Берекин
Buduća legenda
- Poruka
- 29.024
Шта је то "закон"? У Србији је основни закон "па шта!"Nego, gde su oni forumski drugari sa punim ustima pravda, zakon, sud ???? Juhu, ima li vas da mi objasnite zakon?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шта је то "закон"? У Србији је основни закон "па шта!"Nego, gde su oni forumski drugari sa punim ustima pravda, zakon, sud ???? Juhu, ima li vas da mi objasnite zakon?![]()
Да попамти адресе својих станова и комшије?Jedino Kerkirina Sotirovska se još muči.
Moze biti jedino gotov na sledecim izborima a to je 27,do tada mogu da ukradu milijarde...
Znači da je sem kod najtežih krivičnih dijela ( tipa ubistvo ili terorizam ) pritvor izuzetak. To što neko provede kompletno suđenje u pritvoru ne znači da će biti osuđen. I obrnuto.Znači, pokreneš postupak pa onda okriviš? Je l tako? To onda znači da svi nepokrenuti postupci prilikom postojanih sumnji ili dokaza znače da sudovi ne rade svoj posao niti da se zakon poštuje. Ako sam ja to dobro razumela
Ja sam nešto drugo rekla. U pritvoru si, imaju sve dokaze a onda ti se ukine pritvor. Gde je zakon u tom slučaju?Znači da je sem kod najtežih krivičnih dijela ( tipa ubistvo ili terorizam ) pritvor izuzetak. To što neko provede kompletno suđenje u pritvoru ne znači da će biti osuđen. I obrnuto.
Ajmo ponovo. Pritvor nije kazna. Ne određuje se na osnovu dokaza. U slučajevima kao što je ovaj njegov je izuzetak. Obično traje toliko dok se ne ispitaju određeni svjedoci i izvrše određene procesne radnje i postupci na koje bi okrivljeni mogao/li uticati. To što je on u ovom momentu na slobodi ne znači da neće biti osuđen.Ja sam nešto drugo rekla. U pritvoru si, imaju sve dokaze a onda ti se ukine pritvor. Gde je zakon u tom slučaju?
Sve je to jasno zakonski, nejasno mi je što nekako nestanu svi dokazi kada se radi o pojedinicma ili se krivični čin koji povlači težu kaznu odjednom pretvara u lakši prekršaj uz pomoć neke više sile. Postavlja se pitanje šta se dešava sa zakonom u takvim slučajevima.Ajmo ponovo. Pritvor nije kazna. Ne određuje se na osnovu dokaza. U slučajevima kao što je ovaj njegov je izuzetak. Obično traje toliko dok se ne ispitaju određeni svjedoci i izvrše određene procesne radnje i postupci na koje bi okrivljeni mogao/li uticati. To što je on u ovom momentu na slobodi ne znači da neće biti osuđen.
E to je drugo. Ali to veze sa pritvorom nema. Potkupi se tužilac, svedok, sudija, veštak. Neko ukrade 10 miliona ( lupam cifru ). Normalno da mu nije problem dati milion za potkupljivanje.Sve je to jasno zakonski, nejasno mi je što nekako nestanu svi dokazi kada se radi o pojedinicma ili se krivični čin koji povlači težu kaznu odjednom pretvara u lakši prekršaj uz pomoć neke više sile. Postavlja se pitanje šta se dešava sa zakonom u takvim slučajevima.
Делимично тачно.Ajmo ponovo. Pritvor nije kazna. Ne određuje se na osnovu dokaza. U slučajevima kao što je ovaj njegov je izuzetak. Obično traje toliko dok se ne ispitaju određeni svjedoci i izvrše određene procesne radnje i postupci na koje bi okrivljeni mogao/li uticati. To što je on u ovom momentu na slobodi ne znači da neće biti osuđen.
Постоји истражни поступак, период испитивања и прикупљања доказа.Ja sam nešto drugo rekla. U pritvoru si, imaju sve dokaze a onda ti se ukine pritvor. Gde je zakon u tom slučaju?
Sve mi je to jasno, al mi nije jasno otkud ti znaš prema kome ja imam veliko poštovanje, a i zanima me razlog tog ''mog poštovanja''Постоји истражни поступак, период испитивања и прикупљања доказа.
Када се то обави- пушта се на слободу, уколико није опасност по безбедност, до суђења, када му се одреди казна, па онда иде у затвор, или се ослобађа кривице.
Тако је чак и у оном делу света према којем имаш велико поштовање.
Е то је прво. Због тога студенту (и сви остали) протествују. Прекардашило.E to je drugo. Ali to veze sa pritvorom nema. Potkupi se tužilac, svedok, sudija, veštak. Neko ukrade 10 miliona ( lupam cifru ). Normalno da mu nije problem dati milion za potkupljivanje.
Eto, došli smo na suštinuE to je drugo. Ali to veze sa pritvorom nema. Potkupi se tužilac, svedok, sudija, veštak. Neko ukrade 10 miliona ( lupam cifru ). Normalno da mu nije problem dati milion za potkupljivanje.
Određuje se na osnovu opasnosti od bjekstva, mogućnosti ponavljanja dijela i/ili uticaja na svjedoke. Ako nema toga nema ni pritvora. Nema ni potrebe.Делимично тачно.
Притвор није казна.
Али, ОДРЕЂУЈЕ се на основу (расположивих) доказа.
Не одређује се тек тако, неком дунуло. Тужилац га предлаже, али суд га потврђује, кад постоји основана сумња.
Ако је неко био у притвору, а после се не поведе поступак, или се не поведе за дело због кога је притворен, нешто ту није у реду. О томе причамо.![]()
Ух, мојне сад да се фолирамо, пре пар сати смо о томе говорили...al mi nije jasno otkud ti znaš prema kome ja imam veliko poštovanje, a i zanima me razlog tog ''mog poštovanja''![]()
Podseti mee, ja sam žena u godinamaУх, мојне сад да се фолирамо, пре пар сати смо о томе говорили...![]()
Е то је прво. Због тога студенту (и сви остали) протествују. Прекардашило.
To nije izmišljotina "naših" kriminalaca. Kada je krupni kriminal u pitanju i kada se vrte ogromne sume svugdje u svijetu je isto.Eto, došli smo na suštinui onda će kolega @HEFESTOS 1 da mi kaže kako ja poštujem samo neke tuđe zakone.
![]()
Kriminalaca da, ali mi imamo nosioce vlasti koji se tako ''igraju sa zakonom''To nije izmišljotina "naših" kriminalaca. Kada je krupni kriminal u pitanju i kada se vrte ogromne sume svugdje u svijetu je isto.
У којим годинама?Podseti mee, ja sam žena u godinama![]()
Krupnog kriminala bilo gdje nema bez saradnje sa vlašću.Kriminalaca da, ali mi imamo nosioce vlasti koji se tako ''igraju sa zakonom''![]()
Izgleda da mnogo bolje kriju te veze od ovih našihKrupnog kriminala bilo gdje nema bez saradnje sa vlašću.
Али мора да постоји ОПРАВДАНА сумња, што значи да постоје уверљиви докази.Određuje se na osnovu opasnosti od bjekstva, mogućnosti ponavljanja dijela i/ili uticaja na svjedoke. Ako nema toga nema ni pritvora. Nema ni potrebe.
Није, само у том ”свету” су то изоловани случајеви, а код нас правило.To nije izmišljotina "naših" kriminalaca. Kada je krupni kriminal u pitanju i kada se vrte ogromne sume svugdje u svijetu je isto.