Ukinut 3G u Srbiji

Umri_muski

Legenda
Poruka
68.713
Stize mi redovno poruka, morate preci na 4G uredjaj jer ukidamo podrsku i upotrebu 3G uredjajua...
Vidim nemam crtice na mobilnom, e sad jel ukinut ili samo opet naleteo period da ne radi mreza, videcemo

Proizvodnja cipova u svetu spala na 2 slova

1742456100966.png

uvodjenej 5g je jako skupo.
mnoge naprednije zemlje jos nisu sirokopojasno uvele 5g

5g ima problem visokih frekvenicja i slabog dometa,
u gradovima bazna stanica mora da bude na svakih 100 do 500 metara udaljenosti sto znaci bukvalno na svakom krovu

sta da proverim?
ovo sta sam ti rekao je cinjenica.
5g ima izuzetno kratak domet u gradskim sredinama. ,mora na svakih 100 do 500 metara antena..to je prosto cinjenica.

kad bi kod nas uveli 5g opet bi izbile demonstracije da nas truju :rotf:

secam se kako su pricali kako su ptice uginule zbog 5g negde u unutrasnjosti a mi ni nemamo 5g mrezu :rotf:

Ti si jedan od onih koji citaju teme kao narod dnevnik..

Ja kazem da se ukida 3G signal, sto ce reci , telefon ce raditi kao singerica to je tacno , ali nece imati signal za uspostavu veze....
Cim nema 3G nece biti ni 2G....mozda ce eto yetel biti jedini koji ce ostaviti da rade predajnici nizih razreda..

Ti si jedan od onih koji citaju teme kao narod dnevnik..

Ja kazem da se ukida 3G signal, sto ce reci , telefon ce raditi kao singerica to je tacno , ali nece imati signal za uspostavu veze....
Cim nema 3G nece biti ni 2G....mozda ce eto yetel biti jedini koji ce ostaviti da rade predajnici nizih razreda..
opet ti, kakav signal za uspostavu veze..ako mislis na internet i na 2g jos uvek radi...uzmi bilo koju ciglu nokije i imaces onaj slepacki prvi net :lol:

Ti jesi u pravvu tehnicki ali nisi operativno , znaci u Srbiji se ne ceni znanje nego forma, a to znaci da ma koliko imali telefona na 2G i ma koliko 2G bio protokol i sistem za podatke, a ne GSM , to nece pomoci..
aj u rucak da nece ukinuti. :lol:

mi bre kasnimo 5 godina minimum od sveta u svemu...od hrvata 2 godine...eo ti link za vodafone mislim iz 2021

Ti jesi u pravvu tehnicki ali nisi operativno , znaci u Srbiji se ne ceni znanje nego forma, a to znaci da ma koliko imali telefona na 2G i ma koliko 2G bio protokol i sistem za podatke, a ne GSM , to nece pomoci..
ja ti o tome i govorim...ti zaista mislis da ce internet raditi ne daj boze u nekom velikom ratu? :lol:

ono iza barijere slikas kako se rokaju, pa upload na cloud i saljes agencijama ili drugarima a stize uplata od njih na bancinu aplikaciju :lol:

amigo...u kameno doba ce nas vratiti i 2 g ce biti pojam.

Back