Ухапшен Ратко Младић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Mislim da je ovo on, definitivno, boja glasa, naglasak i dikcija, crte lica, okrugla glava, zalisci.

To sto otezano govori, to je posledica kako starosti tako i zdravstvenih problema koje ima, ali mnogi su tvrdili kako je on zapravo umro prije 5 godina, a i sad govore kako to nije Mladic.

Poslednja izmena:
Upavo gledam pocetak sudjenja Mladicu,i njegov branioc mi deluje kao da ga je on sam vec osudio!Kakav je to lik,izgleda poprilicno prestravljen kada se obraca Sudu!Sad je izjavio da Mladic razume optuznicu i da njemu deluje da sposoban za Sudjenje!Pa Mladic jedva govori!
E,Srbijo,raspadas se od sopstvene ruke!

Hrvatska se digla cela na noge za Gotovinu,niko nije vikao da je ratni zlocinac vec da je heroj...

Bilo kakvo poredjenje gospodina generala Ante Gotovine sa pomahnitalim genocidlijom Ratkom Mladicem opasno granici sa umnom zaostaloscu. Da se gospodin Gotovina ponio poput vaseg bahatog djenerala, sad bi na tisuce (a mozda i desetine tisuca) crnih vreca sa zemnim ostacima Krajisnika koji su se predali Hrvatskoj vojsci cekale na identificiranje. Mjesto toga, doticni su nakon visegodisnje vojne pobune i sijanja zla diljem Hrvatske abolicirani, imovina im vracena, dokumenta dobili (tko je zelio, naravno) da slobodno putuju po svijetu, itd.

Mladicev bager-party po istocnoj Bosni te visegodisnje mrcvarenje civila Sarajeva usporedivi su npr. sa Adolfovim odstrijelima Rusa po okupiranim teritorijama i sa opsadom Sankt-Petersburga (tadasnjeg Lenjingrada), a nikako sa vojnickim kodeksom generala Gotovine.

2642ols.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back