Ukrajina izvršila najveći napad dronovima na Moskvu! Hitno zatvoreni aerodromi, zgrade u plamenu! (foto/video)

Платиће недужни највише а злотвори који вуку конце остаће некажњени.
Искрено, волео бих да Зеленски плати за своје злочине. Али, реалније ми је да ће он да кидне,чим постане превише густо.

Jedino je lepše kad pristalice Haris ,sat vremena nakon pobede heroja Trampa ,promene ploču i zaborave šta su do juče pričali..npr. Ti
Takozvani šiptarski sistem:trlja:
Nisam ja promenio ploču, i dalje smatram da je Kamala lepša od Trampa i više mi se dopada.

Ali Tramp jedini može da učini da svi Srbi ljube američke zastave, i na tome mu skidam kapu.

Убијају им цивиле, убијају им војнике, упадају им на територију, разјебаше им Москву, и силно устручавање и све остало. То је лудост што раде. Ако ставе цивиле као живи штит, то је до Укра, дакле рокај, и онако ће да те оптуже за геноцид. Овим ништа не добијаш, јер нико неће да лупи Руси по рамену и да им каже "много вас ценимо јер сте се устручавали."
Или ратуј, или остани кући.
Руси овако коширани већ 100 година не могу да не изгубе... Од Авганистана, Вијетнама па надаље

Злочинци су осуђени на пораз, увек било тако...

Да ствар буде гора, у истој су геноцидној секти за убијање сиротиње и слабијих ко и Амери, који им управо улећу у помоћ преко Трампа да се потпуно не распадну у Украјни...

Back