Ujedinjene teme o narodnjacima

• Začetnik teme Začetnik teme keka7
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Makijavelli:
dziu dzicu,molim te pa ja imam 90 kila cistih misica,kad bi udarila slomila bi nogu,dizem iz ramena 90 kila sto znaci da kada bih ti zadao direkt udarac verovatno bih ti otkinuo glavu iz ramena,ali ne bih uradio nista od toga jer si zensko
Mogao bi DA PROBAS...a da li bi uspeo to je vec druga stvar...dabe tebi i 1000 tona misica ako ja tebe udarim u odredjenu tacku na telu od koje se ti paralises...onda ebes sve te misice ako ne mozes da ih pomeris...

Makijavelli:
ti SVIRAS,ti ne VEZBAS,to je astronomska razlika,pa ti si slikar i fotograf,kolko li tesko pretiskati dugmence na foto aparatu ili mlatiti cetkicom od 20 grama po platnu.
Idijote fotografije saljem za americke saitove. SLike mi se prodaju u Budimpesti. Vidi se da si glup cim ne cenis umetnost. Gitaru vezbam preko raspusta otprilike 3 sata.VEZBAM.
I imam probe koje trazu 2. Na dan. Kontra bas sviram otprilike 2 sata. Ako pitas kada spavas reci cu ti retko. Sinoc sam citavu noc citao knjigu.

Frances Robyn:
ja sam tolerantna ali narodnjake treba ukinuti !!!!! tak su bezveze i zaglupljuju ljude fffffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Ajd ne pricaj gluposti. Kao prvo navedi argumente kojima ces pokrijepiti svoje tvrdnje, primjer, bilo sta, ne tu na prazno da dajes uvredljive komentare ?!
Imam osjecaj da ces sada milion posto da pocnes da pricas o Seki Aleksic ? Koja opet nema nikakve veze sa narodnom muzikom. Dakle ...

Makijavelli:
ja ne sviram el.gitaru,ja sviram klasicnu,a evo cisto da te sahranim sledece godine zavrsavam gimnaziju i srednju muzicku skolu u koju idem paralelno,to ce mi sa nizom muzickom i sa snovnom biti cetvrta skola,a onda upisujem muzicku akademiju u parizu i paralelno idem na menadzment,u svakom pogledu sam superiorniji od tebe pomiri se sa tim.

covece ti nemas veze sa muzikom ma kakvu muzicku skolu ti zavrsio...

-pilence-:
Mogao bi DA PROBAS...a da li bi uspeo to je vec druga stvar...dabe tebi i 1000 tona misica ako ja tebe udarim u odredjenu tacku na telu od koje se ti paralises...onda ebes sve te misice ako ne mozes da ih pomeris...
predvideo sam ja i to,pazi sad jel znas da najbolji sahisti na svetu unapred isplaniraju sve poteze kako bi pobedili,tako da je partija odprilike zavrsena i pre nego sto je pocela,isto je tako i samnom u svakom slucaju mozes i da imas crni pojas u karateu,moja fizicka snaga je samo posredna stvar,um je bitan.

MinM_4Life:
@Makijaveli - Jel sa tobom sve ok? Mislim psihicki? A za onaj komentar za zene... ispade ti gluplji od svih tvojih "ljubimaca"... too bad, mislila sam da si gotivan, al definitvno nesto bas nije najcistije sa tobom... :roll:
izvini molim te,znas nekad kazem ono sto ne mislim,evo ti jedna lepa recenica od Makijavelija,,kada lazem nikada ne kazujem ono u sta verujem niti verujem u ono sto kazem,a i kad kazem istinu,sakrijem je u tolikim lazima da ju je tesko pronaci``moras tako kad se raspravljas sa ljudima kao sto su ovo dvoje,che i pile.

Makijavelli:
predvideo sam ja i to,pazi sad jel znas da najbolji sahisti na svetu unapred isplaniraju sve poteze kako bi pobedili,tako da je partija odprilike zavrsena i pre nego sto je pocela,isto je tako i samnom u svakom slucaju mozes i da imas crni pojas u karateu,moja fizicka snaga je samo posredna stvar,um je bitan.
Jao ne se*ri....mnogo smaras...moja drugarica bi te polomila u paran-parcad...samo da znas...ti mislis da si najpametniji na svetu,jel da? e pa nisi,samo da te obavestim....:roll:

Tamplja_90:
Jao ne se*ri....mnogo smaras...moja drugarica bi te polomila u paran-parcad...samo da znas...ti mislis da si najpametniji na svetu,jel da? e pa nisi,samo da te obavestim....:roll:
ne brini navikao sam na to,mi veliki ljudi nikada nismo bili prihvaceni u okolini kojoj u startu nismo ni pripadali,ljudi nas cesto nisu razumeli,bah je prozivan satanistom u njegovo vreme od strane mnogih prostaka,djordano bruno je spaljen na lomaci kad je rekao da je planeta okrugla od strane istih tih prostaka,bitno je da cu ja naci meni ravne to je samo pitanje vremena a dotle cu da se zaglupljujem sa vama,obicnom rajom.

Back