- Poruka
- 70.073
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad imaš suviše para ili si na veoma visokom položaju, onda se pojavljuju lude zamisli...suprotno, moraš biti lud od rođenja i onda je to normalno u tvojim očimaMene baš obrnuto, brine količna kompleksa i straha od drugih koji su nam se usadili... i odmah vidimo da neko napada nekog zato što je naš. To nema veze sa tim. To su postali kompleksi niže vrednosti kod naših ljudi, na žalost. I neka vrsta paranoje, napadaju me, to je zato što sam Srbin.
Tema dakle nema veze sa tim odakle je čovek... Ali verujem da ima veze sa tim što naši ljudi ko zna šta rade našim prostitutkama.. pa i našim ženama.
Verujem da bi tema bila više ljisovksa da se malo promeni naslov, ovako je više politička. Meni je zanimljivo to pitanje šta se može dobiti kada nešto platiš u javnoj kući. Da li se dodatno plaća sado/mazo, pretpostavljam da to prostituke opšte prakse ne rade..
Ja sam na jednoj temi pisala, mislim da ne bih mogla da platim mušku prostitutku... dok mogu naći tipa za sex ok, kada budem dovoljno ostarila i ako budem bez muža, ne verujem da bih to radila. Prosto... ne bih se dobro osećala da znam da je neko sa mnom zato što sam mu platila.
Kara pijan lik ribu i baca mu se pegla,pita je jel moze po njoj,ona kaze moze,mislila da padne svrshka po faci i baci peglu,jbg eto nesporazumaAj sad ti meni Paula na pr prokomentarisi sledece.
Recimo na pr meni bude ultra hot ludilo seks fantazija da Glumimo da je ona Tinkerbel, a ja neki veliki ogavni zli napaljeni trol. I pali me na pr da ja nju Kao drzim zatocenu, cak i da joj zavezem harfu na ledja i ona mora da mi svira i peva da bi me uspavala, a ako ne ja cu je ispenkati po dupetu, svu caroliju tako istresti i "skuvati u loncu" i pojesti. Da naglasim sve gluma, mozda neka sasvim bezbedna doza blagog sadizma, spenkanje i sl i sad ja to ne mogu, pa ne mogu da nadjem partnerku da podelim tu fantaziju s njom. Ma ne ide. Sve mi se smeju, kazu some jedan, gade, dodji da vodimo ljubav pusti te gluposti. Al meni to utisnuto u glavu. I tako negde cujem ima u Amsterdamu brate, odes u kucu, ima super profesionalki koje ce to da odglume sa tobom, cak ce i napuniti gace cirkonom, pa kad je spenknes ono trese okolo. I ja do jaaaa jaa jbg jes da placam za nesto sto bih trebao da delim sa svojom ljubavi, al jbg, zivot je surov jel.. I sad odem tamo, objasnim sta zelim, do detalja, ona jes jes bejbe no problemo bebe 2ltu hade juro no problemo aj tinke bel ju trol. I krenemo, ona se nesto utripuje, kaze stop! Ja stanem, no no dis tu vird, tu vird, aj don vona, ju ke fak en desit. Ja ono, ne necu da fek giv mi maj mani bek. Ona nono, Sharli! Sharliii kam kvik, Sharli se pojavi sa sa palicom i kaze yo bro you beda gerqri hir or else. Ja e no problemo al hocu maj mani bek, a on bro you can ejder liv vidaut mani or liv vidaut mani end jour nouz. E sad ja ono nisam neki pichkasti holandjanin da se pokunjim, plus se razbesnim na pljacku i pretnju i kazem: ju no hu aj em? Ajma burn dis ol daun ju pis a shit. I onda dodje policija a ova izleti i kaze: Dis krejzi gaj from Seerbiaaaa vontid to stak a harfa in mi eat me end burn d house doun. A Sharli ce: je je jee his krejzi djud his from eiria siberia srbia wha eva.
iznervirao se sto mu se nije digo pa jos trazi i pare nazad.Srpski državljanin (34) pretio je u nedelju poslepodne da će zapaliti javnu kuću koja se nalazi u multikulturalnoj bečkoj četvrti jer nije bio zadovoljan uslugom.
Prema informacijama iz policije, prostitutka je oko 16 sati odbila da nastavi da pruža uslugu jer je klijent, prema njenim rečima, bio previše brutalan.
Nakon toga klijent je tražio povraćaj novca, no osoblje javne kuće odbilo je njegov zahtev, nakon čega je krenula svađa. U naletu besa muškarac je zapretio da će zapaliti zgradu.Odmah nakon toga je stigla policija koja je uhapsila 34-godišnjaka, a kada su mu naveli razloge hapšenja, negirao je optužbe.
https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2022&mm=01&dd=12&nav_id=2086526
Hahaha, pa još da mu vrate pare..
Da li idete u javne kuce i da li ste zadovoljni uslugom tamo ?
