Uhapšen Radovan Karadžić

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
LJudi, odoh da otvorim onaj "plazma sladoled" od pola kile, i da gledam vesti i uzivam,,,,,,,,,,,,dosadili su mi ovi PatriJoti........da su bar izasli na ulice , da prebijem dvojicu - trojicu , pre spavanja........ovako, nije vise interesantno.......aj pa laku noc....sutra svice lepsi dan:ok:

a sta ste vi to uradili za srbe?
.
Mnogo više, nego tvoji kvazipatrioti antisrbi.

vratili ste ambasadore u zemlje koje su priznali nezavisnost kosova? :hahaha:
A da su i ostali, koja je razlika, e, naivčino...

sa vama izdajnicima kvislinzima i marionetama srbija je sve manja i manja - iz godine u godinu,...
To se može reći da je tako bilo dok su vladali tvoji, od onolike Jugoslavije, pa sve manje i manje države, danas smo ostali sa Srbijom kojoj je okupiran i otet Kosmet. (1999. dok su, ponavljam, tvoji vladali)

NAJBOLJI POST VEČERAS NAPISAN NA KRSTI!!!!
Sve je ok osim jednog detalja!!! To ti opraštam pošto smatram da i nisi potpuno upućen u Mladićevo vojničko držanje u borbi!!! Ovo crveno baš i nije tačno pošto je opštepoznato da je Mladić u ratu u Bosni često neposredno sa svojim vojnicima išao naprijed u pomjeranje prvih borbenih linija!!! Lično sam imao tu čast da mi neposredno komanduje na Bihaćkom ratištu 94', kada je sa nama došao pod same turske rovove!!! Njegovo ponašanje na vatrenoj liniji, u neposrednoj borbi zaslužuje svako vojničko poštovanje!!!

Sve ja to o Mladicu znam.
Ali......On se svejedno ne predaje.ZASTO??
siguran sam da se ne boji....
Ali, ne postoji razlika izmedju njega i Karadzica ako je razlog to sto je izmanipulisan(treci razlog jednostavno u njegovom slucaju ne postoji).
I ako se on ne pita o tome, da li ce se predati, ili ne?

LJudi, odoh da otvorim onaj "plazma sladoled" od pola kile, i da gledam vesti i uzivam,,,,,,,,,,,,dosadili su mi ovi PatriJoti........da su bar izasli na ulice , da prebijem dvojicu - trojicu , pre spavanja........ovako, nije vise interesantno.......aj pa laku noc....sutra svice lepsi dan:ok:

Ma sa' ce oni...

Samo shto nisu...

Seti se onih radikalskih parola iz raznih predizbornih kampanja...

Hvala na lijepim rijecima, no mnogo grijesis...ja sam sa NBGD a imam stan i na Vracaru, to je tamo gdje ti je heroj uhapsen dok je isao po jogurt i burek :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: i mogu ti reci da mi Bg nikada nije bio ljepsi no ove veceri, idem sjest u moj Hilux pa cu napravit nekoliko policajki a mozda dokrajcim i par Obrazovaca radi reda, dotlije vi gubitnici placite i skacite sa solitera :vatromet::vatromet::vatromet:

Dje god ti zivio i dje god boravio vazda ces biti i ostati nista celjade !!! A znasli sta je to , to ti je kada prodjes pored 1000 judi dnevno a niko te ne primijeti , kada nesto uradis a niko to nevidi , kada se sam vozis , kada imas stan na Vracaru a zivis sa Majkom na NBG jer si nesposoban za samostalan zivot , kada te tudja muka raduje ... ali sto ti ja ovo pricam kada ti to vec dobro znas . Takvi kao ti se samo u nocima kao ovoj veceras vide i primecuju zato budi sto glasniji kratka je noc .

Citiram:

Tvoj je problem sto imas mozak kao ptica pa ne pamtis 10min unazad sta radis :dash:

TI BRE NEMAS MOZAK MENTOLU,GLUP SI I PRIMITIVAN KAO SVAKI LDP-OVAC,STA MI TO POKAZUJES.....KAKVE TO VEZE IMA,STA JE TO NEKI DOKAZ KAO KONTRADIKTORAN SAM.....TI NEMAS MOZGA NIMA KAKVE VEZE TO IMA SA BILO CIM ,JESI LI TI BRE BOLESTAN....E AJDE BRE BEGAJ SVE SAM VAS YAYARE ISPROZIVAO.......

AJDE LEPO SAM TI REKAO KADA DODJES U BG CIMNI ME OVDE NA PM,DA ME OBAVESTIS PA DA SE NADJEMO OVDE I TADA CEMO PORAZGOVARATI DO TADA NEMOJ DA LUPETAS.....

u mom kraju samo uz tehno..nego nemoj da se ljutish, skuliraj malo..mislim video sam malo pre da si citirala .Shtulica ako se ne varam..bash te ponelo..:mrgreen:

Знала сам да си из неке вуко*ебине...

Слушај, сине, обриши слине!
Не буди алав, још си балав!

П.С. Не примам савете и не дајем савете! Упамти то једном за сва времена!

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back