Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 33.843
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako li ga nateraše?Amerikanci mu kupili pravosudje preko USAIDa finansiranjrm istog, kadruju tamo, naterali ga da donese zakon po kojem tuzioci i sudije sami sebe biraju a ne skupstina kao nekad i sad ce da se cese gde ga ne svrbi kada je glup
Zayebano će biti ako krene u obračun sa špijunima MI 6.da odlicna je ova vest!
Znas z asto?
Zato sto ce sada doci do BORBE DO ISTREBLJENJA IZMEDJU SNS-oVACA I PLACENIKA I SPIJUNA CIA!
Vucic ima dve opcije sad. Da pobegne iz zemlje ili da krene u borbu DO ISTREBLJENJA SA KADROVIMA I SPIJUNIMA CIA !!!
Napred Vucicu pohapsi ti njih sada sve!!!
Jadni Vučić.tako je on se slikao i glumeo budalu dok su mu oni pravili duboku drzavu pod kontrolom CIA u Srbiji iza ledja
budala
Kako baš sad potrefi...
dal je ovo tacno da je vesic operisan
I kobasicu pred spavanjeNadam se da će do kraja života jesti dva jajeta dnevno.
postoji duboka, dublja i najdublja država. bar je tako u SAD. E sad kojoj od te tri pripada Mali
Kako baš sad potrefi...
Jadni Vučić.
Dobio je svega milijardu dolara od Usraejda, da sprovodi njihovu agendu u Srbiji.
Mučenik.
A sada se ispostavilo da nije znao šta radi i da su ga zayebali, baš kao i ovi iz Brisela sa Briselskim sporazumom - njega i mučenog tupavca Ivicu Dačija.
Da nisu možda retardirani, obojica?
Malo je suverenih naroda danas na svetu i prirodno je očekivati žestoke neprijatelje pogotovo ako su moćni sa parama i oružjem,e to je moderna demokratija koju nam prodaju moćnici.
RTS ne kontroliše Vučić.Ok, moguce da si upravu...
Mada ja imam utisak da on pravi lazne neprijatelje, kao sto pravi laznog neprijatelja od RTS i sebe kao zrtvu u odnosu na njih(iako itekako ima kontrolu), to radi i sa tuzilastvom itd...
znaci mogu slobodno se setaju
Trebao si na vreme Vučiću da skreneš pažnju - da je ne bira po treći put.
Otkud se Vučić zeznu, pa je izabra, po treći put?dolovac je CIA kadar
kao takva ne prolazi bezbedonosnu proveru