Ухапшен Ратко Младић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ма заболе ме шта Американци желе, то ти њима дувај испод репа, ја те питам за шта смно се ми борили и јесмо ли се на крају изборили?

Ma može tebe da "boli" koliko hoćeš, ali da nije bilo Jenkija ne bi bilo ni Republike Srpske jer je VRS bila na korak od totalnog poraza.

Датум и време изручења Ратка Младића у Хашки трибунал неће бити саопштени због ризика, изјавио је председник Националног савета за сарадњу са Хашким трибуналом Расим Љајић

Znači, nije baš tako bezazlena i opuštena atmosfera kako se predočava u medijima:zper:

2njx282.jpg

Beograd: Suđenje Mladiću prekinuto jer se (da prostite) usrao u gaće!

Saslušanje uhapšenog Ratka Mladića pred Specijalnim sudom u Beogradu završeno je u četvrtak, nakon što je veče prije prekinuto jer se ratni zločinac – da prostite – usrao u gaće.

Srpski mediji to su prenijeli nešto drugim riječima: "zbog zdravstvenog stanja nije mogao kontrolisati stolicu pa je trebalo naći novu garderobu". Mladić je tokom saslušanja odbio primiti optužnicu Haaškog suda te je tražio da mu se u ćeliju donesu jagode i televizor. Istražnom sudiji je rekao: "Vi ste birali Miloševića, nisam ja, ko vam je kriv".

Njegov sin Darko potvrdio je juče da je Ratko Mladić "jako loše", piše Večernji.

"Koliko smo vidjeli, njegovo je zdravstveno stanje zabrinjavajuće. Otežano govori, desna mu je ruka poluoduzeta, ne može se služiti prstima, nema osjećaj u desnoj strani tijela. Ima još mnogo zdravstvenih komplikacija, ne bih ulazio u detalje. Ali sa njim nije dobro", rekao je Darko Mladić nakon što je sa majkom Bosom posjetio oca.

Sta bi od onog heroja,.....:eek::eek::eek:

:sad2:
:eek::eek::rumenko:
:mrgreen:Pa biti u Kanadi i raditi sa znanjem iz BEOGRADA, biti priznat u svojoj struci i uciti druge, DA NA ISKUSTVU IDIOTA BALKANSKIH POLJITICARA ne ponovo isto. Da smatram uspehom, da smatram uspehom da dete druge generacije BEOGRADJANINA, pronosim slavu Beogradskog Universiteta mojih Profesora, kao jednog od NOSIOCA znanja iz nase struke ( Socijalnog Rada, Mentalnog Zdravlja, Psihologije).:mrgreen::heart::worth:
Biti clan Kanadskog Udruzenja " CSMN" i pruzati usluge kako vojnoj tako i civilnoj populaciji i Edukovati studenta i ukazivati na prave Uzroke Krize Jugoslavije.:mrgreen::mrgreen:
:klap::klap:Materijalno mogu da kazem da sam uspeo. IMATI KUCU u Torontu oko Marine del Ray i jezera od 200m2, bez KREDITA, 3 kola i to nova VOLVO S-60 AWD T-5 - Bez kredita kupljeno, pa onda RV ako neznas sta je to da ti pojasni cika malo to je KUCICA NA TOCKOVIMA- normalno bez kredita.
:D :) ;)Da putujem po svetu a BEJAH i mnogo puta u bivsoj mislim da mogu si sebi reci. Jesam
::cmok2::klap: A da pomazem nasim ljudima koji dolaze u sukob sa zakonom i da POSTO MNOGI NEMAJU NOVACA da plate,( nisam naplatio dugove i ako mi sudovi donose odluke o placanju), pomazem im zato sto su bili u stanju potrebne pomoci, tako da sada ova "prijateljstva ljudi iz BIVSE ZEMLJE je i proistekla iz takvog rada.:heart::heart:
:dontunderstand: Zanimljivo sada se i oni druze iz Bivse i bez mene? HMMMM.i svi kazu sta nam bi?????????:dash::dash::dash:
To sam i radio i u svom BEOGRADU ( jos veca kuca sa Pogledom na Blokove i reku Savu i isto bez kredita) zajedno sa svim ljudima iz Bivse zemlje koji su bili na svom parcetu zemlje to sto su bili :D: D( vidim da produkt naseg rada na polju Nauke i Zakona je sve isto osim da su se menjala imena zemlje)Pa sada ti vidi gde je tvoje mesto.:think: :sad2:
:sad2: Duhovno, nedostaje mi ona zemlja i ono sto smo imali ranije, posto mislim da si mladja osoba, zeleo bih da ti kazem da sam kao SPORTISTA, FERIJALAC imao maksimu FERIJALACA ( ako to znas sta je) "UPOZNAJ DOMOVINU DA BI JE VOLEO' uz malu Izmenu Koristio sam promenu i dodavao devojke,:per: :per: i bas sam imao dobre uspehe pa se i nesto pitam da li si mozda i ti produkt takve moje POLJITIKE,:heart:
ILI si mozda produkt moga rada kao STUDENT ili kasnije da li iz Obrazovnog ,Zdrastvenog ili Politike, ih da samo znas kako su jurilile sve dok me nije moja mala zategla.:think::think:
POSTO SI TI ZA SIGURNO CIST ( pa najmanje 6 generacija) Ja "POMETEN" metlom ti zelim zasigurno dug zivot i zadovoljstvo :rtfm::rtfm:kako u Materijalnom a i vidim duhovnom zivotu kao Srbin.
:ok:Svim Ostalim clanovima Foruma se izvinjavam unapred ako pomisle da se odnosi na njih, nije mi bila namera da uvredim nikoga , cenim ljude po njihovom cinu a ne po naciji ili veri.:ok::ok:
Ucim moje studente ovde a i na drugim mestima sto su me i moji Profeosri ucili a BILI SU Na VRHU SVETSKE STRUKE na kojoj sam im ja zahvalan do groba. HVALA IM !!!!!!!!!!!!!:heart::worth::hvala::super:
Vidim da INSTITUCIJE MENTALNOG ZDRAVLJA RADE PUNOM PAROM, da se koriscenja lekova za Depresiju, smirivanja napetosti, da Socijalna Patologija BUJA na svim prostorima Bivse i to mi tesko pada.:rtfm::rtfm:
NEKAD SMO BILI U SVETU NA ZADNJEM MESTU destruktivne politike.:dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand:

Mene je tvoj post povredio.Nisam ljubomoran, samo nisam druga generacija beogradjana, nisam imao uslove da zavrsim faks, ucestvovao sam u svim ratovima...ostao sam u Srbiji, bez obzira na sve.
Imam srecan i uspesan brak, cetvoro dece, kucu od 40 kvm, polovnog "pikapa" i mucim se i natezem kraj sa krajem.Ako bi mi neko ponudio da promenim nesto iz svoje proslosti, i da to znaci da cu izgubiti ono sto imam, odbio bih da promenim makar i sekundu.
Ne bih o pogledu koji se pruza ispred moga prozora, ti to nikada neces shvatiti...sustina sledi:
Tebi slicni se sada hvale kako su u svetu postigli nesto, sa diplomom srpskog univerziteta, kurchis se svojim poreklom i imanjem, da te pitam: sta si uradio za svoju zemlju da se oduzis za besplatan fakultet i skolovanje?Koliko domova za decu poginulih u odbrani zemlje si podigao? (nesto razmisljam: ako ti imas sve te kvm i RV i.t.d...onda mora da si bar jednu sigurnu kucu u Beogradu samo podigao???)
Onda, odakle ti obraz da ljudima koji nisu imali srece ili volje da pobegnu odavde, govoris kako su glupi i da im ukazujes na to koliko bi bolje ziveli da su otisli (pobegli) odavde?To sve sto ti pominjes, vise govori o tvom obrazu i casti, nego o meni...Sram te bilo!
Ja svoju zemlju nisam napustio, nisam odbio nijedan usrani poziv za vojnu vezbu, i nije mi krivo....smatrao sam da je to cast i obaveza...reci kojih ces mozda jednom postati svestan.

