Ухапшена Весна Веизовић!!!

Можда зато што она не пише на теми?:think:

ma, ne zezaj. postavljeni su linkovi ka njenim panfletima, a i iznesene su neke cinjenice.

ja cu prvi da se bunim, i pobunio sam se dok nije objasnjeno ko je i sta je

mene podseca na taktiku batica i cede. cuju da ce nesto da se desi, a onda oni to udare na sva zvona kao sami su zakljucili, foliranti

Како, бре, мјкму?

Ево ја ћу да му набројим 3 добре вести, кад већ не знаш ти:

1. Београд на води
2. Београд у ваздуху (Етихад)
3. Београд на копну (брзе пруге)

:mrgreen:

Ja mislim da bi ljudi trebali prestati da prate vesti, jer su odvalili. :D
Indijanci vas loze preko novina i tv-a zbog tiraza i gledanosti, uzimaju lovu na reklamama a vas plase sa smakom sveta. :D

Svaki dan se desi milion lepih vesti kako u Srbiji tako i svuda, ali to niko ne prenosi.
Novinari su mozda najjadnija i najomrzenija profesija, jednostavno zohari.

Hebem coveka i njegov zivot ako nije u stanju da nabroji 3 pozitivne stvari koje su se desile pa bar u poslednjih 7 dana.

Ja mislim da bi ljudi trebali prestati da prate vesti, jer su odvalili. :D
Indijanci vas loze preko novina i tv-a zbog tiraza i gledanosti, uzimaju lovu na reklamama a vas plase sa smakom sveta. :D

Svaki dan se desi milion lepih vesti kako u Srbiji tako i svuda, ali to niko ne prenosi.
Novinari su mozda najjadnija i najomrzenija profesija, jednostavno zohari.

Hebem coveka i njegov zivot ako nije u stanju da nabroji 3 pozitivne stvari koje su se desile pa bar u poslednjih 7 dana.

Сложио би се - Србија је затрпана најужаснијим, најружнијим хорор вестима, морбидним злочиначким програмима, филмовима чак су и цртани филмови веома негативни - ТАКО ДА ЧОВЕК ВИШЕ НЕМА ШТА ДА ГЛЕДА НИТИ ИМА ГДЕ ДА ПРОЧИТА БИЛО КОЈУ ЛЕПУ ВЕСТ... али то је очигледно Пројекат... писао сам већ о томе, мислим да је то део психолошког рата против нас........

Al moramo napomenuti, da se ne zaboravi,...................da su nas cigani bombardovali, klali, trpali u Jasenovac, proterali sa Kosova, pokrstili, nabijali na kolac i sve ostale gadosti napravili. Da, to su bili cigani, ciganijo srpska,....................a nisu bili Hrvati, siptari, muslimani i zapad.
Nemoj neko da bi pomenuo da su nam ovi pobrojani bilo sta napravili, a ako bi se koji i dosetio, pa bacicemo mu kojeg cigana da se njime zanima.:dash::dash:

Na koje trikove Srbi svaki put padaju to je strasno. Kako se lepo zataskavaju jame, logori, izvadjeni organi.

Al moramo napomenuti, da se ne zaboravi,...................da su nas cigani bombardovali, klali, trpali u Jasenovac, proterali sa Kosova, pokrstili, nabijali na kolac i sve ostale gadosti napravili. Da, to su bili cigani, ciganijo srpska,....................a nisu bili Hrvati, siptari, muslimani i zapad.
Nemoj neko da bi pomenuo da su nam ovi pobrojani bilo sta napravili, a ako bi se koji i dosetio, pa bacicemo mu kojeg cigana da se njime zanima.:dash::dash:

Na koje trikove Srbi svaki put padaju to je strasno. Kako se lepo zataskavaju jame, logori, izvadjeni organi.

