Дон
Buduća legenda
- Poruka
- 29.456
Mislis Bosnu........Karadzic je sanacbo![]()
Crnogorac, glupane.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislis Bosnu........Karadzic je sanacbo![]()
nije poenta da izlazimo u desetinama pa da nas lovite na ulici mlatite i hapsite
poenta je da nas se skupi mnogo hiljada pa da vas razguzimo
I gde je sada spontano okupljanje?
Lakše se okupe ljudi kad osvojimo nešto u košarci nego zbog ovoga.
poturico gora od turcina....
ja nijednog srbina nisam izrucio nikome niti sam tako nesto podrzao...
dok ti podrzavas izrucenje i izdaju najveceg zivog srpskog heroja Radovana Karadzica
izdajnico ustaska...
Ama, vi nadripatrioti - antisrbi ste svi do guše u "obrnutoj logici".
Au jak mi je heroj kada je poubijao civile i zarobljenike... Da nije kriv, predao bi se kao Seselj... A posto je kriv, bezi i od Srpskog i od Zakona UN'a...
.......e,. pichko.......ja sam bio ubedjen da ces da se zapalis ispred skupstine, a ti cekas da se skupi hiljada............
![]()
A master_of_errors se na to nasadi na glavu od sreće!!!Srpski idioti salju Karadzica u sud, koji Amerika ne prizna, i koji je oslobodio zlocince Orica, Haradinaja...
a avatar si marno sa sajta za upoznavanje![]()
..........samo jos da preplivaju drinu
![]()
.......e,. pichko.......ja sam bio ubedjen da ces da se zapalis ispred skupstine, a ti cekas da se skupi hiljada............
![]()
Kakvih ovde bolesnika ima i cemu se ta stoka raduje , da covek ne poveruje.
Nego kako rece nas pisac "Casu meda jost niko ne popi sto je casom zuci ne zagrci; casa zuci iste casu meda, smijesane najlakse se piju." i ova muka ce na dobro valjda nedje da izadje . Prvo dobro ali 100% sigurno SPS vise nikada ali pazi nikada nece preci cenzus . Ode mali "Sloba" !!!
Kakvih ovde bolesnika ima i cemu se ta stoka raduje , da covek ne poveruje.
Nego kako rece nas pisac "Casu meda jost niko ne popi sto je casom zuci ne zagrci; casa zuci iste casu meda, smijesane najlakse se piju." i ova muka ce na dobro valjda nedje da izadje . Prvo dobro ali 100% sigurno SPS vise nikada ali pazi nikada nece preci cenzus . Ode mali "Sloba" !!!
IDETE U EVROPU MOMCI I DJEVOJKE. CESTITAM !
ps
citav dan me nije bilo na forumu![]()
Mi i jesmo jedini pravi Srbi, naprijed braco iz Srpske...
HAAHAHAHA Care.........ode ******, neka ide i nek se vise nikada ne vrati kao sto se nikad nece vratiti ni Seselj....Gotovi ste!!!!!!!!!!! SRS = Proslost, amen, finito, kraj, konec, the end........HAHAAHAHAAHAHAHA placite od muke, veceras je nasa festa!
![]()
JEDVA CEKAM PRED OCI DA VIDIM NEKOG LDP-OVCA AKO IH UOPSTE IMA
Crnogorac, glupane.