Interesantno je da neko misli da ja dugujem ista Srbiji. Godine koje su trebale biti moje odrastanje su samo praznina. Nije cak ni da zelim zaboraviti koliko su same te godine bile prazne. Tek sam skoro saznao koliko zaista nisam ni imao. Sta nisam imao. Sve zbog ideja ljudi koji su imali brabonjke u glavama i ega raznih Cezara i Napoleona.

Ali svega toga ne bi bilo bez onih koji su zemlju pomesali sa naredbom jedne osobe. Jer vodja, to je zemlja. Ja koji u to vreme nisam ni imao dovoljno godina da se pitam, moj zivot je bio samo kolateralna steta. Jer kada vodja kaze, rekla je zemlja. I tako, moj otac se oduzio zemlji u svim ratovima, isao je da se bori za vodju/zemlju i.. izgubio je. Ok je to, njegov izbor. Ali je izgubio i za mene. Sve sto je ostalo posle poraza je nemogucnost. I partije, neke nove vodje, vece od zivota. Ili odlazak.

Zemlja je pojam, samo izraz. Ono sto zemlja jeste je narod. Njemu dugujes ili ne. Koliko ti je taj narod uzeo? Sta ti je dao? Da li je vredelo? Cemu?

I sad, nemam troja kola. Pa, nemam ni jedna, ne volim kola. Nemam ni kucu. Iznajmljujem. Ne pronosim ime Srbije, jer ono je za mene zalepljeno zauvek. Rodjen kao Srbin, ****** umrecu kao Srbin. Ali imam mogucnost da zivim kao covek.

Zlocin se zlocinom ne moze opravdati.

Kako bi to izgledalo sada da ja, u znak odmazde na mlade osobe koje su ubijene u Srebrenici od strane tzv. vrs., odem i dignem se u vazduh povlaceci srpsku omladinu za sobom, posto su njihovi ocevi ucestvovali u ubijanju mladih Bosnjaka?

Ni na sto ne bi licilo, tada bih i ja bio zlikovac kao i oni sto su ubijali srebrenicane, i onda bi se stalno vrtilo ukrug, stalno bi se neko nekome svetio, pravdajuci to nekim drugim zlocinom.

Ma de ne seri vise, pa vi vaspitavate decu u mrznji, i zivite samo za neku "osvetu" za Srebrenicu, prvom prilikom cete napraviti isto sto i zadnji put. Vama nista nije dosta, ni to sto su Karadjic i Mladic uhvaceni, ni to sto vasi zlikovci nisu osudjeni, vi time niste zadovoljni, to se jasno vidi iz svih vasih postova. Bar sad ste dobili sta ste hteli, e sad bi mogli malo i da odjebete sa foruma.........................jel znas uopste sta zelite jos da dokazete?

Znači, nije baš tako bezazlena i opuštena atmosfera kako se predočava u medijima:zper:

Ма опуштено је, само је на снази забрана окупљања (дакле готово ванредно стање), има пар дојава о бомбама тамо где се креће Францетић, и цео звездин стадион је ишаран графитима где му јебу мајку мајчину.
Иначе је све нормално, бензин је најскупљи у региону и тако то..

To treba ignorisati.Stalo mi je do njihovog mišljenja ko do turskog groblja.

Glavna parola tadica je da pocistimo nase dvoriste kako bi imali morala prebacivati susedima.
A susjedi grcaju u zlocinackom smradu i jos drze lekcije o moralu drugima.
Mislis da njih zabole sto tadic pokusava da samoocisti Srbe? Smeju se iza ledja i spremaju novu kamu.

Ма опуштено је, само је на снази забрана окупљања (дакле готово ванредно стање), има пар дојава о бомбама тамо где се креће Францетић, и цео звездин стадион је ишаран графитима где му јебу мајку мајчину.
Иначе је све нормално, бензин је најскупљи у региону и тако то..

Stanje redovno! :mafijas:

Neverovatno je kako su svi ovde hvalili do neba taj tribunal u slučaju ''gotovina'' a sad je deveti krug pakla...Malo doslednosti bi bilo poželjno.