Naravno da nisu bili Romi, to su bilo zli Nemci. :D

- - - - - - - - - -

Сложио би се - Србија је затрпана најужаснијим, најружнијим хорор вестима, морбидним злочиначким програмима, филмовима чак су и цртани филмови веома негативни - ТАКО ДА ЧОВЕК ВИШЕ НЕМА ШТА ДА ГЛЕДА НИТИ ИМА ГДЕ ДА ПРОЧИТА БИЛО КОЈУ ЛЕПУ ВЕСТ... али то је очигледно Пројекат... писао сам већ о томе, мислим да је то део психолошког рата против нас........

Ubijaju ljude u pojam i sire negativnu energiju.
Treba te kretene zaobilaziti, kako u medijima tako i u stvarnom zivotu.
Pocne o ratu, jadu i ostalom sranyu, odma ga oterati iz drustva. :D

Колико цигана треба да се насели у Србију да би ти ипак поставила питање: Зашто их они који их овамо шаљу не задрже код себе ако ти цигањи већ не спикају српски ни на основном нивоу?
Па ти ниси била способна да за све ове године схватиш да је Бота испушена муштикла до пре неки месец.
Беж бре халуцинанткињо, иди се извини Раши Попову, упали свећу оном сиротом старцу што су га ти исти малолетни цигани пребили да је умро и објасни грађанима Мајданпека да су цигани марнули енергетски кабел јер ће четвородневно смрзавање помоћи да се тамошњи домороци очеличе.
Nije to ništa bilo je poguba koji jadni nisu verovali ni da je Južni Tok propao , čak su još početkom ove nedelje pisali kako je sigurica iako je prošlo toliko godina , a od njega je izgradjena samo plastična cev za slikanje . :sad2:.

P1010349-620x330.jpg

"31.03.2014
Desna strana facebook-mozga
Dejana Lučića za ministra policije
Zavapile: e-Novine

Akutno ludilo desničara, ekstremista, fanatika i rusofila ušlo je u fazu vaseljenskog izliva mozga; zahvaljujući nesrećnom postojanju Facebooka na kojem svaki debil drugom debilu može da kaže da je genije, ovih dana čitamo bolesne diskusije o budućoj Vladi Srbije u koju, tvrde znalci, moraju da uđu iluminat Dejan Lučić, legendarni chemtrail-borac Nikola Aleksić, multimedijalni Srbin Jovan Deretić i, obavezno, ruska starleta Miroslav Lazanski! Vežite se, polećemo!

Na profilu izvesne Vesne Veizović, javiše e-čitaoci, menja se srbijanska stvarnost, formira se Vlada u letu, padaju predlozi tko će biti budući ministar policije, a tko diplomatije, radi se ozbiljno, ipak je to Facebook, sve je dozvoljeno! Čitajte ovu diskusiju!

Legendarna Mijatović Vojinka kaže: Dveri i Radikali su mi sumnjivi ko i drugi, lično bih poverovala samo Deretiću i Nikoli Aleksiću.

Domaćica profila Vesna Veizović ne izdržava, pa dodaje: Nikola je sjajan čovek!

Mijatović Vojinka ima šta da doda: Čovek zdravog razuma, hrabar i uporan.

Vojinka doživljava prosvetljenje: Možes li da zamisliš sta bi bilo sutra da se "uortače" on i Deretic? Naravno uz Putinovu podrsku.

Hladna Vesna Veizović odgovara: Деретића не познајем. Нисмо чак ни путем електронских мрежа имали комуникације, мада мислим да је добар човек, искрен. А што се тиче Николе Алексића један је од ретких који има моју потпуну подршку и кога изузетно и са оправданим разлогом поштујем.

Mijatović Vojinka has a dream: Da Aleksic preuzme ekonomiju, a Deretic kulturu, za 6 meseci bi imali reforme skolstva i duple plate, a za 5 godina Srbija bi bila oaza Evrope. Imamo mi i medju mladjim ljudima prave ljude buducnosti, ali tek sa Aleksicem i Dereticem bi dosli do izrazaja.

