"Anarhosindikalistička inicijativa"?
Koji su to dokoni frikovi sa viškom vremena i manjkom mozga...
Znas sta jomini...konacno i ti da ubodes u centar!
Clanovi ASI-ja kao i svih ostalih anarho-sindikalistickih organizacije u svetu proisticu iz srednjeg i viseg staleza "levicara" koji bi da se igraju revolucije.Oni koji bi malo vise zeleli da saznaju o prirodi anarho-sndikalisticke ideje neka nadju na internetu clanak "Burzoaski koreni anarho-sindikalizma" i sve ce im biti jasno.
-ASI kritikuje hijerarhijski sistem,a Ratibor je na vrhu piramide... od miloste nazvan
vrhovni anarh Srbije. (naziv mu je dodelila anarho konkurencija iz BG).
-ASI se bori protiv kapitalizma,a sa kapitalistima pravi organizaciju ANTIFASISTICKA
INICIJATIVA BG koja umesto crvene i crne zastave fura narandzastu. (naranzasta boja je simbol gradjansko-liberalnih organizacija).Time je ujedno i jedina u svetu takva kakva je -nakaradna.
-ASI se bori protiv pedofilije kralja Milutina ,ali podrzava drugu bolestinu nazvanu pederastija.Znaci da nije iskljuceno da anarhisti sutra mogu da prave skupove podrske nekrofiliji i zofiliji pod sloganom - zivele seksualne slobode!!!
-ASI kritikuje marksisticko-lenjinisticke birokrate koji su se u socijalistickim drzavama nakon revolucije uselili u kuce kapitalista,ali zato Ratibor i klika ASI-ja zivi na Senjaku i Dedinju u istim tim kucama.
Zato mrs bre u pi*cku materinu!!!
Znam ja jos al necu da vas previse prozivam j*bem vas supljoglave!Dosadilo vam je deco da budete liberali pa se sad igrate levicarenja.Bolje bi bilo da se ugledate na FARC u Kolumbiji,ETA u Baskiji ili IRA u Irskoj.
Ovako ste smesni!! ...i da j*bali vas vasi pokrovotelji i finasijeri!!