pa kucamaa gde ih proterati ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa kucamaa gde ih proterati ?
pa znam, da ide vec bi bilo sprovedeno,pa ne ide to tako lako bas kao sto ti mislis
to je tacno, ali ti migranti su bar 80% isis borci i zatvorenici,мислиш да су они криви што су се нашли у Србији ?
Првенствено то није била њихова жеља , њима манипулишу разне Западноевропске организације које их усмеравају којим путевима да иду , Сорош и екипа , НВО ...
Питај Западно Европске и Америчке НАДнације зашто не желе да их приме а унитштили су им државе порекла ..
најсуровији се увек крија иза плашта људских права , нису нас бомабрдовали ови несрећни миганти , него НАДнације Запада
pa znam, da ide vec bi bilo sprovedeno,
ali ako se stigne u corsokak, onda kucama, nema gde drugo
i to znam,strategija Srbije je da podrzava prolaz migranata ka EU a ne da trosi budzet na deportacije i vojsku i policiju da zaustavlja nesto sto ne moe zaustaviti
i to znam,
ali pitanje je sta ako ovi vise ne zele da ih prime,
ili pocnu da ih vracaju,
svemu tome jednom mora doci kraj,
nece valjda ceo proces trajati narednih 20 godina
U svinjac da ga ociste po kazni pa proterati iz Srbije.a gde ih proterati ?
Arapi ne pišu ekber.
Bašar al-Kafir
Uskoro ⚰
Паки нису Арапи!Arapi ne pišu ekber.
![]()
Нити пакистанциПаки нису Арапи!
А како знаш како то пишу латиничним писмом?Нити пакистанци
Јер знам како наши пишу.А како знаш како то пишу латиничним писмом?
Зашто и њихови не би на исти начин употребљавали латинично писмо?Јер знам како наши пишу.
Јер нису ментоли толики да напишу SRB DETH ALAH EKBERЗашто и њихови не би на исти начин употребљавали латинично писмо?
Мислиш да су међу мигрантима већином академски образовани?Јер нису ментоли толики да напишу SRB DETH ALAH EKBER