SURbel
Buduća legenda
- Poruka
- 36.560
Kako kada ih nema.
Како, бре, мјкму?
Ево ја ћу да му набројим 3 добре вести, кад већ не знаш ти:
1. Београд на води
2. Београд у ваздуху (Етихад)
3. Београд на копну (брзе пруге)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako kada ih nema.
Можда зато што она не пише на теми?![]()
Како, бре, мјкму?
Ево ја ћу да му набројим 3 добре вести, кад већ не знаш ти:
1. Београд на води
2. Београд у ваздуху (Етихад)
3. Београд на копну (брзе пруге)
![]()
Ja mislim da bi ljudi trebali prestati da prate vesti, jer su odvalili.
Indijanci vas loze preko novina i tv-a zbog tiraza i gledanosti, uzimaju lovu na reklamama a vas plase sa smakom sveta.
Svaki dan se desi milion lepih vesti kako u Srbiji tako i svuda, ali to niko ne prenosi.
Novinari su mozda najjadnija i najomrzenija profesija, jednostavno zohari.
Hebem coveka i njegov zivot ako nije u stanju da nabroji 3 pozitivne stvari koje su se desile pa bar u poslednjih 7 dana.
Al moramo napomenuti, da se ne zaboravi,...................da su nas cigani bombardovali, klali, trpali u Jasenovac, proterali sa Kosova, pokrstili, nabijali na kolac i sve ostale gadosti napravili. Da, to su bili cigani, ciganijo srpska,....................a nisu bili Hrvati, siptari, muslimani i zapad.
Nemoj neko da bi pomenuo da su nam ovi pobrojani bilo sta napravili, a ako bi se koji i dosetio, pa bacicemo mu kojeg cigana da se njime zanima.
Na koje trikove Srbi svaki put padaju to je strasno. Kako se lepo zataskavaju jame, logori, izvadjeni organi.
Сложио би се - Србија је затрпана најужаснијим, најружнијим хорор вестима, морбидним злочиначким програмима, филмовима чак су и цртани филмови веома негативни - ТАКО ДА ЧОВЕК ВИШЕ НЕМА ШТА ДА ГЛЕДА НИТИ ИМА ГДЕ ДА ПРОЧИТА БИЛО КОЈУ ЛЕПУ ВЕСТ... али то је очигледно Пројекат... писао сам већ о томе, мислим да је то део психолошког рата против нас........
Nije to ništa bilo je poguba koji jadni nisu verovali ni da je Južni Tok propao , čak su još početkom ove nedelje pisali kako je sigurica iako je prošlo toliko godina , a od njega je izgradjena samo plastična cev za slikanje .Колико цигана треба да се насели у Србију да би ти ипак поставила питање: Зашто их они који их овамо шаљу не задрже код себе ако ти цигањи већ не спикају српски ни на основном нивоу?
Па ти ниси била способна да за све ове године схватиш да је Бота испушена муштикла до пре неки месец.
Беж бре халуцинанткињо, иди се извини Раши Попову, упали свећу оном сиротом старцу што су га ти исти малолетни цигани пребили да је умро и објасни грађанима Мајданпека да су цигани марнули енергетски кабел јер ће четвородневно смрзавање помоћи да се тамошњи домороци очеличе.
Naravno da nisu bili Romi, to su bilo zli Nemci.
- - - - - - - - - -
Ubijaju ljude u pojam i sire negativnu energiju.
Treba te kretene zaobilaziti, kako u medijima tako i u stvarnom zivotu.
Pocne o ratu, jadu i ostalom sranyu, odma ga oterati iz drustva.![]()
[/COLOR][/COLOR][/SPOILER]
Додуше Меккејн је пропустио да спомене трговца органима као увелико квалификованог крволока, што му одушевљене присталице међу Србима нису замериле, а Орбана се не би ни сетио да се овај није зближио с Путином.Ne bre ,nama Mekejne veze sa Srbima tog tipa , samo je ispravno konstatovao Orbanovu bliskost sa fašističkom ideologijom , što mi ovde koji imamo dodira sa domaćim Djarmama i sa Madjarskom državom znamo još od kada je prvi put bio na vlasti , a sada je samo malo kuražniji .
