Uhapšen bivši ministar Tomislav Momirović, ponovo izdat nalog za hapšenje Gorana Vesića

Amerikanci mu kupili pravosudje preko USAIDa finansiranjrm istog, kadruju tamo, naterali ga da donese zakon po kojem tuzioci i sudije sami sebe biraju a ne skupstina kao nekad i sad ce da se cese gde ga ne svrbi kada je glup
Kako li ga nateraše?
Hrabrog, poštenog i nepotkupljivog Vučića?
Nemoguće ..

da odlicna je ova vest!

Znas z asto?

Zato sto ce sada doci do BORBE DO ISTREBLJENJA IZMEDJU SNS-oVACA I PLACENIKA I SPIJUNA CIA!

Vucic ima dve opcije sad. Da pobegne iz zemlje ili da krene u borbu DO ISTREBLJENJA SA KADROVIMA I SPIJUNIMA CIA !!!

Napred Vucicu pohapsi ti njih sada sve!!!
Zayebano će biti ako krene u obračun sa špijunima MI 6.
Onda mora da udari na samog sebe.

tako je on se slikao i glumeo budalu dok su mu oni pravili duboku drzavu pod kontrolom CIA u Srbiji iza ledja

budala
Jadni Vučić.
Dobio je svega milijardu dolara od Usraejda, da sprovodi njihovu agendu u Srbiji.
Mučenik.
A sada se ispostavilo da nije znao šta radi i da su ga zayebali, baš kao i ovi iz Brisela sa Briselskim sporazumom - njega i mučenog tupavca Ivicu Dačija.
Da nisu možda retardirani, obojica?

Zašto najbolji drug rektora Djokića, Nebojša Bojović, nije uhapšen zbog nadstrešnice nego se slobodno šeta Beogradom?

1754065061675.png

Jadni Vučić.
Dobio je svega milijardu dolara od Usraejda, da sprovodi njihovu agendu u Srbiji.
Mučenik.
A sada se ispostavilo da nije znao šta radi i da su ga zayebali, baš kao i ovi iz Brisela sa Briselskim sporazumom - njega i mučenog tupavca Ivicu Dačija.
Da nisu možda retardirani, obojica?

Стварно мало постаје забрињавајуће ово што сад излази на видело, изгледа да нашу власт није зајебао само онај ко није ни пробао.

Што бсе рекло: нису ****** само они који нису питали.

Malo je suverenih naroda danas na svetu i prirodno je očekivati žestoke neprijatelje pogotovo ako su moćni sa parama i oružjem,e to je moderna demokratija koju nam prodaju moćnici.

Rektalni i Bojoviću uživajte dok još možete i šetajte ruku pod ruku u šorčićima u Bulevaru na slobodi!Pravda i odgovornost dolaze po vas a Boga mi i po vašeg druga Nenadića!

Poslednja izmena:
Ok, moguce da si upravu...
Mada ja imam utisak da on pravi lazne neprijatelje, kao sto pravi laznog neprijatelja od RTS i sebe kao zrtvu u odnosu na njih(iako itekako ima kontrolu), to radi i sa tuzilastvom itd...
RTS ne kontroliše Vučić.
To je propagandno glasilo koje radi za ove tvoje - Nato i eU i njihovu agendu sprovodi.
Bukvalno svaki dan imaš propagandu o eUroatlantskim integracijama, otvaranju poglavlja, klimatskim promenama izazvanim delovanjem čoveka i potrebnom vakcinacijom dece sa 250 vakcina, po mogućstvu odjednom.
Vučića podržavaju,jer je on jedini koji tvom zapadu može da pokloni sve što želi: i Kosovo i Rio Tinto i odlaganje nuklearnog otpada iz zapadnjačkih Nuk. elektrana i spalionice kancerogenog materijala i rudnike zlata i...
Kritikuju ga samo kada uspori veleizdaju, baš kao i Žaklinica Trtalović i razne Obućine...

Back