Valjda zbog pominjanja Aleksića, javio se i neki Miloš Aleksić: Ja bi postavio u vladu slecece: Miroljub Petrovic ministar zdravlja, Bogosav Stojemenkovic premijer, Jovan Deretic ministar kulture i prosvete, Miroslav Lazanski diplomatija, Dejan Lucic spoljni poslovi i ministar policije, a ima jos njih ali ovi su glavni...

Весна Веизовић: Хахаххахахаххахаахаха, ајој каква би то била смејурија :))))

Милош Алексић: Oni su pravi ljudi i ne nije im u interesu novac vec moral u skladu sa Bozijim Zakonom

+++

Podsećamo da je Nikola Aleksić, ekolog novosadski, tužio e-novine u dva navrata; podsećamo da je Dejan Lučić (poznat pod sloganom “Čovek koji zna”) autor hiljade knjiga o masonsko-vasionsko-iluminatsko-kosovsko-alien-bankarskoj zaveri; podsećamo da je Jovan Deretić čovjek koji je otkrio da su svi jezici sveta potekli iz srpskog, da su svi narodi srpskog porekla i da se planeta Zemlja nekad zvala planeta Serbia; podsećamo da je Miroljub Petrović onaj ludak koji je hteo da ruši branu u Holandiji i tako zaustavi suđenje Ratku Mladiću. Nažalost, čak ni mala e-ekipa koja radi treću smenu nije bila u stanju da identifikuje “budućeg srbijanskog premijera” po imenu Bogosav Stojemenkovic. Ako isti postoji, neka nam se nametne facebookom preko Vesne Veizović ili drugarice Vojinke.

Danas je Srbija facebook-telo u kojoj se sve moguće; čak i da neko predloži Deretića za ministra prosvete! Živjela crna rupa svemira! "
http://www.e-novine.com/entertainment/entertainment-vesti/101262-Dejana-Luia-ministra-policije.html

Poslednja izmena:
Ne bre ,nama Mekejne veze sa Srbima tog tipa , samo je ispravno konstatovao Orbanovu bliskost sa fašističkom ideologijom , što mi ovde koji imamo dodira sa domaćim Djarmama i sa Madjarskom državom znamo još od kada je prvi put bio na vlasti , a sada je samo malo kuražniji .
Додуше Меккејн је пропустио да спомене трговца органима као увелико квалификованог крволока, што му одушевљене присталице међу Србима нису замериле, а Орбана се не би ни сетио да се овај није зближио с Путином.

Ovde na temi je plasiran podatak o tome da je navodno kroz proces readmisije vracano 100.000 Roma godisnje. Medjutim, stvaran podatak je da je ukupno vraceno do prosle godine manje od 9.000, i to svih nacija. Najvise su vraceni Romi, Srbi, Bošnjaci i Albanci.
Једном раније смо дебатовали да је мени у средњој предавао Чонта, а теби његова кева из чега би се закључило да си из НС-а.
У НС-у има на десетине и десетине хиљада цигана.
Цео булевар је током дана преплављен циганима.
Статистика коју спомињеш је дим.

Све ти верујемо.:p
Zaboravih link, izvinjavam se http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...html:429597-Readmisija-Vratili-nam-8000-ljudi

- - - - - - - - - -

Једном раније смо дебатовали да је мени у средњој предавао Чонта, а теби његова кева из чега би се закључило да си из НС-а.
У НС-у има на десетине и десетине хиљада цигана.
Цео булевар је током дана преплављен циганима.
Статистика коју спомињеш је дим.
Isao sam i tamo u skolu, a poslednji put kad sam isao Bulevarom video sam ih po nekoliko na 2 semafora. Te ''desetine hiljada'' ne znam kako si izbrojao. Sta kaze poslednji popis?

