Uhapšen Radovan Karadžić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dje god ti zivio i dje god boravio vazda ces biti i ostati nista celjade !!! A znasli sta je to , to ti je kada prodjes pored 1000 judi dnevno a niko te ne primijeti , kada nesto uradis a niko to nevidi , kada se sam vozis , kada imas stan na Vracaru a zivis sa Majkom na NBG jer si nesposoban za samostalan zivot , kada te tudja muka raduje ... ali sto ti ja ovo pricam kada ti to vec dobro znas . Takvi kao ti se samo u nocima kao ovoj veceras vide i primecuju zato budi sto glasniji kratka je noc .

Prvo majku nemam, drugo sto bi me vidjelo 1000 ljudi, bitno mi je da me vidi samo jedna osoba, pa nisam ja covjek od 1000 ljudi no od jednoga! I bas zato sto me tudja muka ne raduje radujem se hapsenju jedne stetocine, kao sto se radujem i seseljevom skorasnjem susretu sa Bogom, vala ljepo ce se ispricati vjerujem..... :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Sve ja to o Mladicu znam.
Ali......On se svejedno ne predaje.ZASTO??
siguran sam da se ne boji....
Ali, ne postoji razlika izmedju njega i Karadzica ako je razlog to sto je izmanipulisan(treci razlog jednostavno u njegovom slucaju ne postoji).
I ako se on ne pita o tome, da li ce se predati, ili ne?

Možda i ne znaš baš sve što misliš da znaš!!! Niko od nas ne zna na šta je General spreman!!! Zapravo niko od nas ne zna ni gdje se on večeras nalazi!!!
Poistovjećivati Ratka i Radovana je apsolutna glupost!!!

TI BRE NEMAS MOZAK MENTOLU,GLUP SI I PRIMITIVAN KAO SVAKI LDP-OVAC,STA MI TO POKAZUJES.....KAKVE TO VEZE IMA,STA JE TO NEKI DOKAZ KAO KONTRADIKTORAN SAM.....TI NEMAS MOZGA NIMA KAKVE VEZE TO IMA SA BILO CIM ,JESI LI TI BRE BOLESTAN....E AJDE BRE BEGAJ SVE SAM VAS YAYARE ISPROZIVAO.......

AJDE LEPO SAM TI REKAO KADA DODJES U BG CIMNI ME OVDE NA PM,DA ME OBAVESTIS PA DA SE NADJEMO OVDE I TADA CEMO PORAZGOVARATI DO TADA NEMOJ DA LUPETAS.....

:rotf::rotf::rotf:
sta, bre, da te cimne kad dodje u bg?
pa ti si takva kukavica, kao ovaj tvoj idol karadzic, verovatno neces smeti ni da se pojavis...
more, ne lupaj...

:rotf::rotf::rotf:

TI BRE NEMAS MOZAK MENTOLU,GLUP SI I PRIMITIVAN KAO SVAKI LDP-OVAC,STA MI TO POKAZUJES.....KAKVE TO VEZE IMA,STA JE TO NEKI DOKAZ KAO KONTRADIKTORAN SAM.....TI NEMAS MOZGA NIMA KAKVE VEZE TO IMA SA BILO CIM ,JESI LI TI BRE BOLESTAN....E AJDE BRE BEGAJ SVE SAM VAS YAYARE ISPROZIVAO.......

AJDE LEPO SAM TI REKAO KADA DODJES U BG CIMNI ME OVDE NA PM,DA ME OBAVESTIS PA DA SE NADJEMO OVDE I TADA CEMO PORAZGOVARATI DO TADA NEMOJ DA LUPETAS.....

Ajde nemoj se gubiti, cas pricas da ne spominjes Brankovica cas se izgubis da ne moze covek da te poveze...Vidim da te svi ignorisu pa cu se pridruziti masi :ok: Nemam ja iskustva sa bolesnim osobama kao sto si ti :neutral:

Jedna jajara ti je na kraju bioloskog zivota u Hagu :hahaha::hahaha: , a drugi veliki mudonja ti je veceras dobio expresnu kartu (u jednom pravcu naravno) da se pridruzi ovoj prvoj jajari. :hahaha::hahaha: pusi ga batke!

Evo, imas jednog koji ti je vec u BG-u i veliki je pristalica LDP-a, dovidjenja Smradikali! :hahaha::hahaha:

Prvo majku nemam, drugo sto bi me vidjelo 1000 ljudi, bitno mi je da me vidi samo jedna osoba, pa nisam ja covjek od 1000 ljudi no od jednoga! I bas zato sto me tudja muka ne raduje radujem se hapsenju jedne stetocine, kao sto se radujem i seseljevom skorasnjem susretu sa Bogom, vala ljepo ce se ispricati vjerujem..... :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Nemas pojma koliko ti je majka srecna zena (svo postovanje ovo nije uvreda )

drugo sto bi me vidjelo 1000 ljudi, bitno mi je da me vidi samo jedna osoba, pa nisam ja covjek od 1000 ljudi no od jednoga!
Pa o tome ti ja i pricam tebi je ogledalo jedini dokaz da postojis , nesreco .
Kakve veze sad Seselj ima sa svim ovim ?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back