- Poruka
- 88.976
Kad ljudi slušaju Nulandovku i njenog mužića.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nisam izmislio nego ti, nisam ni očekivao da se izviniš jer se samo ljudi izvinjavaju.Боске, јел и ти патиш од Вучићевог синдрома да су вам људи дужни нека извињења поводима које сте измислили?
„Operacija Kursk bila bi potpuni uspjeh ako bi privukla velike ruske rezerve iz Donbasa i drugih dijelova bojišnice u Ukrajini. Za sada to ne vidimo, ali vidimo da su u regiju Kursk poslane ukrajinske jedinice baš iz smjera Pokrovsk i drugih područja gdje se sada vode vrlo žestoke borbe. Moramo pričekati tjedan ili dva, ali problem je što Ukrajina može zauvijek izgubiti teritorije koje sada gubi u Donbasu, a teritorije koje drži u Kursku morat će se jednom odreći.
Budući da su Rusi održali onaj ilegalni referendum u regijama Zaporožje, Lugansk, Donjeck i Herson, te regije sada smatraju svojim teritorijem, kako to kaže Putin. Ali, to nisu učinili u Harkovskoj regiji. Ako pogledate veličinu teritorije koja je sad pod kontrolom Ukrajine u Kurskoj oblasti, onda bi se to moglo zamijeniti za područja kod Kupjanska, koja adrministrativno pripadaju Harkovu i oko Vovčanska. To je manje-više jednak teritorij“, kaže Trofimov.
Fin avatar, sa Krstarice?Nadam se da je ovaj post krajnja ironija...
Čovek je plaćen da širi Ukro-optimizam. Razmeniće Rusi teritorije, al malo sutra.Jaroslav Trofimov (Wall Street Journal): Sve će biti jasnije za 7-15 dana, Rusi bi eventualno dali komade regije Harkov za komad regije Kursk.
Treba neki neodrživi Dejton da potpišu pa da ga menjaju svake godine i različito tumače...Da bi se rat završio obe strane moraju da odustanu od svojih maksimalističkih zahteva, Rusija da prisjedini teritorije u istočnoj Ukrajini a Ukrajina da u potpunosti protera Ruse iz istočne Ukrajine i Krima.
Kakve budaleNATO vojnik je riknuo u Kursku
Svi moraju da kleknu kad mrtvacka kola prolaze u suprotnom rizikuju zatvor i batine
Zašto neodrživi? Ako bi iza sporazuma stale SAD Ukrajina bi morala da se složi a Rusiji je interes mir na njenim granicama.Treba neki neodrživi Dejton da potpišu pa da ga menjaju svake godine i različito tumače...
Moraš ruse da zamoliš za to ali lepo.Da bi se rat završio obe strane moraju da odustanu od svojih maksimalističkih zahteva, Rusija da prisjedini teritorije u istočnoj Ukrajini a Ukrajina da u potpunosti protera Ruse iz istočne Ukrajine i Krima.
Kraj rata blizu ,Putin nece dobiti sve sto je htio a narod ce to prozvakati lakse posto su Ukrajinci uletjeli u Rusiju.Odugovlači se neizbežan poraz.
To im je valjda poslednji adut, da iscimaju rusko civilno stanovništvo koje do sad nije osetilo rat u svojoj kući i da se nadaju da će se panika preneti na ostatak Rusije .
Mislim da im neće uspeti, Rusi su to.
Ne aludiram ja nista, samo se drzim cinjenica.Ukrajinci nisu nikakvi nadljudi a Rusi subljudi, kao što aluduraš u postu. Ukrajinci i Rusi su isto sranje, to je ista genetika, kultura, mentalitet itd. Problem je u ruskom političkom rukovodstvu kome iz nekih razloga odgovara da se rat što duže rasteže. Da postoji politička volja Rusija bi Ukrajinu relativno brzo vratila u kameno doba bez upotrebe nuklearnog oružja. Rusija ima vojno-tehnološki kapacitet za to, ali ne postoji politička volja da se tako uradi. Rusija u ratu protiv Ukrajine koristi samo 15-20% svojih vojnih kapaciteta, dok Ukrajinci daju svoj maksimum i imaju pomoć od strane zapada.
Ukrajina je zauzela površinu u Rusiji koja je otprilike jednaka teritoriji 2 opštine u Srbiji srednje veličine. Shavataš li koliko je to malo na onoliku površinu Rusije?Da sam predsednik Srbije i da Albanija krene da anektira delove Srbije, naredio bih da VS ako moze upadne u Albaniju. Putin se preracunao. Kao i svaki diktator doziveo je sudbinu ulizicke megalomanije. Okrenuo se plasljivim ulizicama koji su ga filovali laznim informacijama o njegovoj i ruskoj nadmoci, pa se desi ovo.
Ja sam elektroinzenjer - elektronicar, ali pratim vojnu tehnologiju i generalno razvoj patenata. Rusija je tehnoloski u katastrofalnom stanju. Njihova ekonomija se bazira na preprodaji sirovina. Samo je jedan razlog tome, a to je da Rusi imaju dalekoazijski, kolektivisticki mentalitet koji stvara klimu gde se ne veruje pojedincima vec mora da postoji jedan veliki tata (Vlada - kao Vlada drzave i kao Vladimir Putin) koji ce da odredjuje sve. Od toga kakva ce se istrazivanja vrsti na Lomonosovu (uz striktnu kontrolu) do cene paradajza. Rusko drustvo je paranoicno. Ceo KGB i KPSS sistem je bio sizotipno paranoican, a Putin je samo dete tog sistema.
Zao mi je Rusije. Kakva je to zemlja mogla da bude. Pretvorila se u luzera koji zaostaje ne samo za Zapadom i Kinom, vec za Indijom, pa cak i Brazilom (da, Brazil ima vise patenata od Rusije). Navijam da Putin izguvi ovaj agresorski rat koji je pokrenuo. Tada bi rusko drustvo moralo da stavi prst na celo i da vidi gde je. Ako bude takav totalni poraz da Rusija mora placati Ukrajini ratnu odstetu (mada ja verujem pre da ce se neki novi ruski lider dogovoriti sa Zapadom) onda se jao Rusiji toliko da je ovaj vek za nju izgubljen. Jos ako i sama krene da gubi teritorije kao Nemacka.... Tuga i zalost.
Klickov trener i blizak prijatelj je likvidiran u Kursku
Manjak pameti i visak steroida u telu donosi strasne posledice po coveka