Zaboravih link, izvinjavam se http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...html:429597-Readmisija-Vratili-nam-8000-ljudi

- - - - - - - - - -

Isao sam i tamo u skolu, a poslednji put kad sam isao Bulevarom video sam ih po nekoliko na 2 semafora. Te ''desetine hiljada'' ne znam kako si izbrojao. Sta kaze poslednji popis?
Попис за цигане никад није био меродаван то знаш без и да те подсећам.
Има их јако много јер су присутнији на булевару и улице које излазе на булевар од екс тунела јевтиноће до футошке него нецигани.
Зар кемтрејлси нису били очигледни, а сви нас убеђивали да не постоје?
И онда су владе Шведске и Немачке летос признале постојање кемтрелса и дале бенигно објашњење да су хемикалије које се избацују безопасне и да се користе против климатских промена.
Сад би могли да развијемо тему да ли су заиста бенигне, а питање постојања кемтрејлса је већ депласирано.
Исто тако очигледно је да цигана има невероватно много у односу на само неколико година пре и по улицама и по неким деловима НС-а нпр Адицама, а многи који су тамо скрцани не знају ни да бекну на српском иако имају преко три банке па се не могу вадити на то да су рођени у иностранству и нису научили српски.

'R021: Kako je došlo do toga da odete iz Srbije?

Skill: Isprva smo bili samo ja i tata koji smo '91. krenuli u Nemačku. Sve je to bilo zbog rata, to jest pre nego sto je počeo. Ja sam tada imao šest godina a moj brat se tek rodio. Kad smo stigli tamo, bili smo u nekom prihvatilištu, gde su bili ljudi iz raznih zemalja. Tamo smo živeli u jednoj maloj sobi sa još njih dvoje, koji su takođe otac i sin, a soba je bila toliko mala da je unutra bilo samo dva kreveta na sprat, jedan sto i ormarić. Tako smo tamo živeli par meseci, dok ja nisam dobio žuticu, pa sam prebačen u bolnicu. Mama, dve sestre i brat su stigli posle mesec dana i od tada smo bili u istoj sobi samo bez tih dvoje koji su bili ranije s nama.

R021: Tamo ste odrasli i školovali se. Kako je izgledalo kada su vam saopštili da sve to morate da ostavite?

Skill: U Nemačkoj sam završio osnovnu i srednju školu, posle čega sam počeo da radim. To je trajalo do 2002. godine, kada su nas zvali u Socijalno da nam kažu da u Srbiji više nema rata i da ne možemo više da živimo u Nemačkoj. Dali su nam dve opcije. Prva je bila da idemo dobrovoljno i u tom slučaju bi nam dopustili da odnesemo sve što posedujemo. Druga je bila strašnija - ako ne odemo sami, oni će doći, pokupiti nas i mi ćemo u roku od sat vremena biti u avionu za Srbiju, bez ičega. Izabrali smo prvu opciju i vratili se dobrovoljno u Srbiju.

R021: Možeš li da opišeš dolazak u Srbiju?

Skill: Vratili smo se kombijem. Bilo je užasno stresno biti skoro cela dva dana u kombiju maltene non-stop. Srpska granica, prvi utisak, bila je katastrofa - pošto su videli da smo došli iz Nemačke, verovatno su mislili da imamo gomilu para, pa su sve i svašta izmišljali da izvuku neke pare, što su na kraju i uspeli. Imali smo samo naše stare stvari, ali su oni stalno ponavljali kako njima sve to izgleda novo i reketirali nas za carinu. Tata je ostavio čak 500 evra na granici, samo da nas ne bi više maltetrilali.

R021: Da li si ikad pre toga bio ovde?

Skill: Imao sam šest godina kada sam poslednji put bio u Srbiji i nisam se sećao skoro ničega. Iskreno da kažem, bio sam šokiran kad sam video Srbiju. Video sam pse koji lutaju po ulici, ljude koji traže hranu po kantama, prljave ulice, automobile koji samo što se ne raspadnu... Stigli smo u Zrenjanin i tada sam i prvi put ušao u jednu cigansku mahalu i, najiskrenije, nisam mogao da verujem šta vidim. Morao sam da zaplačem, iako to skoro nikad ne činim, ali je to sve izgledalo toliko žalosno da nisam mogao da izdržim.

