- Poruka
- 12.133
Ti sateliti nisu oboreni. Sami su pali i nema dokaza da ih je neko namerno oborio. To su samo spekulacije.A 15 oborenih satelita ni da spomenu. Tja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti sateliti nisu oboreni. Sami su pali i nema dokaza da ih je neko namerno oborio. To su samo spekulacije.A 15 oborenih satelita ni da spomenu. Tja.
Šta reći? Teško je proceniti - svesna laž ili idiotizam
Jel pocela ta ofanziva kosmickih snaga Ukrajine na Herson?
Skinuto je 4 od 6 reaktora, nije to rat vec specijalna operacija i ucenjivanje.
Otera kako će da ga oteraju pa tel je zauzeo NE .. Nisu problem Rusi niti Putin već el energija ..Ja bi je skinuo sa mreze ..
SvinjarijaNe znam.
Evo druga hipotetska situacija.
Zauzmeš položaje oko NE, i rokaš zauvijek raketama što god želiš jer si zaštićen.
Ovo je klasičan terorizam. Samo nisi uzeo djecu za taoce kao u Beslanu nego nuklearnu elektranu.
Ukrajinci tvrde da se iz elektrane gadja obliznji Energodar,mozda je najbolje da grad i elektrana budu demilitarizovani dogovorom.Pa to kazem,ti razneses nuklearku da bi ubio 200-300 vojnika i tako ubijes sve svoje sunarodnike,unistis drzavu i ok kriva je Rusija,ali ubijo si samog sebe,toliko tesko da shvatis....
Energodar je pod kontrolom RusijeUkrajinci tvrde da se iz elektrane gadja obliznji Energodar,mozda je najbolje da grad i elektrana budu demilitarizovani dogovorom.
Rat je Himarsi se spominju samo na ukrajinskoj a kindzali na ruskoj televizijiDa li su dejstvovali mocni himarsi?![]()
Ne tvrdim da je tacno ali sam negde procitao da nuklearn elektrane mogu izdrzati udar bilo kojeg konvencionalnog oruzja, tesim sam sebe.Odmah nuklearku,sta cekaju,Himars i pogoditi svih sest reaktora,da se pokaze moc
Nista se nevidi na ovom snimku sve nesto crno,moze bolji snimak???29. 8. 22. Нико од окупаторских војника није преживео: У жестокој контраофанзиви на Херсон, Оружане снаге Украјине су потпуно уништиле јединицу окупаторске војске која је држала прву линију руске одбране у привремено окупираном украјинском граду Херсону на југу Украјине:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А чему твоје будалаштине? Која то складишта горе у Белгороду, наведи тачно где се налазе да и ја знам?U Belgorodu snimaju film "Lepa skladista lepo gore".
Не веруј провереним лажовима. Ето, нису написали да је јуче потпуно разбијен тај покушај офанзиве уз катастрофалне губитке и људства и технике!ako je verovati stranim agenturama, herson u naredna 72 sata vraca se u ruke ukrajinaca. sta kazu rusi, jeli istina da ih UKRi unistavaju od podneva i da su hgradu sa zapada prisli na 4 km?