Ujedinjene teme o narodnjacima

• Začetnik teme Začetnik teme keka7
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Makijavelli:
ajd,ostavi neki njihov tekst iz pesme,uveri nas u lepotu muzike juznog vetra
To se treba cuti, jer tekst je samo 1/3 pjesme, muzika i vokal su preostale 2/3, a s obzirom da su bili kompletni, samo slusanje ti moze prikazati sve te iskrene emocije i osjecajnost. Al' ajd evo jedna pjesma sa ekstrmnom emocijonalnoscu, ako imate priliku cuti je il' ste mozda vec culi, znat cete o cemu vam pricam.

Dragana Mirkovic - "Oprosti sto ti smetam"
Ti se cudis sto me opet vidis
sa suzama na umornom licu
odavno se mi videli nismo
ali ti si jos u mome srcu

Ref:
Oprosti sto ti smetam
u ovoj gluvoj noci
zelim da te vidim samo
pa cu svojim putem poci

Nisi mi se, promenio mnogo
jos na licu blista ti lepota
zao mi je sto pre nisam mogla
da se vratim prico mog zivota

Ref:
------
Posebno obratite paznju na ovu zadnju 3. strofu i na njenu smisao, slusanjem sigurno da necete ostati ravnodusni, sjetit cete se neke ne uzvracene ljubavi ili mozda trenutaka kada ste bili slijepi pred osobom koja vas voli ....
------
idem dalje, put nemira svoga
mozda vise necu da navratim
kad sam bila, zelja srca tvoga
ljubav nisam umela da shvatim

ref:

eck16.gif
eck16.gif
eck16.gif

Tamplja_90:
Hehehe ovo me je bas nasmijalo, klinka koja se nije ni rodila kada su oni pravili cuda na estradi izigrava neku pametnicu i daje komentare uzasavanja ?!!!
Dijete jos si ti zelena da bi shvatila neke vrijednosti zivota i ljubavi. Tek kad "ostavis lutke kraj jastuka", mozda shvatis neke stvari. Do tada muzika koju ti mozes da razumijes je tipa Minja Subota itd

Sucur:
Hehehe ovo me je bas nasmijalo, klinka koja se nije ni rodila kada su oni pravili cuda na estradi izigrava neku pametnicu i daje komentare uzasavanja ?!!!
Dijete jos si ti zelena da bi shvatila neke vrijednosti zivota i ljubavi. Tek kad "ostavis lutke kraj jastuka", mozda shvatis neke stvari. Do tada muzika koju ti mozes da razumijes je tipa Minja Subota itd

Wish I never loved you
Ever fallen in love
I don't exist
Wholle lotta love
Angie
The one I love
I was made 4 lovin' you baby
i mnoooooogo vise

Te pesme sa tim tvojim ne mozes porediti.
Prve 3 su punk. I sad ti reci nesto. Stavicu uskoro i text.
A ti nemoj da diras Tamplju. U svim pogledima je bolja od tebe.

E,ponekad mi je bas pateticno koliko se omladina "przi" na narodjake.Sinoc sam na jedno zurci presedo celo vece koliko sam se smorio.Cepa Kiki,Viki,Miki i ostali co. sa pinka a ovi moji su u transu,ali dok je bio hip-hop,trance i ostalo samo nas dvoje,troje je skakalo a vecina je samo sedela i prevrtala ocima kao sto smo na nekoliko radili kada su na scenu nastupali narodnjace a da jos da vam kazem ako cujete da je neko pokusao da ubije ili da povredi Acu Smrkasa pardon Lukasa kada je bio u Kraljevu znate kome treba da se zahvalite. ;)
Peace to all

Makijavelli:
pa ko ce bre da cita sve ovo,sto ne napises knjigu,da je kupim,da je koristim kao toalet papir,samo neka je naprave od nekog mekseg papira,i po mogucnosti sa stranama koje se lako cepaju,i jos bolje neka je naprave kao rolnu

citace onaj ko je pismen i pristojan, a po tvojoj kulturi i nacinu izrazavanja jasno se vidi za sta koristis knjige,nema potrebe da to naglasavas!