Ovaj post je umetničko delo!Aj sad ti meni Paula na pr prokomentarisi sledece.
Recimo na pr meni bude ultra hot ludilo seks fantazija da Glumimo da je ona Tinkerbel, a ja neki veliki ogavni zli napaljeni trol. I pali me na pr da ja nju Kao drzim zatocenu, cak i da joj zavezem harfu na ledja i ona mora da mi svira i peva da bi me uspavala, a ako ne ja cu je ispenkati po dupetu, svu caroliju tako istresti i "skuvati u loncu" i pojesti. Da naglasim sve gluma, mozda neka sasvim bezbedna doza blagog sadizma, spenkanje i sl i sad ja to ne mogu, pa ne mogu da nadjem partnerku da podelim tu fantaziju s njom. Ma ne ide. Sve mi se smeju, kazu some jedan, gade, dodji da vodimo ljubav pusti te gluposti. Al meni to utisnuto u glavu. I tako negde cujem ima u Amsterdamu brate, odes u kucu, ima super profesionalki koje ce to da odglume sa tobom, cak ce i napuniti gace cirkonom, pa kad je spenknes ono trese okolo. I ja do jaaaa jaa jbg jes da placam za nesto sto bih trebao da delim sa svojom ljubavi, al jbg, zivot je surov jel.. I sad odem tamo, objasnim sta zelim, do detalja, ona jes jes bejbe no problemo bebe 2ltu hade juro no problemo aj tinke bel ju trol. I krenemo, ona se nesto utripuje, kaze stop! Ja stanem, no no dis tu vird, tu vird, aj don vona, ju ke fak en desit. Ja ono, ne necu da fek giv mi maj mani bek. Ona nono, Sharli! Sharliii kam kvik, Sharli se pojavi sa sa palicom i kaze yo bro you beda gerqri hir or else. Ja e no problemo al hocu maj mani bek, a on bro you can ejder liv vidaut mani or liv vidaut mani end jour nouz. E sad ja ono nisam neki pichkasti holandjanin da se pokunjim, plus se razbesnim na pljacku i pretnju i kazem: ju no hu aj em? Ajma burn dis ol daun ju pis a shit. I onda dodje policija a ova izleti i kaze: Dis krejzi gaj from Seerbiaaaa vontid to stak a harfa in mi eat me end burn d house doun. A Sharli ce: je je jee his krejzi djud his from eiria siberia srbia wha eva.
Jesi video kako sam izdominir'oOvaj post je umetničko delo!
Svaka čast crejzi Serbe
A verovatno je gore opisani scenario i najbliži istini
plaćati ili silovati, jadno je je i jedno i drugoI mene zabrinjava kako covek dovede u vezu stradanja Srba sa hteo da zapali javnu kucu?
Bas nigde veze
Mnogo je bolje placati, nego silovati, placate svi ovako ili onako, niste bolji ni od onog ko placa ni od onog sto naplacuje.
Nigde nije napisano da se sve prodaju, vec da covek placa ovako ili onako, nebitno sto nije u novcu (covek- osobe oba pola, posto ti se mora sve crtati).plaćati ili silovati, jadno je je i jedno i drugo
pristati da se prodaješ, pa još i naglašavati kako se sve prodaju...pa, nisam odavno čuo ni jednog šovinistu da je rekao nešto gore, nego što žena reče o ženama, ako se uopšte možeš ženom nazvati
i, naravno, ako čovek se usudi reći bilo šta što nije drugima niz dlaku, odmah je siroti kompleksaš
žene koje se prodaju, žene koje izjave da bi se prodale samo kad bi ih neko hteo, žene koje brane ku.rve i ubiše se objašnjavajući kako se sirotice time bave jer nemaju izbora, željne su čokolade i hleba, a nikako ih ne mogu zaraditi sem kurvar.lukom, jedino što zavređuju su prezir i gađenje.
Meni je fascinantna ta potreba ljudi da se odmah prikazu kako su ultra moralni, ko Ilija Cvorovic. Cela ova tema je zapravo to. Dal bi hebo kurwu brate? Vidis sta im rade po Amsterdamu ludi Srbi? A ti bi da hebes a? Stoko. Ozeni se more. Pusti brke. Nadji zenu neku zauvek. Kakav mastovit seks, to je za pedeje, manijake i sektase. Zna se sta je normalan seks. Stavis ga unutra, poljubis zenu i guraj vadi guraj vadi i ponavljaj, dok ne napravis dete. Mozes tablicu mnozenja tako da naucis. Spojis lepo i korisno.
pitanje sta je stvarno bilo, ako je sado a nije platio za to onda nema sta da se buniPa čovek valjda mislio da je sado normalna stvar, platio sex pa misli da može da radi šta mu volja. idiot.
A čak i da ga je lažno optužila, prvo zašto bi, ali i ako je, onda se lepo čovek izvini, imao je seks i zbogom... nego pravi skandal. idiot na kvadrat