UKLETE KUĆE

Jesi raspolozen da ilegalno upadnemo u kucu jedne veceri? Ako jesi, javni, pa da dodjem tamo kad budem bio slobodan. Bez zezanja. Da se uveris kako si to samo sanjao... na zalost, dva puta :)

Bogami ja coveku verujem.
Kod nas su se u porodici od 2002 do 2005 proleca desile tri smrti , vezane za osobe koje su zivele sa nama. Prvo, baba, pa ujak jedan, pa drugi. Da ne objasnjavam da smo znali da smo osecali da ce se smrti desiti ( to je druga tema ), nego kada se sve izdesavalo, keva je spavala na krevetu gde je baba umrla, normalno niko se od nas nije plasio, nema potrebe, savest nam je cista. Medjutim jedno jutro kaze keva odok smo pili kafu, kako su je pred zoru iz sna probidili babini jauci. Jer je bolovala od kancera i jaukala je tokom bolesti. Kaze kada se okrenula kao da podleda u drugi krevet, jer su odatle dopirali jauci iako je ona prakticno spavala babinom krevetu, jauci su nestali. Taman ona opet da zaspi, kao ucinilo joj se ono opet. Kaze tako skoro dok nije svanulo. Posle par godina umre jedna ujak, pa polse 6 meseci samo i drugi. I u sred bela dana sestra me ceka da dodjem sa posla i u tom trenutku je prala sudove. Cula je jasne korake u predsoblju, misleci da sa ja usla ( iako kaze, da je cula ujakove spore trome korake- on je imao dosta kilograma i karakteristicno je parket skripeo pod njegovim nogama posebno sto je imao trom spor hod, a ja hodam brzo ). Elem, ona dodje do predsoblja i pozove me po imenu i sledi se kada je shvatila da nikoga nema. Da stvar bude jos interesantnija imale smo morsko prase - zamorce, koje smo pustale da hoda po kuci. I u tom momentu zamorce otrci u dnevnu sobu u pravcu gde su otisli koraci i sestra onako zbunjeno za njim, i u tom momentu vidi zamorce kako cici kao ludo ( oni koji su ga imali znaju kakve zvuke ispusta- kao navala panike) i gleda u jednu tacku kao da neko stoji na sred sobe. Sestra se kaze sva sledila. Posle odprilike pola sata ja dolazim i ona mi sva bleda to prica.

Ja znam da neko ne veruje u ovakve stvari, ali onaj koji je imao iskustva , posebno se to desava posle smrti bliskih osoba, ( a mi smo svi ziveli zajedno ) zna o cemu pricam. Bilo je tih dogadjaja jos i kasnije , ali ova dva su bila karakteristicna.

.

A verujete li u uklete stanove? Ko jos danas zivi u kuci?
Ja sam dosta prizivala duhove, sa drugaricom, u mom stanu i nijedan se nije odazvao. A mozda je bila glupa tehnika? Kao, nacrtali bi coveka sa krilima na jednom papiru, na jednom krilu bi smo napisali DA a na drugom NE. Onda bi smo stavili jednu iglu na konopac i tako napravili klatno. Onda smo postavljali pitanje na koje duh moze da odgovori samo sa da ili sa ne, i zavrteli iglu; na kom se krilu igla zaustavi to je bio odgovor sa onog sveta. Uglavnom, nismo nista uradili tom metodom.
Svejedno, u moj stan nisu usli duhovi, iako je u predratnoj zgradi i ko zna ko je sve tu poumirao; ukljucujuci i moju nanu.

ja sam verovala u takve stvari i onda mi se jednom nesto desilo u vezi sa tim..aj da nazovem duhovima :roll:
naravno to me prestarsilo i prestala sam da verujem...misleci da vise necu tripovati....
i nista vise nije posle toga bilo

Jesi raspolozen da ilegalno upadnemo u kucu jedne veceri? Ako jesi, javni, pa da dodjem tamo kad budem bio slobodan. Bez zezanja. Da se uveris kako si to samo sanjao... na zalost, dva puta :)

Nisam raspoložen, a ako hoćeš dođi, pokazaću ti kuću pa izvoli. Baš bih voleo da porazgovaramo sutradan, naravno ako izdržiš celu noć.

Ja verujem.... Sigurno je da nesto postoji... I ssva se ježim... Ja se nikad ne osecam sigurno... Cak i ne spavam okrenuta prema zidu da me nesto s ledja ne bi... Xe xe xe... Sala... Mada uvek sa mnom u krevetu spava macka koja moze da "namirise" takve stvrai... JA stvarno verujem.... Nekad u sred noci me probudi takva lupnjava sa tavana( imamo golubove) ali kao da konji skacu... Mada moja kuca je izgradjena specijalno za nas i niko nije ziveo pre nas... Mada se ne osecam sigurno... Ja imam izrazenu intuiciju i 98% sam u pravu... Nemam razloga da se bojim, ali nekako nesto mi ne da mira... Paranoja ili ludost ne znam... Ja mislim da je bolje u nesto verovati, nego da ne verujes pa posle kad te strefi nesto... ima da verujes... Moj otac je imao neko iskustvo.... jezota

Prvo skripanje vrata ...koja su se sama otvorila a nije bilo promaje il nesto...uh bilo to 2-3 sata posle ponoci ja mislim.... to skripanje me i probudilo.
A zatim skrenem pogled sa vrata i ugledam "nesto" ....sta je to bilo??? duh, demon nemam pojma...:shock::shock:
Al tako sam se UKOCILA :sad: lezajuci u krevetu da sam jedva disala....to nesto je stajalo ...al vise lebdelo , reklo bi se...glava il sta vec bila je nekako osvetljena ..nemam pojma zuckasto pomalo....a u ruci je nesto drzalo...a sta to nisam sigurna...mislim da je bio noz i krene to sto blize ka meni... Meni srce lupa samo tako.
Iza mene u jednom krevetu lezala je jedna devojka, nisam od straha mogla ni da se okrenem a kamoli nesto da kazem, ona je mirno spavala....uhhhhhhhhhhhh :shock:
Kako je bilo neobicno...ne mogu dovoljno da opisem sve to :think:
Posle nekih 3-4 min. ja odlucim da se okrenem na drugu stranu kreveta pa sta bude bude ...i okrenem se ja tako, sklopim oci al i dalje ukocena...:|:-|:neutral:
Bese to pre 2god. i posle toga nista naravno vise nije bilo, cak i kad sam 2007 bila tamo opet na moru u istoj kuci, sobi, krevetu :D mada sam prvu noc bila nervozna :D:D:D:D :P

Ja verujem.... Sigurno je da nesto postoji... I ssva se ježim... Ja se nikad ne osecam sigurno... Cak i ne spavam okrenuta prema zidu da me nesto s ledja ne bi... Xe xe xe... Sala... Mada uvek sa mnom u krevetu spava macka koja moze da "namirise" takve stvrai... JA stvarno verujem.... Nekad u sred noci me probudi takva lupnjava sa tavana( imamo golubove) ali kao da konji skacu... Mada moja kuca je izgradjena specijalno za nas i niko nije ziveo pre nas... Mada se ne osecam sigurno... Ja imam izrazenu intuiciju i 98% sam u pravu... Nemam razloga da se bojim, ali nekako nesto mi ne da mira... Paranoja ili ludost ne znam... Ja mislim da je bolje u nesto verovati, nego da ne verujes pa posle kad te strefi nesto... ima da verujes... Moj otac je imao neko iskustvo.... jezota

pa tih 2% je strah ... taj strah ti neda mira ...

Alexandra koliko ti imas godina?

:D:D:D:D:D:D

Back