Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Mene interesuje, nešto drugo. Obzirom na jačinu signala, i prenos podataka, kao i gustu mreža predajnika, koliki je stvarni stepen zračenja, i opasnost, po ljude, kad je u pitanju 5G ?
Mene interesuje, nešto drugo. Obzirom na jačinu signala, i prenos podataka, kao i gustu mreža predajnika, koliki je stvarni stepen zračenja, i opasnost, po ljude, kad je u pitanju 5G ?
Stize mi redovno poruka, morate preci na 4G uredjaj jer ukidamo podrsku i upotrebu 3G uredjajua...
Vidim nemam crtice na mobilnom, e sad jel ukinut ili samo opet naleteo period da ne radi mreza, videcemo
Kod nas ne valja ni kad se ide napred ni kad se zaostaje. Kada je vlada 2009. godine donela odluku o uvođenju digitalne televizije i odmah izabrala tada noviji (i ređi) DVB T2 umesto T1, bilo je otprilike "šta se mi k**čimo, to skoro nigde nije uvedeno" pa su neobavešteni (koji nisu imali kablovsku) kupovali TV sa T1 dekoderom koji su bili beskorisni kad je uvedena digitalna televizija, i morali su da kupuju STB, dok su retki koji su "pazili na času" i kupili T2 televizore mogli da nađu kanale i bez STB. Sad kad nemamo 5G, zašto nemamo, a ako uvedemo, "spržiće nam mozak".
Ti si jedan od onih koji citaju teme kao narod dnevnik..
Ja kazem da se ukida 3G signal, sto ce reci , telefon ce raditi kao singerica to je tacno , ali nece imati signal za uspostavu veze....
Cim nema 3G nece biti ni 2G....mozda ce eto yetel biti jedini koji ce ostaviti da rade predajnici nizih razreda..
citam ovo i nes razmisljam ko u ukrajini klanje a vojaci u bunkeru na only fans selfije mecu i gledaju kolko zahlen sie bitte evrica im leze od gledanja