Ujedinjene teme o narodnjacima

• Začetnik teme Začetnik teme keka7
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
/I/I@Ī@:
ne treaba ih ukinuti ,samo ne treba ljudima servirati samo narodno ,vec i ostale vrste

da da , to je konacno zrelo ramisljanje, osim onoga servirati,jer danas tacno je pink servira to sto vi zovete narodnjacima ali mnoge druge tv-ne, tako da mislim da je svaka vrsta muzike prilicno zastupljena i da ljudi imaju mogucnost izbora sto je uostalom i jedino vazno! Mozda je cak UMETNICKA MUZIKA najvise zanemarena sto je po meni veliki propust!

Tamplja_90:
E jel neko video onu reklamu gde neki klinac govori mladima kao sta ne treba raditi? I sad decko nabraja nemojte pusiti,piti i MOLIM VAS NE MOJTE SLUSATI NARODNJAKE.TO JE UZASNO...:lol: Ja sam crkla od smeha...a taj klinac sto to prica na reklami mislim da ima nekih 6-7 godina....:lol::lol::lol:

POENTA........................je......................da klinac ne voli narodnjake, da je klinac ekstremno pametan, ekstravagantno muzicki obrazovan ili da mu je od starijih na ovaj ili onaj nacin servirano sta da kaze! Ne moras mi nista odgovoriti, recimo da sama sebi postavio retoricko pitanje, ali ti sam sebi daj odgovor na isto! POZDRAV!

levrone:
Mislim, nemoj trubu da stavljas u isti kos sa turbo folkom. Ima li sta bolje od trubackog orkestra....:D

Ocemo li konacno da rascistimo,jel se ovde govori o narodnjacima ili o tom vasem kako kazete turbo folku, ili o trubi ili je sve to isto...samo da vidim kako sve to shvatate da bih razumeo sta ste postovima hteli reci, jer ovaj pita treba li ukinuti NARODNJAKE,pod tim nek aze sta podrezumeva pod tim pa onda svak tumaci onako kako hoce, atumacenje u slicna kao mis i slon,u najmanju ruku!

Liza Dennis:
Nedelja je divan dan. Tada je cela porodica na okupu. Svi se razbimo do devet. Onda doruckujemo, pa mama pravi rucak. U medjuvremenu svako ima neke obaveze. U 13, sve prekidamo i ostavljamo i na pola ako treba, da bismo gledali prodicno izdanje, nedeljno "Granda".
Mama kaze da je to super i da je to najbolja relaksacija. Ja se slazem sa mamom. Zajedno igramo. Moravac iako Mikica Kurtovic svira Cacak. Sta da radimo, noge same.
Ne znam da li ste gledali danasnje izdanje "Granda". Bas je super! Upravo se zavrsilo. Bio je novi Mitar Miric, bio je MIle Kitic, bila je Suzana Mancic, bio je Tihomi, i ko je jos bio...u...uuuu....uuuuuu ne mogu vise da se setim! Ne bitno, ako ste gledali javnite mi... 8-)

Ne znam zasto nam pricas kako provodis nedelju popodne, ajos manje mi nije jasno kakve veze to kako ti provodis nedelju popodne ima veze sa muzikom ali dobro ok!

(SIC)
Enemy - Show me what you wanna be
I can handle anything
Even if I can't handle you
Readily - Either way it better be
Don't you fuckin' pity me
Get up, get off...
What the hell am I sayin'?
I don't know about malevolent
Sure as hell decadent
I want somebody to step up, step off
Walls! Let me fall! F*CK YOU ALL!
Get a grip, don't let me slip 'til I drop the ball

I - I want it all!
**** this shit, I'm sick of it
You're goin' down, this is a war!

Who the **** am I to criticize your twisted
state of mind?
You're leavin' me suspect - I'm leavin' you grotesque
Feels like a burn from which you never learn
Cause and effect, you jealous ass
Press your face against the glass - SUFFER!

I - I want it all!
F*ck this shit, I'm sick of it
You're goin' down, this is a war!
I've just begun
It's about that time
Gotta get mine

YOU CAN'T KILL ME
CUZ I'M ALREADY
INSIDE YOU

SICK

Back