"Uhapsili me jer sam na Tviteru napisao da je predsednik kriminalac": Predsednik pokreta "Ćale, ovo ja za tebe" priveden, pa pušten iz SBPOK

Onog informisanijeg sloja

Ti vidim opet mrziš svu opoziciju. "Šta oni, razumiješ ti mene, imaju uopšte oponirat."
Da da. A što se tiče mržnje ne mrzim nikoga. Samo mi nije jasno da neko stvarno može misliti da likovi kao ovaj mogu uraditi nešto bitno u politici.

Da da. A što se tiče mržnje ne mrzim nikoga. Samo mi nije jasno da neko stvarno može misliti da likovi kao ovaj mogu uraditi nešto bitno u politici.
Bosanac moram te podsetiti da je tvoj zemljak, aktuelni gradonačelnik Banjaluke, ne tako davno počeo svoju karijeru ovako - prilozima o rupama na putu i sl.:

Poslanik SNS-a priznao da je pomagao kriminalcima (VIDEO)

"Mnoge kriminalce sam ja vozio svojim kolima. Što, da ih neko ne vidi, da ih ne primeti, da ih ne uhvati murija, kako to oni kažu..."

Ovo nije izjava svedoka saradnika u sudskom procesu, već je ovo u Jutarnjem programu televizije Hepi rekao poslanik Srpske napredne stranke Svetozar Vujačić.

Da stvar bude još gora, Vujačić je do pre nekoliko meseci bio savetnik bivšeg ministra policije i aktuelnog šefa BIA Aleksandra Vulina.

Na ovaj način Vujačić je priznao da je pomagao kriminalcima da se skrivaju. Nakon ovakvog javnog priznanja mora da reaguje tužilaštvo i utvrdi koje kriminalce je i zašto Vujačić vozio u svojim kolima i pomagao im da pobegnu od policije.

Back