RainbowSix
Veoma poznat
- Poruka
- 10.717
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A što nas je do qrca bilo u Zenici!!! Ne lupaj previše!!!da, da..
junaci posebnog kova..
osvojili su zepu, srebrenicu, vlasenicu...
pa čovječe, to bi svako platio da nema, a ne ginuti za te nedodjije,
a izgubiti sarajevo, mostar, tuzlu, zenicu, gdje je, ako ti je vec stalo do srba,
srba bilo brojčano mnogo više.
ali teško je bilo praviti kompromise...
nego se stalno potenciralo: jna je s nama, mi borci, mi junaci, bla bla..
a onda je vp najvise posla imala oko čuvanja granice na drini..
![]()
dobro došao![]()

Ne lupaj,ni u jednoj od nabrojanih tvojih (ne)dodjija,1991.Srba nije bilo brojcano vise,za tvoju informaciju.SARAJEVO(Muslimani 45%,Srbi 38%,Hrvati7%),MOSTAR(M 35%,S 19%,H 34%),ZENICA(M 45%,S 19%),TUZLA(M 53%,S16%,H 8%).Sto je za nekog nedodjija,za nekog je rodni kraj,mozda bi i poginuo za njega,prema tome,pokusaj da razgranicis pojmove nedodjije i dodjije jer i onaj sto dodje sa Menhetna u Sarajevo,za njega je to vjerovatno nedodjija a za tebe metropola,sto je i razumljivo.Svako ima svoje ideale,svako gine i izgara za ono sto je njemu vredno,a ne za ono sto mu drugi nametnu.Pozdrav iz nedodjijeda, da..
junaci posebnog kova..
osvojili su zepu, srebrenicu, vlasenicu...
pa čovječe, to bi svako platio da nema, a ne ginuti za te nedodjije,
a izgubiti sarajevo, mostar, tuzlu, zenicu, gdje je, ako ti je vec stalo do srba,
srba bilo brojčano mnogo više.
ali teško je bilo praviti kompromise...
nego se stalno potenciralo: jna je s nama, mi borci, mi junaci, bla bla..
a onda je vp najvise posla imala oko čuvanja granice na drini..
![]()
Hvala,bolje te nasla,akrep sam ali zenski,mada nije ni bitno![]()
Ne lupaj,ni u jednoj od nabrojanih tvojih (ne)dodjija,1991.Srba nije bilo brojcano vise,za tvoju informaciju.SARAJEVO(Muslimani 45%,Srbi 38%,Hrvati7%),MOSTAR(M 35%,S 19%,H 34%),ZENICA(M 45%,S 19%),TUZLA(M 53%,S16%,H 8%).Sto je za nekog nedodjija,za nekog je rodni kraj,mozda bi i poginuo za njega,prema tome,pokusaj da razgranicis pojmove nedodjije i dodjije jer i onaj sto dodje sa Menhetna u Sarajevo,za njega je to vjerovatno nedodjija a za tebe metropola,sto je i razumljivo.Svako ima svoje ideale,svako gine i izgara za ono sto je njemu vredno,a ne za ono sto mu drugi nametnu.Pozdrav iz nedodjije

u samom sarajevu je bilo vise srba nego na podrucju cijele istocne bosne..
ali nebitno....
boriti se za dom, rodni kraj.. to je sve ok, ali sta to znaci za srbe iz sarajeva ? dakle oni su imuni i njima nije bilo bitno da ostanu svoji na svom...
ne bih rekla, prije je to politicka trgovina uslovljena donekle stanjem na terenu...
a kakvi su ti krajevi tamo ne sudim po prirodnim ljepotama i ljudima, nego samo zamisljam kako je kada treba hitna medicinska pomoc nekom u zepi ili slicno
btw. sarajevo nije metropola..

Srećan put, Budimire![]()
Putuj igumane....Ovaj Budimire....![]()

Samo neka on ode pa neka mu tamo dokazuju ili ne dokazuju šta god žele ...

"
ali to neće da spriječi vas stoku i "sud" u Haagu da ga osudite...![]()

...pa da...kada jednom ode, više se ne vraća...?
tako je i sa Šešeljem...
Trebalo bi poslati "demokrate" malo, da ih vidimo i njihovu "demokratiju" na djelu...![]()

...pa da...kada jednom ode, više se ne vraća...?
tako je i sa Šešeljem...
Trebalo bi poslati "demokrate" malo, da ih vidimo i njihovu "demokratiju" na djelu...![]()
e..a sa cime uporedjuju uzorak dnk kada rade tu famoznu analizu?
sta...kao imaju nekakvu nacionalnu bazu dnk uzoraka svih gradjana,nista mi nije jasno![]()
Pa ne sumnjam da imaju barem njegov zubarski karton i otiske prstiju.
zubarski karton i otisci nemaju veze sa DNA analizom![]()
Znam da nemaju ali za početak je dosta. Sigurno ne čuvaju njegovu kosu i telesne tečnosti.