- Poruka
- 76.576
Искрено, волео бих да Зеленски плати за своје злочине. Али, реалније ми је да ће он да кидне,чим постане превише густо.Платиће недужни највише а злотвори који вуку конце остаће некажњени.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Искрено, волео бих да Зеленски плати за своје злочине. Али, реалније ми је да ће он да кидне,чим постане превише густо.Платиће недужни највише а злотвори који вуку конце остаће некажњени.
Najbolja reklama za USA u Srbiji je upravo pobeda Trampa.od samarcine zvane tramp jso ne mozes da se osvestis
Jedino je lepše kad pristalice Haris ,sat vremena nakon pobede heroja Trampa ,promene ploču i zaborave šta su do juče pričali..npr. TiNajbolja reklama za USA u Srbiji je upravo pobeda Trampa.
Srbi ljube američke zastave. Šta je lepše od toga?
Nisam ja promenio ploču, i dalje smatram da je Kamala lepša od Trampa i više mi se dopada.Jedino je lepše kad pristalice Haris ,sat vremena nakon pobede heroja Trampa ,promene ploču i zaborave šta su do juče pričali..npr. Ti
Takozvani šiptarski sistem
Pa sad svi Srbi ljube i rusku i američku to je prava stvarNisam ja promenio ploču, i dalje smatram da je Kamala lepša od Trampa i više mi se dopada.
Ali Tramp jedini može da učini da svi Srbi ljube američke zastave, i na tome mu skidam kapu.
Slažem se, mada mislim da bi na nekim imaginarnim izborima u Srbiji Tramp ipak dobio Putina.Pa sad svi Srbi ljube i rusku i američku to je prava stvar
Pa posle da pobegne i ovo malo drugosrbijanaca iz Srbije u strahu od gospodina TrampaSlažem se, mada mislim da bi na nekim imaginarnim izborima u Srbiji Tramp ipak dobio Putina.
Trampa vole ovde svi društveni slojevi.
Ne verujem, on je više populista i šoumen nego autokrata.Pa posle da pobegne i ovo malo drugosrbijanaca iz Srbije u strahu od gospodina Trampa
Pa dobro, Ukrajina sada ima 28 miliona stanovnika, možda Zeleni Klovn misli da bi dvadesetak miliona bilo optimum? U EU ionako treba radna snaga.Pre inauguracije Trampa gledaće Bajden i Zelenski da što više rat zahuktaju pa da Trampu i Putinu bude teže za pregovore.
Руси овако коширани већ 100 година не могу да не изгубе... Од Авганистана, Вијетнама па надаљеУбијају им цивиле, убијају им војнике, упадају им на територију, разјебаше им Москву, и силно устручавање и све остало. То је лудост што раде. Ако ставе цивиле као живи штит, то је до Укра, дакле рокај, и онако ће да те оптуже за геноцид. Овим ништа не добијаш, јер нико неће да лупи Руси по рамену и да им каже "много вас ценимо јер сте се устручавали."
Или ратуј, или остани кући.