Uhapšena Sotirovski

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne vidim da se neko peca na njihove "koske".
Peca se opozicija. Neka poslanica iz Nisa jos zahteva da se prosiri optuznica za Draganu Sotirovski, mada kako cujem u Nisu ima 5 struja u toj stranci, tako da me ne bi iznenadilo nista. Eto zato ja ne pratim nisku politiku i zato mi je Sotirovski (mozda bas zato sto nije Nislijka rodjena, kao ni ja) delovala kao pravo osvezenje i zena na mestu.
Ne znam za ovog coveka, ali stvarno se ponekad pitam sta je sa mojom percepcijom - pa ni on mi ne izgleda kao neki "krivac" iako sada u novinama procitah svasta nesto ruzno o njemu.

Mladji je od mene, zaista ne znam ko je on, ali ako je bio savetnik Smiljku Kosticu, nekadasnjem gradonacelniku, to ne moze da bude losa osoba. A ne deluje ni po faci kao neki zao, debeli ljudi narocito muskarci, nisu zli.

Za 24 sata uhapšeno 35 osoba: Među njima pomoćnici opština i mesnih zajednica​

ExyoYv3U8AojX23.jpg

Dobro, treba poci od neceg, sad sto se meni ne svidja od cega su posli tj. od koga, druga je stvar.

Isto i za onog Grcica, znam da je bio za termoelektrane dok je Zorana bila za "zelenu energiju" i dovela do pada proizvodnje uglja u Kolubari i sad je Grcic kriv?

Mozda je nesto kriv, ali ne toliko, covek je kako shvatam, bio za termoelektrane sto je kudikamo logicnije i bolje za Srbiju za sada, posto jos nije razvijena zemlja a kako stvari stoje, niti ce biti.

Back