R021: Ko vas je primio nakon dolaska i šta su vam ponudili?

Skill: Osim neke naše rodbine, niko nas drugi nije primio. U opštini i socijalnom su nas gledali popreko, u smislu kako smo bili sve ove godine u Nemačkoj, da bi sad došli njima da se guramo. Jedva smo se prijavili i dobili lične karte i zdrastvene knjižice, jer se niko nije potrudio da nam to sto pre reši, a mi nismo znali proceduru.

R021: Kako ste se snašli? Da li ste govorili jezik?

Skill: Meni, bratu i sestri je bilo teže da se snađemo nego što je to bilo mami i tati, jer su oni ipak još uvek poznavali neke ljude i rodbinu, za koji mi nismo ni znali da postoje. Što se tiče jezika, nismo imali problema, jer smo kući odmalena pričali samo srpski.

R021: Kako je sve izgledalo nakon tog prvog perioda?

Skill: Od onih para što smo doneli iz Nemačke, kupili smo kuću koja je bila skoro ruševina, ali pošto moj otac zna da radi građevinske poslove, sredili smo je, uz veliku pomoć prijatelja i rodbine. Radili smo raznorazne poslove da bismo zaradili za hleb, od građevine do nadnice, jer na Birou nisu imali ništa da nam ponude. Prihvatali smo bukvalno bilo šta. Posle osam godina sam uspeo da se zaposlim u firmi, gde radim i danas zajedno sa bratom, a tata se i dalje snalazi radeći sve i svašta.

R021: Kada ste svoj život počeli da iskazujete kroz muziku?

Skill: Gipsy mafia nastala je 2006. godine, jer smo želeli da naglas ukazujemo na socijalne probleme i pozivamo na protest protiv nepravde. Pre par godina smo upoznali antifašiste iz Zrenjanina, videli smo da se bore za iste stvari kao i mi i da imamo identične poglede na svet. Sa njima se osećam kao u svojoj porodici. Radim i dalje, nastupam zajedno sa bendom, i dalje se borim protiv sistema.

R021: Na kraju, kao neko ko je prošao kroz proces readmisije, kako gledaš na sve to?

Skill: Readmisija je samo fensi naziv za prisilnu deportaciju neželjenog dela stanovništva. Neki ljudi ne svataju da narod odlazi u drugu državu jer im ovde ništa ne valja. Niko nije lud da tek tako ostavi svoju kuću, prijatelje i familiju i ode u državu koju ne poznaje, u kojoj ne poznaje ljude i jezik. Niko ne bi kroz sve to prolazio ukoliko bi im ovde bilo lepo, ako bi živeli dostojanstveno. I pas kad ga non-stop biješ, dereš se na njega, ne daš mu da jede, pobeći će prvom prilikom na ulici gde je ostavljen sam. I on će znati da tad neće imati nikoga da se brine o njemu, ali ipak zna da će mu biti bolje.

Novosađani koji još nisu uživo čuli bend Gipsy mafia, priliku za to imaće na tradicionalnom festivalu "Ulice protiv fašizma", koji se održava 9. novembra u klubu "Fabrika". Na festival dolaze pojačani pratećim bendom, tako da će njihove pesme više podsećati na čuveni Rage against the machine, nego na klasičan rep sastav.'
http://www.021.rs/Info/Srbija/INTERVJU-Readmisija-iz-ugla-borbenih-Cigana.html

To je tacno, ali i sam taj link, kao i naredni koji cu dati ispo govore da se svake godine sve vise povecava broj pristiglih u Srbiju.

U SRBIJU je u poslednjih sedam godina iz zemalja EU deportovano najmanje 8.824 ljudi. Prema nekim procenama, najmanje još 4.000-5.000 samo je odlučilo da se vrati.

http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...html:429597-Readmisija-Vratili-nam-8000-ljudi

NOVI SAD -

Rat i siromaštvo, ali i borba za egzistenciju u Srbiju su samo prošle godine doveli oko pet hiljada ljudi koji su ovde tražili azil i bar kratkotrajno bili smešteni u nekom od pet objekata za prihvat
azilanata.