Ti si nesto pobrkao, niko nije hvalio sud koji je osudio ustasu tek posle 16 godina. Rekli smo da je se to kad tad moralo desiti zbog nemogucnosti vecitog zataskavanja istine, a ne zato sto su odjednom postali dobri.

:hahaha:Види пријатељу, Београд је клоака. Град који има неку вредност само за интелектуалну сиротињу која није мрднула из државе, стециште криминала(увек био) и град паразита. У Београду, који има око 2М становника нема нити једног од десет највећих извизника Србије!!!Лепо, није лоше, то би постојало и да није било прозукле Југославије!У ту кризу су западне државе биле укључене до грла војно, економски и дипломатски.А и данас су.Без бриге не жалим се на материјалну страну.Мислим да смо ми толико различити да је мени твоје место у свему томе незанимљиво, а ти се поноси њим по вољи.Ма где бих знао шта су феријалци, ми на ЕТФ-у то нисмо учили!:hahaha::hahaha:Само нек си ти жив и здрав, мсм није то лако после толико мачака!Хвала ти ко брату. Никад ти ово нећу запамтити.Чувај се само тих канадских зима, гадно знају да продувају.

kako pricas o Beogradu mora da si dodjos, bas mi te je zao.
Beograd mojeg vremena je Bio svetski, Putovao sam i studirao i u Francuskoj, Holandiji ali nije bilo Lepse zemlje od Juge i naravno mog Beograda.
Da su divlji dosli i upropastili,je tacno a da smo im svi mi pomogli jesmo. BIRALI SMO IDIOTE koji su sve nas vodili u ponor, OBECAVAJUCI bolje ( samo za njih) sutra.
A da se cuvam zime ,moram, godine idu pa se malo malo trkne do Brazila, Tamo Leto kad je kod nas zima. Salvador, Crnkinje- Lepotice da ti srce stane a narocito za matore macore,Kolega IZ Brazila kod koga eto tako malo cesce trknem bas kao i on za Toronto- kaze da je to najbolja terapija za nas. Nase Lepse Polovine samo vicu " KUS Matore drtine" deca ce vam se zeniti,udavati a vi tako.
a sto da ti pricam o Kubi ma Florida je 0 za plaze u kubi.
Ej Venecuela, pa Quracao, ostrvo u karipskom Moru.
Ma sve ti to dobro znas. Jel da.
Ja bih da ti preporucim Tajland i ostrvo KOH TAO, Divno mesto ali samo za Ronjenje inace nis. EJ imaju RESTORAN SA IMENOM " MORAVA" idi begaj i tu ima nasih, i bas smo uzivali u pricama kako je nekad bilo. Sta ces to ti je ono Jevrejsko Prokletstvo " DAO BOG DA IMAS PA DA NEMAS" pa da vidis kako to boli.

Ma može tebe da "boli" koliko hoćeš, ali da nije bilo Jenkija ne bi bilo ni Republike Srpske jer je VRS bila na korak od totalnog poraza.

Ma o cemu ti bulaznis??:per::per::per:

Pravi si Hrvat, tipican Petrica Kerempuh,
da nisi znao bi,
da je bas pod Mladicevom vojnom komandom Hrvatima prepustena skoro cjela
Bosanska Krajina, odnosno Visoka Krajina,
sto se vama dopalo da tumacite kao vasu pobjedu na vojnom polju!!!

A zasto je to tako bilo, mogao bi Mladic ispricati??

Да Бог да и ти био болестан и све своје паре потрошио на лијекове...

mazaw.jpg

Usrani heroj se krio kao najveca kukavica nakon sto je naredio da se pobije nevin narod Srebrenice,......sada usran hoda po sudovima ali ga to nece osloboditi odgovornosti optuznica,......

Kada se pridruzi pisopiji Dabicu mogu se skupa castiti u haskom hotelu.

Hag ce biti premija za ovu dvonogu gnjidu kako se izgleda do sada patio heroj u Srbiji,......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back