transport robe i ljudstva se redovito održava preko dnjepra...ja koliko mogu primjetiti u khersonu ništa ne nedostaje niti hrane niti goriva...Pa što ne potjerate koji Kamaz preko mosta?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
transport robe i ljudstva se redovito održava preko dnjepra...ja koliko mogu primjetiti u khersonu ništa ne nedostaje niti hrane niti goriva...Pa što ne potjerate koji Kamaz preko mosta?![]()
Mogu potjerati Orlan-10, njega bi most izdržaoPa što ne potjerate koji Kamaz preko mosta?![]()
Pa organizovano povlačenje je takodje poraz. Nemogućnost da se održiš na odredjenom položaju ili liniji.
Da li to važi i za ukropsko povlacenje iz Hersona, Severodonjecka, Lisičanska?možda će ti biti čudno ali su se sovjeti i 1945. povlačili sa određenih linija fronta u njemačkim protuudarima ostavljajući za sobom uništenu tehniku i ljude ali taj trenutni uspjeh njemci nisu mogli ničim nadopuniti...takvih je slučajeva bilo i na sremskom frontu kao i u mađžarskoj 1945...ja koliko vidim ukrajinci su ostvarili neke uspjehe ali na djelovima fronta koji nisu blizu khersonu naprotiv...u biti rusi sad procjenjuju dali se radi o maskirovki...
I? Je li to dokaz ičega?Vidi ovako,u vojsci se sve preko 5% izbacenih iz stroja smatra previsokim gubitkom.
Znači predali teritorij bez borbe.Ako je napustanje tih par sela rezultiralo ukrajinskim gubitcima u tisucama i svom onom vec prikazanom unistenom tehnikom, onda je to prije poraz za Ukrajinu.
Rusi su izgubili par vjerojatno nebittnih sela ali nisu imali gubitke.
Samo u tvojoj glavi...ako poslije porazis neprijatelja, to je samo jedan potez, kao u sahu...Pa organizovano povlačenje je takodje poraz. Nemogućnost da se održiš na odredjenom položaju ili liniji.
Ne, kod Rusa je samo kuvar iščašio mali prst dok je nosio poslužavnik sa borščom.Ako je napustanje tih par sela rezultiralo ukrajinskim gubitcima u tisucama i svom onom vec prikazanom unistenom tehnikom, onda je to prije poraz za Ukrajinu.
Rusi su izgubili par vjerojatno nebittnih sela ali nisu imali gubitke.
"Povlačenje Rusa kod Kijeva je ruska pobjeda"Samo u tvojoj glavi...ako poslije porazis neprijatelja, to je samo jedan potez, kao u sahu...
Bitno je da li ce taj teritorij biti odbranjiv onima kojima je predat...ali mislim da vec zalazimo u prekomplikovane stvari za tebe i tvoje kapaciitete....Znači predali teritorij bez borbe.
Pa sta mislis sta snadbeva ove VDV koje pucaju po Ukropima sada? Sigurno se ne hrane travom i ne bacaju petarde...Pa što ne potjerate koji Kamaz preko mosta?![]()
To je drugo™Da li to važi i za ukropsko povlacenje iz Hersona, Severodonjecka, Lisičanska?
To nikad nisam rekao, imas i moj vrlo jasan stav o toj epizodi..."Povlačenje Rusa kod Kijeva je ruska pobjeda"
- Kentaur Nesh
Ali zato ukrajinsko povlačenje iz Severodonjecka i Lisičanska nije ukrajinska pobjeda."Povlačenje Rusa kod Kijeva je ruska pobjeda"
- Kentaur Nesh
Denacifikacija, nula bodova
Likvidacija Zelenskog i ostalih narkomana, nula bodova
Šišmiši i dalje love genetske Ruse
Demilitarizacija, Ukri vojno sposobniji nego ikada
Zaštita ruskog naroda, granate ima padaju više nego ikada u 8 godina
I ko je onda očaj?
Upravo si zaključio da rokanje po linijama opskrbe i mostovima nema baš nikakvog smisla jer uvijek možeš rakete za VBR dostaviti helikopterom.Pa sta mislis sta snadbeva ove VDV koje pucaju po Ukropima sada? Sigurno se ne hrane travom i ne bacaju petarde...
Ja ti samo kazem da cak i da ga sruse... snabdevanje moze uvek ici i vazduhom helikopterima i preko reke skelom ...i vec i ide...
...
Jesu li se Rusi tamo zaigrali i ispušili?To nikad nisam rekao, imas i moj vrlo jasan stav o toj epizodi...
Ono što vam Rusi rade se zove temeljna deratizacija.Da li to važi i za ukropsko povlacenje iz Hersona, Severodonjecka, Lisičanska?
То је прича од самог почетка. Руси сем успеха немају ништа а Украјинци имају све сем успеха а ускоро и војске.Руска војска је кратка са БПЛ и вођеним оружјима којима би авијација дејствовала са безбедне даљине. Са друге стране Украјинци обилију са бесполитним летелицама, имају боље извиђачке податке.
Ajde nam opiši kako se to presječe dopremanje naoružanja sa zapada.Мене занима зашто Руси нису уништили инфраструктуру и пресекли допремње наоружања са запада?
Што се Чечена тиче и њиховог повлачења мислим да је маркетиншки потез...изгледа да грађани Руси и про руски нису најсрећнији да им Чечени завршавају посао у Украјини...
Upravo si zaključio da rokanje po linijama opskrbe i mostovima nema baš nikakvog smisla jer uvijek možeš rakete za VBR dostaviti helikopterom.
Ajd sad duboko udahni i razmisli
Na žalost vašu, sve se više ruskih vojnika pretplaćuje na usluge Fonda PIO.Ono što vam Rusi rade se zove temeljna deratizacija.
Такое, јер Руси немају радаре, авионе, ракете ваздух- ваздух...jer uvijek možeš rakete za VBR dostaviti helikopterom.
Skupo, glupo, rizično, komplicirano, neefikasno i problematično na svim razinama. To radiš kao zadnju opciju, npr, ako imaš vojsku u okruženju.Jeso ti gledao skoro neku vojnu vezbu?
Pa u Srbiji na vezbi (i to mislim bas sa Rusima) su transporteri i oprema sa padobranima izbacivani iz helikoptera i aviona...
...
Ne znam šta koriste od avijacije u Ukrajini, ali je potpuno nevidljiva.Такое, јер Руси немају радаре, авионе, ракете ваздух- ваздух...![]()