- Poruka
- 5.859
To se u možda u tvojoj zemlji ne zna ko je on. U Srbiji je Petar Đurić postao poznat nakon velikih Sedmojulskih protesta 2020.E jak li je i bitan li je. Sad da napraviš blic anketu među narodom ne vjerujem da bi 10% znalo ko je on.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To se u možda u tvojoj zemlji ne zna ko je on. U Srbiji je Petar Đurić postao poznat nakon velikih Sedmojulskih protesta 2020.E jak li je i bitan li je. Sad da napraviš blic anketu među narodom ne vjerujem da bi 10% znalo ko je on.
Aha. Kod kolikog procenta ljudi?To se u možda u tvojoj zemlji ne zna ko je on. U Srbiji je Petar Đurić postao poznat nakon velikih Sedmojulskih protesta 2020.
kod njegove familije, kazu vidi pere na televizorAha. Kod kolikog procenta ljudi?
Onog informisanijeg slojaAha. Kod kolikog procenta ljudi?
Da da. A što se tiče mržnje ne mrzim nikoga. Samo mi nije jasno da neko stvarno može misliti da likovi kao ovaj mogu uraditi nešto bitno u politici.Onog informisanijeg sloja
Ti vidim opet mrziš svu opoziciju. "Šta oni, razumiješ ti mene, imaju uopšte oponirat."
u politici jok, al moze da se rve sa murijom posto ima taki umni kapacitetDa da. A što se tiče mržnje ne mrzim nikoga. Samo mi nije jasno da neko stvarno može misliti da likovi kao ovaj mogu uraditi nešto bitno u politici.
Bosanac moram te podsetiti da je tvoj zemljak, aktuelni gradonačelnik Banjaluke, ne tako davno počeo svoju karijeru ovako - prilozima o rupama na putu i sl.:Da da. A što se tiče mržnje ne mrzim nikoga. Samo mi nije jasno da neko stvarno može misliti da likovi kao ovaj mogu uraditi nešto bitno u politici.
Ti stvarno porediš njih dvojicu?Bosanac moram te podsetiti da je tvoj zemljak, aktuelni gradonačelnik Banjaluke, ne tako davno počeo svoju karijeru ovako - prilozima o rupama na putu i sl.:
Svako može da da svoj doprinos, na smeni osovine Vučić-Dodik-PrigožinTi stvarno porediš njih dvojicu?![]()
Ti daješ odličan doprinos da ta osovina ostane.Svako može da da svoj doprinos, na smeni osovine Vučić-Dodik-Prigožin