kisela bombona
Elita
- Poruka
- 20.095
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Знa ли се зaшто је оптуженa?
Како не знаш? За нацизам према Ромима.
Знa ли се зaшто је оптуженa?
Kривичну пријаву против Веизовићке, поднела је повереница за права ромске националне мањине, због два чланка у којима Весна критикује однос државе према тој заједници у смислу, претераних привилегија.
Зaнимa ме зa штa је то терети тужилaц кaдa је ухaпшенa и одведенa из своје куће усред ноћи.
Имаш у наслову теме:
sjajan tekst...jasan presek trenutnog stanja u drzavi...ne znam po kom osnovu mogu ista da joj napakuju...na kraju ce joj placati odstetu i javno se izvinjavati.
Шта је написала ова књиженвица. Гоогле даје занимљиве податке.
smatram da je i to hapsenje, ako je istina, deo scenarija destabilizacije srbije. tako rade strane sluzbe, povuku sa jende strane potez, pa onda sa druge potez kao reakciju, i javnost vec hvata strane, posten svet se uznemiri...
vec vidjeno
Како не знаш? За нацизам према Ромима.
какве податке?
smatram da je i to hapsenje, ako je istina, deo scenarija destabilizacije srbije. tako rade strane sluzbe, povuku sa jende strane potez, pa onda sa druge potez kao reakciju, i javnost vec hvata strane, posten svet se uznemiri...
vec vidjeno
Znaci, pocelo je..jos malo pa ce i ovde do krste da stignu...i onda se cuvajte svi vi koji ste blatili nasu vlast i Vucica...
Ja sam uvek pisala da je zgodan![]()