Једном раније смо дебатовали да је мени у средњој предавао Чонта, а теби његова кева из чега би се закључило да си из НС-а.Ovde na temi je plasiran podatak o tome da je navodno kroz proces readmisije vracano 100.000 Roma godisnje. Medjutim, stvaran podatak je da je ukupno vraceno do prosle godine manje od 9.000, i to svih nacija. Najvise su vraceni Romi, Srbi, Bošnjaci i Albanci.
Zaboravih link, izvinjavam se http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...html:429597-Readmisija-Vratili-nam-8000-ljudiСве ти верујемо.![]()
Isao sam i tamo u skolu, a poslednji put kad sam isao Bulevarom video sam ih po nekoliko na 2 semafora. Te ''desetine hiljada'' ne znam kako si izbrojao. Sta kaze poslednji popis?Једном раније смо дебатовали да је мени у средњој предавао Чонта, а теби његова кева из чега би се закључило да си из НС-а.
У НС-у има на десетине и десетине хиљада цигана.
Цео булевар је током дана преплављен циганима.
Статистика коју спомињеш је дим.
Попис за цигане никад није био меродаван то знаш без и да те подсећам.Zaboravih link, izvinjavam se http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...html:429597-Readmisija-Vratili-nam-8000-ljudi
- - - - - - - - - -
Isao sam i tamo u skolu, a poslednji put kad sam isao Bulevarom video sam ih po nekoliko na 2 semafora. Te ''desetine hiljada'' ne znam kako si izbrojao. Sta kaze poslednji popis?
Zaboravih link, izvinjavam se http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...html:429597-Readmisija-Vratili-nam-8000-ljudi
U SRBIJU je u poslednjih sedam godina iz zemalja EU deportovano najmanje 8.824 ljudi. Prema nekim procenama, najmanje još 4.000-5.000 samo je odlučilo da se vrati.
NOVI SAD -
Rat i siromaštvo, ali i borba za egzistenciju u Srbiju su samo prošle godine doveli oko pet hiljada ljudi koji su ovde tražili azil i bar kratkotrajno bili smešteni u nekom od pet objekata za prihvat
azilanata.
----
Od početka godine, azil je u Srbiji tražilo više od 4 hiljade ljudi,
To ''jako mnogo'' bilo je 3 malisana kod bivse Lutrije, jedna bebom kod Futoske i .... niko vise od njih. Ima onaj u Kisackoj sto pere sofersjabne, mada za njega nisam siguran da je Rom. Ima ih u prigradskim naseljima, ali koliko, to je samo stvar nagadjanja. Ali, posto si ti potegao brojeve trazio sam popis.Попис за цигане никад није био меродаван то знаш без и да те подсећам.
Има их јако много јер су присутнији на булевару и улице које излазе на булевар од екс тунела јевтиноће до футошке него нецигани.
Зар кемтрејлси нису били очигледни, а сви нас убеђивали да не постоје?
И онда су владе Шведске и Немачке летос признале постојање кемтрелса и дале бенигно објашњење да су хемикалије које се избацују безопасне и да се користе против климатских промена.
Сад би могли да развијемо тему да ли су заиста бенигне, а питање постојања кемтрејлса је већ депласирано.
Исто тако очигледно је да цигана има невероватно много у односу на само неколико година пре и по улицама и по неким деловима НС-а нпр Адицама, а многи који су тамо скрцани не знају ни да бекну на српском иако имају преко три банке па се не могу вадити на то да су рођени у иностранству и нису научили српски.
Drugarica u cokulama.
Eno sva natmurena u nekom spotu (opet je uzela pare ) baljezga nešto o diskriminaciji Roma.
Ali je to sve veoma daleko od ''100.000'' godisnje. Razmisli samo, to bi za nekoliko godina bio grad veci od Nisa, Novog Sada ... manite se. A inace na popisu su i oni navedeni, to nije nikakva tajna.To je tacno, ali i sam taj link, kao i naredni koji cu dati ispo govore da se svake godine sve vise povecava broj pristiglih u Srbiju.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...html:429597-Readmisija-Vratili-nam-8000-ljudi
http://www.rtv.rs/sr_lat/drustvo/do-kraja-godine-duplo-vise-azilanata-u-srbiji_508291.html
A i inace je poznato da se pravi broj Roma u Srbiji cuva u tajnosti, odnosno da tacni podaci nisu dostupni....Nije bas sve kako pise na zvanicnim sajtovima, a na njima ustvari nista ne pise, nikakve brojke ni podatka.