Uhapšen Boris Stajkovac

strawbbery_city

Iskusan
Poruka
6.580
Uhapšen Boris Stajkovac
Autor: Tanjug | 03.03.2009. - 16:07

Zajedničkom akcijom MUP-a Srbije i Poreske uprave, danas je uhapšen srpski biznismen Boris Stajkovac pod sumnjom da je proneverio gotovo 15 miliona evra, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije.

Kako se očekuje, Stajkovcu će biti određena mera policijskog zadržavanja u trajanju od 48 sati i on će u tom roku, uz krivičnu prijavu, biti izveden pred istražnog sudiju.
Stajkovac se ranije bavio humanitarnim radom i bio je predsednik Upravnog odbora Dečje klinike u Tiršovoj, a sada je vlasnik firme "Media max magazins" koja je, između ostalog, izdavač više revijalnih časopisa. On je bio i direktor nevladine organizacije Centar za brigu o deci, kao i funkcioner Pokreta Snaga Srbije (PSS) Bogoljuba Karića.
Za Borisa Stajkovca vezuje se i priča o tome da je 1993. godine radio kampanju za Željka Raznatovića Arkana. Stajkovac je svojevremeno demantovao tu informaciju, rekavši da je poznavao Arkana, ali da nikada nije radio za njega.

heheh..ne znam da li vam je poznata cinjenica da je iz ns..hm..momcio se u isto vreme kad sam se i ja devojcila...poznajem ga licno..i kao mlad je bio neki omladinski aktivista a takve sam mrzela uvek..malo duza kosica..oblacio se i izagravao frajera..skakao mi po zivcima uvek i uvek je nesto muvao..hehehe i mogu da se pohvalim da sam jedna od retkih koja nije htela da izadje sa njim...sama se sebi divim kako sam i kao mlada umela da procenim ljude...a izgleda sam bila i malo vidovita..hehehe vidovita konza...pa...i licilo je da ce tako da mu se nesto desi..ne radujem se...mislim nisam zla..ali sve je ka ovome vodilo

Uhapšen Boris Stajkovac
Autor: Tanjug | 03.03.2009. - 16:07

Zajedničkom akcijom MUP-a Srbije i Poreske uprave, danas je uhapšen srpski biznismen Boris Stajkovac pod sumnjom da je proneverio gotovo 15 miliona evra, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije.

Kako se očekuje, Stajkovcu će biti određena mera policijskog zadržavanja u trajanju od 48 sati i on će u tom roku, uz krivičnu prijavu, biti izveden pred istražnog sudiju.
Stajkovac se ranije bavio humanitarnim radom i bio je predsednik Upravnog odbora Dečje klinike u Tiršovoj, a sada je vlasnik firme "Media max magazins" koja je, između ostalog, izdavač više revijalnih časopisa. On je bio i direktor nevladine organizacije Centar za brigu o deci, kao i funkcioner Pokreta Snaga Srbije (PSS) Bogoljuba Karića.
Za Borisa Stajkovca vezuje se i priča o tome da je 1993. godine radio kampanju za Željka Raznatovića Arkana. Stajkovac je svojevremeno demantovao tu informaciju, rekavši da je poznavao Arkana, ali da nikada nije radio za njega.
konacno.

БЕЗ ИКАКВОГ СТИДА ЈЕ НЕСРЕЋУ ДЕЦЕ КОРИСТИО У ПРОПАГАНДИ СМРАД

Tirseva.....za tu Tirsovu toliko su para skupljali da su mogli da je pozlate
Grozno je u stvari što se zbog ovakvih slučajeva gubi poverenje , tako da iako možeš da pomogneš , prosto više ne veruješ da će tvoj novac otići onome kome je namenjen .
Jadan je i Stajkovac i oni preko kojih je išla pomoć za Kosovo ako su se okoristili lično:(

jel' ono bio svojevremeno viđeni funkcioner demokratske stranke?:):hahaha:
Један од вођа студентских протеста ...

Након "Октобарске револуције" награђиван разним функцијама - одлично плаћеним ...

У време успона ПСС није се скидао са ТВ и новина ...

Па како је кренуло, тешко да ће неко из Демократске Странке остати на слободи. А кад се само сетим како су преклињали Дачића да се прихвати министарске палице, хе, хе... није он безвезе пандурски син који је као клинац од 4-5 година растурао маторе комшије у шаху.

Poslednja izmena:
Boris Stajkovac odela nosi samo kad mora, inace preferira sportski stil, uglavnom s markama koje pamti još iz detinjstva.

- Uvek ce mi skupe stvari biti skupe. Kao što je moja mama išla za mnom i gasila svetlo, tako ja idem za svojom decom - kaže Stajkovac.

Ipak, uspešni biznismeni za nekoliko stvari nece žaliti novac: uvek ce ga rado potrošiti na "kompjuterski park“ i mobilne telefone. Takode, pripadnici jaceg pola medu njima imaju svoje sitne strasti - vole da su opremljeni dobrim autom, pa je Stajkovac, koji je doskoro vozio "pontijak“, nedavno kupio tri godine stari "krajsler“,

:hahaha::hahaha:

ja ga se sećam u vezi sa tiršovom ali i parkićem kod skupštine,
on je bio na celu onog Centra za brigu o deci i taj isti je sponzor kinder-vrteske i svih tih
ruznih rekvizita obojenih u reklame...
kad god prodjem tuda pomislim, ne može niko da pogleda u te vrteske i da ne vidi ko ih je "poklonio" parku... bas je to jadno... ko god da radi, ne mislim na stajkovca konkretno

Back