Uhapšen u Prištini zbog ilegalne transplatacije organa

Ja mislim da je greh te klinike taj da nije licencirana za takve zahvate i to sto je posedovala lekove sumnjive prirode...Tu je radio i neki Nemac isto tako sumnjiv za svoju medicinsku strucnost.
A to sto je Turcin prodao svoj organ Izraelcu je na neki nacin OK...

OK jeste ako je legalno, inace se time omogucuje malverzacija medicinara ....

to jeste tacno.
ali cini mi se da imas pravo i kao ziv da das bubreg, i mislim da ti sledi nagrada, ali ne biras primaoca, vec kao sto rekoh, ko je na listi

..jok bre..mozhesh da ga dash chlanu svoje porodice, jerbo ako imash drugachiju krvnu grupu i shta ti ja znam shta jos ako se ne poklapa, mozhe da se desi da transplatacija ne uspe..a ako je to mogutje shto ti kazhesh, onda je to bolesno i nehumano..bubreg u tom sluchaju mozhe da proda samo neki gubitnik siromah..ebesh ti to..i tu drzhavu...

..jok bre..mozhesh da ga dash chlanu svoje porodice, jerbo ako imash drugachiju krvnu grupu i shta ti ja znam shta jos ako se ne poklapa, mozhe da se desi da transplatacija ne uspe..a ako je to mogutje shto ti kazhesh, onda je to bolesno i nehumano..bubreg u tom sluchaju mozhe da proda samo neki gubitnik siromah..ebesh ti to..i tu drzhavu...

ma kod njih moze sve

secam se neke teme iz prosle godine koja se bavila tom prodajom bubrega, mislim da je bila u pitanju neka osoba iz nisa.
a nehumano jeste, ali ako ti novac bas toliko treba, a to je jedini nacin onda... sta ja znam, valjda imas pravo da ga prodas:think::think:

ma kod njih moze sve
Sindrom balkanske krčme je prisutan svuda.I ovde ima ljudi koji bi ubili čoveka za kintu od organa...Bio je neki slučaj pre možda godinu dana,gde su nekog narkomana pronašli mrtvog u hotelskoj sobi, i navodno su na njemu pronađeni tragovi ''seckanja''...U indiji i pakistanu takođe je rasprostranjeno...Svuda gde jahač apokalipse Siromaštvo često boravi,dolazi do erozije morala,pada u ambis:cool:

Back