----

Od početka godine, azil je u Srbiji tražilo više od 4 hiljade ljudi,

http://www.rtv.rs/sr_lat/drustvo/do-kraja-godine-duplo-vise-azilanata-u-srbiji_508291.html

A i inace je poznato da se pravi broj Roma u Srbiji cuva u tajnosti, odnosno da tacni podaci nisu dostupni....Nije bas sve kako pise na zvanicnim sajtovima, a na njima ustvari nista ne pise, nikakve brojke ni podatka.

Poslednja izmena:
Попис за цигане никад није био меродаван то знаш без и да те подсећам.
Има их јако много јер су присутнији на булевару и улице које излазе на булевар од екс тунела јевтиноће до футошке него нецигани.
Зар кемтрејлси нису били очигледни, а сви нас убеђивали да не постоје?
И онда су владе Шведске и Немачке летос признале постојање кемтрелса и дале бенигно објашњење да су хемикалије које се избацују безопасне и да се користе против климатских промена.
Сад би могли да развијемо тему да ли су заиста бенигне, а питање постојања кемтрејлса је већ депласирано.
Исто тако очигледно је да цигана има невероватно много у односу на само неколико година пре и по улицама и по неким деловима НС-а нпр Адицама, а многи који су тамо скрцани не знају ни да бекну на српском иако имају преко три банке па се не могу вадити на то да су рођени у иностранству и нису научили српски.
To ''jako mnogo'' bilo je 3 malisana kod bivse Lutrije, jedna bebom kod Futoske i .... niko vise od njih. Ima onaj u Kisackoj sto pere sofersjabne, mada za njega nisam siguran da je Rom. Ima ih u prigradskim naseljima, ali koliko, to je samo stvar nagadjanja. Ali, posto si ti potegao brojeve trazio sam popis.

Drugarica u cokulama.

Eno sva natmurena u nekom spotu (opet je uzela pare ) baljezga nešto o diskriminaciji Roma.

O, Bože kad čovek ovako nešto pročita pomislio bi da dolazi od strane neke super intelektualke u najmanju ruku genija , a ne od dokone domaćice dežurne 24/7 na nekom sporednom forumu poput i ovog kojoj ni pomenute cokule ne trebaju jer ne mrda iz tog svog brloga.

Ај, доста је било ЛАГАЊА на овој теми - ИДЕМО МАЛО НА ИСТИНУ..... мЛогима ће бити горка - АЛИ СТИНА ЈЕ - ИСТИНА !!!

Друштвеном мрежом се брзо проширила вест о привођењу Весне Веизовић и покренута је акција „НЕ ДАМ ТЕ СРБИЈО!“ – “ФЕЈСБУК ПОДРШКА” ВЕСНИ ВЕИЗОВИЋ ПРОТИВ РЕЖИМСКЕ АКЦИЈЕ ПРИВОЂЕЊА, ЗАПЛЕНЕ РАЧУНАРА И ОПТУЖБЕ ДА ИЗАЗИВА МРЖЊУ СВОЈИМ ТЕКСТОВИМА НА ИНТЕРНЕТУ…

Весна Веизовић је своје мишљење и закључак који је донела на основу истраживања и сазнања из докумената који су јавно доступни, записала у пар текстова на интернету. Али, аргуменовани и јасни подаци које је навела изгледа да некоме сметају – очигледно режиму који би да сви будемо слепи и глуви и да не реагујемо, без обзира о чему да је реч…

Због непостојећег – избрисаног вербалног деликта у кривичном законику, а по оптужби за „изазивање верске, националне и расне мржње и нетрпељивости из чл. 317 КЗ РС“ у раним јутарњим часовима Весна је у свом дому, имала изненадну посету полицајаца који су је привели на информативни разговор и њен рачунар су запленили „ради вештачења“ представници „полиције за високотехнолошки криминал“ а по пријави Невене Петрушић тзв. поверенице за заштиту равноправности из Београда…

blejeca-pamet-corax.gif

Весна је своје ФБ пријатеље обавестила о томе на свом ФБ профилу… и то је заиста изазвало заиста велико негодовање… с правом…

