mario80
Legenda
- Poruka
- 72.300
Ovo je samrtni grč zelenskog, sledeći je da visi naopačke okačen o banderu
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čiji je Ugledar sad?Da, Ugledar i Kijev su ista ravan.
Ciji je Kijev?Čiji je Ugledar sad?
Kad Rusi bombarduju Kijev, to je u redu.Bio bi red ja ne znam sta ovi Rusi vise razvlace i ovaj putin glup ko cuskija.
IMAJU i oni svog "KOMŠIJU"Vidim da ce da radi takticko nuklearno oruzje. Ukrajinci su ga sad ugasili. U narednim danima bice poravnjanja.
Glupo....Ciji je Kijev?
I Srbija je bez 15% teritorije pa svejedno govorite da je Kosovo deo Srbije. Uvek kremljobotovski principijelno.Glupo....
Ukrajina je zvanicno brz trećine teritorije.
To će i tramp da overi.
A ti još ne možeš da prezalis...
Jesi poslo bajdenu brzojav da vise nije predsednik?
sribiji su oteli ameri .I Srbija je bez 15% teritorije pa svejedno govorite da je Kosovo deo Srbije. Uvek kremljobotovski principijelno.
sribiji su oteli ameri .
dosli i oteli.
rus reko amerima nemoj dolaziti na moju granicu , jel reko mlitislave ? jeste reko je mlitislave 1991 tokom raspada sssr i klinton je pocetkom devedesetih obecao da se nato nece siriti na istok.
e pa psoto je amerika to popisala obecanje i posto je 2014 te srusila legalno izabranu demorkatsku vadu u kijevu prkeo majdana i blekvotersa sa tvojim naci bastardima koje volis, jebat ga mlito mlitislave...
tvoja srbofobija je prelepa, volim kad te boli ...
od samarcine zvane tramp jso ne mozes da se osvestis
Ukrajinski kao i Kijev.Čiji je Ugledar?
Он је из Базније, држао је пушку и Србе цивиле убијао.. После је кмечао..о хелп, ђеносајд..хахаха,
па знао сам ја одувек да си ти неки усташоидни Елемент!
Причај,које си феле да знамо са ким разговаварамо?
Замисли када би испалили балистичке ракете, која би тек штета била онда, пошто Руска ПВО заказала.Gde je i sta radi famozni S 400!?
Ruska pvo inace najbolja u univerzumu malkice omanula. Desava se.Gledam sad da od npr Harkova do Moskve ima 650 km. Kako su uspeli da pošalju dronove u tolikoj količini da ih niko ne vidi? Prvi put cujem da je ovo drugi napad. Nisam znao za prvi.
Интересантно. Кажеш лупају шамаре а руска територија сваким даном већа.Укри им само лупају шамаре. Срамота.
Украјина није "нуклеарна сила" која се устручава и тврди пазар како је јака и способна, а не може Украјину две и по године да пацификује. Али устручавање, црвене линије и велика срамота за њихов ПВО. На крају ће да долете до Путинове куће.Интересантно. Кажеш лупају шамаре а руска територија сваким даном већа.
Ukrajinski kao i Kijev.
Нису Руси Американци да сравне са земљом цивиле и војнике и олакшају превагу у рату. Дугогодишње фортификације пре рата, стављајући цивиле за живи штит, Русима свакако отежава, али напредак се види. Што каже изрека..руска чизма споро корача али стигне до циља. Биће Украјина демилитаризована и денацификована, не брини.Украјина није "нуклеарна сила" која се устручава и тврди пазар како је јака и способна, а не може Украјину две и по године да пацификује. Али устручавање, црвене линије и велика срамота за њихов ПВО. На крају ће да долете до Путинове куће.
Убијају им цивиле, убијају им војнике, упадају им на територију, разјебаше им Москву, и силно устручавање и све остало. То је лудост што раде. Ако ставе цивиле као живи штит, то је до Укра, дакле рокај, и онако ће да те оптуже за геноцид. Овим ништа не добијаш, јер нико неће да лупи Руси по рамену и да им каже "много вас ценимо јер сте се устручавали."Нису Руси Американци да сравне са земљом цивиле и војнике и олакшају превагу у рату. Дугогодишње фортификације пре рата, стављајући цивиле за живи штит, Русима свакако отежава, али напредак се види. Што каже изрека..руска чизма споро корача али стигне до циља. Биће Украјина демилитаризована и денацификована, не брини.
Платиће недужни највише а злотвори који вуку конце остаће некажњени.Украјина ће скупо платити за овај напад!