Uhapšen Radovan Karadžić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
barbie_girl92:
ma pokusala sam ja argumentovano da razgovaram sa nekim ljudima na forumu ranije, ali kad sam videla kakvi su idioti, shvatila sam da nema poente... sta ja da objasnjavam nekom zatucanom bolidu?

Kada je neko zatucani bolid, zavrshish konverzaciju, a ne vredjash mu familiju...

Tacno, samo sto su tamo neke koljace oslobodili, a nisu srbi.

Miroslav Radic?

"In the last 15 years Dr. Dabic is one of the most esteemed figures in the field of alternative medicine, bioenergy, and macrobiotic diet in the whole of the Balkans, and is frequent guest on many panels and symposiums dedicated to those topics."

nadrealno skroz... :lol:
SF Srbija.

sto se tice hapsenja - konacno!!!

pitam se pitam, cime se sad bavi ratko mladic... cirkuski klovn ili mozda akrobata na zici...?

Нешто ме интересује, јел` ово рекордна тема по броју порука и брзине постављених порука???

20000-ti komentar dobija nagradu: moderator Krstarice
30000-ti komentar - supermoderator
40000-ti komentar - mp3 player i kecelja sa logo-om Krste
50000-ti komentar - pečeno prase, preuzima se u holu Krstarice (kod portira pa levo iza WC-a 5 metara kod podruma).

20000-ti komentar dobija nagradu: moderator Krstarice
30000-ti komentar - supermoderator
40000-ti komentar - mp3 player i kecelja sa logo-om Krste
50000-ti komentar - pečeno prase, preuzima se u holu Krstarice (kod portira pa levo iza WC-a 5 metara kod podruma).

О, супер! Значи да пичимо бар до 50 000 коментара, јасно!?

Ево мало забављај се, прегледај постове твојих пријатеља:arrow:

Ништа ниси укапирао!!! Ко ти је рекао да си ти Јоминијева школа?!

Pa ti si mi, navodeci moj post, "rekao"...a ako sada pokusavas da aludiras na to da si mislio na sebe...to, naravno, ne prolazi...

BTW, izmisljas...NIKO cije si postove naveo nije na mojoj listi prijatelja...

Poslednja izmena:

ЖИВЕЈЕЋЕ СРПСКИ НАРОД И ОТАЏБИНА СРПСКА У ПРКОС ИСЛАМСКОМ НАЦИЗМУ И АЗИЈАТСКОМ ЏИХАДУ! НИСТЕ УСПЈЕЛИ УНИШТИТИ СРПСКИ НАРОД А МИ СМО ОСТАЈАЛИ ПОБЈЕДНИЦИ НАКОН СВАКОГ СВЈЕТСКОГ РАТА! СМРТ СС ХАНЏАР ДИВИЗИЈИ И ЕЛ МУЏАХЕДИН ОДРЕДУ! ПОБЈЕДИЋЕ ПРАВДЕНИ РАТ ПРОТИВ ИСЛАМСКОГ НАЦИСТИЧКОГ ТЕРОРИЗМА! ПОБЈЕДИЋЕ ЕВРОПСКА ПРАВДА ПРОТИВ ФАШИСТИЧКОГ ЏИХАДА! НЕ МОЖЕТЕ НАС СРБЕ УНИШТИТИ ПРОКЛЕТИ ИСЛАМСКИ НАЦИСТИ!

ЖИВЕЈЕЋЕ СРПСКИ НАРОД И ОТАЏБИНА СРПСКА У ПРКОС ИСЛАМСКОМ НАЦИЗМУ И АЗИЈАТСКОМ ЏИХАДУ! НИСТЕ УСПЈЕЛИ УНИШТИТИ СРПСКИ НАРОД А МИ СМО ОСТАЈАЛИ ПОБЈЕДНИЦИ НАКОН СВАКОГ СВЈЕТСКОГ РАТА! СМРТ СС ХАНЏАР ДИВИЗИЈИ И ЕЛ МУЏАХЕДИН ОДРЕДУ! ПОБЈЕДИЋЕ ПРАВДЕНИ РАТ ПРОТИВ ИСЛАМСКОГ НАЦИСТИЧКОГ ТЕРОРИЗМА! ПОБЈЕДИЋЕ ЕВРОПСКА ПРАВДА ПРОТИВ ФАШИСТИЧКОГ ЏИХАДА! НЕ МОЖЕТЕ НАС СРБЕ УНИШТИТИ ПРОКЛЕТИ ИСЛАМСКИ НАЦИСТИ!

Iz kog si ti kaveza pobegao?

kad vidim koje si g0vn0 stavio na avatar...tvoji sramni komentari me ne cude uopste...

1zlgftzvo6.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back