Uhapšen sin bivšeg ministra i Dačićevog savetnika: Pokušao da upadne u Skupštinu, pozvao se na oca

Uhapšen sin bivšeg ministra i Dačićevog savetnika: Pokušao da upadne u Skupštinu, pozvao se na oca

Petar Škundrić je bliski saradnik Ivice Dačića, prenosi Blic između ostalog u svojim saznanjima.

Vladimir Škundrić uhapšen je zajedno sa grupom huligana koja je lomila prozore na zgradi Skupštine. Imao je masku i bejzbol palicu kod sebe.

Petar Škundrić je visoki funkcioner Socijalističke partije Srbije i bivši savetnik Ivice Dačića, poznat po dobrim vezama sa Rusijom. Svojevremeno se pominjalo da bi mogao da bude i ambasador u Moskvi.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=07&dd=10&nav_category=16&nav_id=1705617

Ovo nije bilo baš tako očekivano.

E sad da li je ovo pravi ili fingirani sukob sa SPS i njihovo guranje u opoziciju?

Obračun sa ruskim uticajem istovremeno?
Meni se i inače činilo da su izbori sad zbrzani da bi se Vučić oslobodio Dačića. Nevezano za ovaj slučaj, u više sredina su se dve vladajuće stranke međusobno itekako sukobile, a iz SPS - a su se čuli glasovi o nameštenim izborima.

Žika je rekao da će POKS u vladu jedino ukoliko se pristane na referendum o monarhiji.

Moguće da je lagao, ali ja pre mislim da će se to oprati tako što će POKS-ovci biti kao pojedinci izabrani u novu vladu, a da će Vučić naći Žiki radno mesto možda čak negde u privatnom sektoru nešto, čisto da ne bude preterano transparentno. On je i sam rekao da će zvati pojedince sa lista koje nisu prešle cenzus; stranke na kraju krajeva ni ne može, jer nemaju poslanike pa ne mogu glasati ni da 'oće.

Ali da, za sada su POKS-ovci i LDP-ovci glavni potencijalni vanparlamentarni kandidati za novu vladu.
uloga šapića..gde vidiš njega...

Meni se i inače činilo da su izbori sad zbrzani da bi se Vučić oslobodio Dačića. Nevezano za ovaj slučaj, u više sredina su se dve vladajuće stranke međusobno itekako sukobile, a iz SPS - a su se čuli glasovi o nameštenim izborima.
problem je u tome, što SPS nije nimalo naivna grupacija...i te kako su umešani u razne afere i skandale...fingirani sukob ili panika...šta dalje

Вучићеви "аналитичари" који врше анти-руску пропаганду ових дана хистеришући да Русија стоји из протеста са којима се урушава Србија говоре да је ово један од доказа да иза свега стоји Русија, зато што је Петар Шкундрић близак са Русима. :dash: :hahaha:
Све ово јасно подржава тезу да су напредњаци заправо НАТОвска гамад, односно да је @27E = CRO = LDP.

svinja.png

Ja sam bio kontrolor na ovim izborima, rekli ljudi ispred SPS-a da je ovo prvi put da SPS nije imao ljudi da pokrije sva izborna mesta kontrolorima. Nisu pominjali detalje, verovatno ih i ne znaju, ali verujem da im je pofalilo bogami dosta.

Inace nije bilo ljudi, nevezano za koju stranu, kod nas na izbornom mestu jedva da smo imali dovoljno ljudi za osnovni tim (moras da imas nekog na ulazu, proveru podataka - dve knjige/spiska = dva coveka, podelu listica - dva listica = dva coveka, nekog da prska, nekog da gleda u kutiju i to je vec 7 ljudi koji moraju tamo da budu non-stop. Jedva smo u jednom momentu skrpili da odemo nas troje kod onih koji su se prijavili da ne mogu da dodju pa se ide u stanove.

Eto, cisto za info.

Back