiljev Podoljski i ostalih prelaza prema EU i slične Petar Pan priče.Украјина би одавно била сломљена да се Нато и Амери нису умешали а можда се не би ни бранили и све би прошло без или са много мање жртава...
A još manje bi bilo da Ukrajinci nisu američke korisne budale.Najmanje žrtava bi bilo da su Rusi poslali 12 vojnika, a Ukrajina istog trenutka predala ključeve graničnog prelaza Mogiljev Podoljski i ostalih prelaza prema EU i slične Petar Pan priče.
Ne znam, oni pokušavaju da odbrane svoju zemlju?A još manje bi bilo da Ukrajinci nisu američke korisne budale.
Sad je rat besmislen, kad ste se ispuvali i opako pušite, bez ikakvog napretka??? Mi na Zapadu se tek zagrijavamo ima Ukrajinaca 40 milijuna.Komandant ukrajinskog bataljona Aleksandar Gluško poginuo tokom borbi kod Hersona.
Još jedna žrtva besmislenog rata,
Ima ih, u Ukrajini, trenutno negde 30 miliona, a 15% toga su muškarci spremni za mobilizaciju.Sad je rat besmislen, kad ste se ispuvali i opako pušite, bez ikakvog napretka??? Mi na Zapadu se tek zagrijavamo ima Ukrajinaca 40 milijuna.![]()
Dobro da priznas da te bas briga da svi 40 miliona ukrajinaca izgine,tako je rekao i StoltenbergSad je rat besmislen, kad ste se ispuvali i opako pušite, bez ikakvog napretka??? Mi na Zapadu se tek zagrijavamo ima Ukrajinaca 40 milijuna.![]()
Ovoliko razvaljenih depoa municije ne može ne ostaviti traga na rusku vatrenu moć. Pogledaj samo što su se u Donbasu nakrcali municije od 2014, sve im razvalilo
Samo nek nastave da ih šalju u tunel smrti. Zamka opasna.Snimci uništene ukrajinske vojne opreme
Društvenim mrežama kruže snimci uništene vojne opreme ukrajinskih trupa tokom neuspešne kontraofanzive u pravcu Nikolajev-Krivi Rog.
A što da ulaze samo da bi posle morali da bežeći izlaze.Jesu li Rusi usli u predgradja Bahmuta? Jel pao Seversk? Soledar u procesu čišćenja?
Руси управо покушавају да задрже Новосибирск који су опколили Украјинци.Jesu li Rusi usli u predgradja Bahmuta? Jel pao Seversk? Soledar u procesu čišćenja?