Весна Веизовић
Јутрос, у праскозорје имадох ни мало пријатну посету. Наиме по налогу тужилаштва двоје инспектора из одељења за борбу против високотехнолошког криминала, а по пријави поверенице за заштиту мањина због изазивања верске, националне и расне мржње, са налогом за претрес ме подигоше из кревета. Одузеше ми рачунар, и са њима се одвезох до станице где дадох изјаву.
Разлог су чланци,
1. Циганистан и
2. Холограм матрикса пројектованог циганистана
.“

d0b2d0b5d181d0bdd0b0.jpg
Весна Веизовић

Оно што је интересантно треба напоменути – да су ти чланци о којима је реч, још раније објављени и нису у овом тренутку актуелни на интернету, као и акција Србске акције од 5. октобра чије су активности биле објављене и доступне, а ових дана су поведене полицијске и истражне акције против њих… Коме је дизање из прашине и актуализација те теме „права Рома“ сада у овом времену у Србији важна – сазнаћемо убрзо…

romi-popis-2011.jpg

Мало чињеница о овом проблему, оне су јасне – према Попису становништва из 2002. године, у Републици Србији се 108.193 грађана изјаснило као припадници ромске националне мањине (џипсија – односно Цигана). 2011. године по попису било их је 147.604 и то је званичан податак…

Садашњи број Цигана држи се у строгој тајности а званичници кажу да евиденција не постоји. Јасно је да се тиме прикривају подаци о броју депортованих Рома са територије ЕУ који никада нису могли да добију држављанство неке од европских земаља у којима су живели, Рома из бивших република СФРЈ и Рома избеглих са простора Косова и Метохије. Отприлике да Цигана, такозваних Рома данас у Србији има преко милион, а све по „споразуму о редмисији“ који је Србија потписала са ЕУ (док у овом тренутку у Србији делује 218 ромских невладиних организација)…

Не сметају, напротив ко год дође добро дошао, али су им права, чињенице су сурове – далеко изнад права конститутивног народа Срба у Србији, да преко тих неких вештачких „права националних мањина“ ти протерани из ЕУ у Србију чак уписују у наше матичне књиге без обзира где су рођени и то заиста данас представља горући проблем у Србији… Они немају проблема да се упишу у школе, на факултете, не треба им „силна документација као Србима“ за многе услуге, добијају сва документа од личне карте до пасоша без икаквог проблема, као и прописана социјална давања, дечије додатке итд… Тај проблем „подизања људских права националних мањина по ЕУ“ – драстично ДИСКРИМИНИШЕ ПРАВА СРБА КАО КОНСТИТУТИВНОГ НАРОДА У СРБИЈИ, а то су већ виђене ситуације у животу грађана Србије о којима многи могу да посведоче…

./.

To je tacno, ali i sam taj link, kao i naredni koji cu dati ispo govore da se svake godine sve vise povecava broj pristiglih u Srbiju.

http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...html:429597-Readmisija-Vratili-nam-8000-ljudi

http://www.rtv.rs/sr_lat/drustvo/do-kraja-godine-duplo-vise-azilanata-u-srbiji_508291.html

A i inace je poznato da se pravi broj Roma u Srbiji cuva u tajnosti, odnosno da tacni podaci nisu dostupni....Nije bas sve kako pise na zvanicnim sajtovima, a na njima ustvari nista ne pise, nikakve brojke ni podatka.
Ali je to sve veoma daleko od ''100.000'' godisnje. Razmisli samo, to bi za nekoliko godina bio grad veci od Nisa, Novog Sada ... manite se. A inace na popisu su i oni navedeni, to nije nikakva tajna.

Back