Ukinut 3G u Srbiji

kad bi kod nas uveli 5g opet bi izbile demonstracije da nas truju :rotf:

secam se kako su pricali kako su ptice uginule zbog 5g negde u unutrasnjosti a mi ni nemamo 5g mrezu :rotf:
Kod nas ne valja ni kad se ide napred ni kad se zaostaje. Kada je vlada 2009. godine donela odluku o uvođenju digitalne televizije i odmah izabrala tada noviji (i ređi) DVB T2 umesto T1, bilo je otprilike "šta se mi k**čimo, to skoro nigde nije uvedeno" pa su neobavešteni (koji nisu imali kablovsku) kupovali TV sa T1 dekoderom koji su bili beskorisni kad je uvedena digitalna televizija, i morali su da kupuju STB, dok su retki koji su "pazili na času" i kupili T2 televizore mogli da nađu kanale i bez STB. Sad kad nemamo 5G, zašto nemamo, a ako uvedemo, "spržiće nam mozak".

Ja onomad uhvatio 3G signal ali posto ne koristim net preko mobilnih podataka meni je uvek na 2G sem kad aktiviram net pa prebaci na 4G automatski.
Meni rade i pozivi i net preko 3g. Jači signal pa moram.
IMG_20250320_232344.jpg

3g je odavno slepo crevo .
2g radi i verovatno ce ostati jos duze vreme jer je osnovni vid komunikacije pored zice .
Ti si jedan od onih koji citaju teme kao narod dnevnik..

Ja kazem da se ukida 3G signal, sto ce reci , telefon ce raditi kao singerica to je tacno , ali nece imati signal za uspostavu veze....
Cim nema 3G nece biti ni 2G....mozda ce eto yetel biti jedini koji ce ostaviti da rade predajnici nizih razreda..

ma jok to su dve razlicite mreze 2 g i 3g ,nezavisne jedna od druge

Back