Slim_ShadY:
E,ponekad mi je bas pateticno koliko se omladina "przi" na narodjake.Sinoc sam na jedno zurci presedo celo vece koliko sam se smorio.Cepa Kiki,Viki,Miki i ostali co. sa pinka a ovi moji su u transu,ali dok je bio hip-hop,trance i ostalo samo nas dvoje,troje je skakalo a vecina je samo sedela i prevrtala ocima kao sto smo na nekoliko radili kada su na scenu nastupali narodnjace a da jos da vam kazem ako cujete da je neko pokusao da ubije ili da povredi Acu Smrkasa pardon Lukasa kada je bio u Kraljevu znate kome treba da se zahvalite. ;)
Peace to all

U cuo sam sve se Aci tresu gace od tebe.... cak i da ga povredis nisi mu ni do clanaka, covece slusaj sta ti se slusa idi na zurke de se slusa muzika koju volis i pusti ostale ljude da zive na miru!

Guliverr:
U cuo sam sve se Aci tresu gace od tebe.... cak i da ga povredis nisi mu ni do clanaka, covece slusaj sta ti se slusa idi na zurke de se slusa muzika koju volis i pusti ostale ljude da zive na miru!
Da li moze da prodje niki moj post a i drugih da ga ti neprokomentarises.I po koji pu moram da ti kazem tj. napisem **** off!!!
Peace
P.S.I ako hoces da kazes da nisam coveku koji se dorgirao i koji je imao tolike dugove ni do clanka onda stvarno ne mogu da te razumem.

Sucur:
Bas mi je drago da sam nekog nasmejala...A samo da znas slusala sam ti ja Draganu Mirković(doduše,sad se toga radije ne bih sećala...:roll: )
I meni je text te pesme totalno idiotdski,a da budem iskrena nisam ni naišla na neki koji mi se sviđao(u bilo kojoj vrsti muzike...toliko od mene,nemam namru da se išta više raspravljam s budalama...

Love Ya All
KisS!!! ;)

Slim_ShadY:
Da li moze da prodje niki moj post a i drugih da ga ti neprokomentarises.I po koji pu moram da ti kazem tj. napisem **** off!!!
Peace
P.S.I ako hoces da kazes da nisam coveku koji se dorgirao i koji je imao tolike dugove ni do clanka onda stvarno ne mogu da te razumem.

da hocu da kazem da mu ni ti ni mnogi drugi u muzickom smislu niste ni do kolena, a ne vidim zaista zasto je zanimljivo samo to sto se drogirao i sto ima dugove, da li je to jedini pokazatelj da on po tvom misljenju je los muzicar!

A koliko ja puta tebi treba da kazem da mi ne mozes zabraniti da govorim,i da cu komentarisati svaki, ama bas svaki post na koji mislim da treba da stavim komentar!

Jer znas sta, cesto sam ranije recimo pokusavao da otvorim temu i kazem, neka pricaju i pisu samo oni koji su pristojini pa makar i da drugacije razmisljaju ali neka to razmisljanje argumentuju! Ne vredi niko to nije postovao, a zasto bih onda ja postovao tvoju molbu, a kamoli zahtev a ti zahtevas da ja ne komentarisem, e pa nece moci!

saki8050:
da pevacje o prijateljstvo......
>>>
Nema vise druga mog
moga druga jedinog
nema vise uzeo ga Bog

Nikad vise ja i ti
necemo se opiti
lepe zene kuci voditi

Ref.
Pita vazduh jesenji
pita vetar severni
pitaju me druze, gde si ti

Tu je, ja ih lazem znaj
nema mome drugu kraj
ova pesma moj je oprostaj

S kim da tugu podelim
gde si druze i sa kim
kum da budes kad se ozenim

Neki glas mi govori
novog druga imas ti
al' za mene ti si poslednji

Ref.

Ova pesma nije hit
ova pesma moj je krik
ja ti njome dizem spomenik

Jer sve na tebe seca sad
casa piva, Novi Sad
mrzim ono ako umrem mlad

Ref.
:cool:fenomenalna pesma!

A kada ja kazem da ima dobrih pesama svi mi kpoate oci, a ima mnogo takvih!

Back