Украјина признала: Са НАТО-ом се припремамо за рат са Русијом!

svi ovi koji su danas u NATO činili su veliku grande armee u 19st...intervencionističke snage 1920 god i hitlerovu mašineriju 1941.
Valjda jer su Rusi bili dobri prema njima, ne.
Tipa što su napravili Finskoj pred 2.sr., isto su napravili Ukrajini prije sedam godina.
Rus: "Znate baš nam treba taj vaš komad zemlje jer smo si mi to tako zamislili. Vi se izvolite sami maknuti jer ću vam u suprotnom izbiti zube i sam vas izbaciti".

Finac/Ukrajinac: "Ste vi normalni ? Neću"

Rus: #$@*!&$!#@

I poslije se Rusi čude zašto ih nitko ne voli.

smo da vas ustase svi vole, buahahaha

nego, ne videh repoliku na ustasko cvijece

MILE DODIK THOMPSON: 'Muslimani su bili ustaško cvijeće ...​

https://www.slobodna-bosna.ba › vijest

· Translate this page

Jun 1, 2020 — MILE DODIK THOMPSON: "Muslimani su bili ustaško cvijeće, a četnički pokret je bio priznat". Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine ...

Valjda jer su Rusi bili dobri prema njima, ne.
Tipa što su napravili Finskoj pred 2.sr., isto su napravili Ukrajini prije sedam godina.
Rus: "Znate baš nam treba taj vaš komad zemlje jer smo si mi to tako zamislili. Vi se izvolite sami maknuti jer ću vam u suprotnom izbiti zube i sam vas izbaciti".

Finac/Ukrajinac: "Ste vi normalni ? Neću"

Rus: #$@*!&$!#@

ne piši gluposti...finska državnost mora zahvaliti lenjinu...a sukob pred 2ww je izbio zato što finci nisu pristali na zamjenu teritorija..amerikanac meksikancu : "Znate baš nam treba taj vaš komad zemlje jer smo si mi to tako zamislili. Vi se izvolite sami maknuti jer ću vam u suprotnom izbiti zube i sam vas izbaciti"..amerikanac srbinu: "Znate baš nam treba taj vaš komad zemlje jer smo si mi to tako zamislili. Vi se izvolite sami maknuti jer ću vam u suprotnom izbiti zube i sam vas izbaciti iz kosova"....srbin: "Ste vi normalni ? Neću"

pa ja, ali ne volis ni ruse, a rusi su ti nacija kao hrvati, dok su ystase USRASE

JEL KAPIRAS NESTO TI UOPSTE?

ZAMIsLI SAD DA MENI NEKO OVDE KAZ DA NE VOLI AMERIKANCE A JA AmER?
Ti bezrezervno voliš Ruse samo jer ni jednog u životu nisi sreo ili sa njima proveo neko vrijeme.
Ja jesam, to je svijet za sebe i imam simpatije za njih malo više od nego prema Kinezu.
Ne mrzim ih, ali nemam ni puno emocionalne bliskosti sa njima.

isto su napravili Ukrajini prije sedam godina
sad tek sto ce da joj naprave

*******isti su ritualno spalili ljude u odesi - si cuo ti za to?

ceo svet se pita zasto rusi vec nisu poravnali kijev? valjda imaju neku bolecivost , kao rusija je potekla iz kijeva, ali ja bih ih vec naucio pameti da sam se pitao, nego putin je seronja, pregovara sa teroristima koji napadju donbas i lugansk, umesto da im je odmah pokazao da se zlocin ne isplati
.
.hrvatskoj takodje niko nije jos pokazao da se genocid iz 2. svetskog rata i etnicko ciscenje u posl. gradjanskom ratu ne isplati.- zato vi i imate obraza da solite pamet o ljubavi prema rusima

da ste mi rod najrodjeniji, za zlo bih vas vec poravnao sa zemljom, sa sve *******istima, ali putin je seronja

Poslednja izmena:
sad tek sto ce da joj naprave

*******isti su ritualno spalili ljude u odesi - si cuo ti za to?

ceo svet se pita zasto rusi vec nisu poravnali kijev? valjda imaju neku bolecivost , kao rusija je potekla iz kijeva, ali ja bih ih vec naucio pameti da sam se pitao, nego putin je seronja, pregovara sa teroristima koji napadju donbas i lugansk, umesto da im je odmah pokazao da se zlocin ne isplati
.
.hrvatskoj takodje niko nije jos pokazao da se genocid iz 2. svetskog rata i etnicko ciscenje u posl. gradjanskom ratu ne isplati.- zato vi i imate obraza da solite pamet o ljubavi prema rusima
Ritualno spaljivanje?

Ritualno spaljivanje?
za pogrom u odesi ja bih platio *******istima jos odavno, vec bih rasparcao ukrajinu kao srfj na 6 oblasti... nego kazem, putin je seronja, morao je prvo da modernizuje armiju, sada tek sledi obracun!@rusi sporo seddlaju, ali berzo jasu
evo ti cro, batice, nece se nato mestai, ne nadaj se, ne lazi ***********e badava, ima da puknu kao tikva

Odesa: Spaljivali ljude uz "Slava Ukrajini" | Novosti.RS

https://www.novosti.rs › vesti › plane...

· Translate this page

May 3, 2014 — Strašna drama u Odesi sa 46 stradalih civila pokazala koliki je talas mržnje u Ukrajini. Tukli one koji su uspeli da izađu iz zapaljene zgrade.

Vreme 1218 - Rat u Ukrajini: Pogrom u Odesi

https://www.vreme.com › cms › view

· Translate this page

May 8, 2014 — ... su kulminirali spaljivanjem ljudi u Domu sindikata u Odesi otkrivaju ... U nedelju 4. maja oko 16 časova, nakon paljenja sveća za poginule na ...

za pogrom u odesi ja bih platio *******istima jos odavno, vec bih rasparcao ukrajinu kao srfj na 6 oblasti... nego kazem, putin je seronja, morao je prvo da modernizuje armiju, sada tek sledi obracun!@rusi sporo seddlaju, ali berzo jasu
evo ti cro, batice

Odesa: Spaljivali ljude uz "Slava Ukrajini" | Novosti.RS

https://www.novosti.rs › vesti › plane...

· Translate this page

May 3, 2014 — Strašna drama u Odesi sa 46 stradalih civila pokazala koliki je talas mržnje u Ukrajini. Tukli one koji su uspeli da izađu iz zapaljene zgrade.

Vreme 1218 - Rat u Ukrajini: Pogrom u Odesi

https://www.vreme.com › cms › view

· Translate this page

May 8, 2014 — ... su kulminirali spaljivanjem ljudi u Domu sindikata u Odesi otkrivaju ... U nedelju 4. maja oko 16 časova, nakon paljenja sveća za poginule na ...
A to, da nije normalno tako nešto, ali ritualno spaljivanje je nešto drugo .
Nisu ni Rusi bili drugačiji, gdje su prolazili nitko nije ostajao živ u selima.

A to, da nije normalno tako nešto, ali ritualno spaljivanje je nešto drugo .
Nisu ni Rusi bili drugačiji, gdje su prolazili nitko nije ostajao živ u selima.
ma, kakvi, ... ovde od 5 teza 4 su lazne... ja sam izneo sev kako jeste, ali masta cini svasta,,,ubrzo cemo sve videti

Back