Slim_ShadY
Zainteresovan član
- Poruka
- 412
Hocete da mi kazete o cemu se trenutno vodi diskusija jer me mrzi da citam postove.
Peace
Peace
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tamplja_90:katy
mnogo smaras.Pusti ljude da proveravaju sta je Kaa...i ne vredjaj mi Pajper i Che-a
glupačo jedna.![]()
Zato sto nas voli,i ne da da nas vredjas!katy:Ajde da sam te nešto pitala, nego.............Što se bre trpaš...

:trep trep trep:
Jedino zbog toga ne treba,ali ipak...chypawa_18:Ne treba iz prostog razloga shto i glupim ljudima treba zabava.... a pametnim crni humor...
micik:Jedino zbog toga ne treba,ali ipak...
Slazem se. Ja bez ikakvog blama kazem da slusam miroslava ilica, tj slusao sam ga sada malo manje slusam jer nemam cdove i ta sranja.crusader84:Prave narodnjake ne treba ukinuti, ali ove spodobe sa pinka treba sve na društveno koristan rad i doživotno im zabraniti bilo kakvo bavljenje muzikom!
Miroslav Ilić legenda!!! Čovek je rekao da ni za kakve pare ne bi pevao na grandu i svaka mu čast za to!

. . .:.
Tolerancija za sve. . .
desilo se i meni par puta.... 'eeebem ti....Ocean_state:Tacno tako. A i ove su nekako.. .. ..
E bas pre neki dan na koncertu buzzcocks-a video dve punkerke moje godiste. Hteo da pitam za broj ali
cim se zavrsio koncert moro sam da idem kuci. Steta. Ko zna mozda ponovo vidim.