Ugroženost Srba u Crnoj Gori! Nepobitni dokazi na jednom mjestu!

Ђе си ДЕДА...прчи ли те твој ђутурум редовно...опет халачеш.

Има муслимана Арапа и има гњојавих потурица домаћих...између једних и других огромна је разлика...прве поштујем...друге презирем...на вас дукљане се пишам јер сте грђи од потурчењака.А шта сам радио домаћим потурицама нека остане само моја слатка тајна...битно да Алах зна....ти маштај о томе дк се будеш самозадовољавала туркињо.
Jesi ikada u životu javno prđeo o muslimanima kao što si ovđe hrabar? ž
Mislim ja nikada nijesam sreo nekkoga u Podgorici da uživo takvu mržnju prosipa?
Ali nema što ti si sigurno hrabar i uživo kao i virtuelni BranoPG

:hahaha:

Što je smiješno, pop Dukljanin kaže da su u Bosni, Raškoj, Paganiji, Travuniji i Duklji živjeli Srbi.

To su istorijski fakti, to piše i Konstantin Porfirogenit.

Jel sad sve u redu?

Imaš neke protivargumente ili se keslaš u prazno?
Kakvi kontraargumenti, kad je ovo te si naveo obična laž. Nit Pop Dukljanin spominje Srbe, nit ih Konstantin smješta u Duklju.

Мучи копиљане несојски...ти ћеш некоме о јунаштву.Кад те керуша окотила умјесто одма да ти завнме шију кад је виђела што је испало из ње...бачила те у смеће те су те габељи подигли зато си тако смрадан и сармотан...БРУКО

Мучи копиљане несојски...ти ћеш некоме о јунаштву.Кад те керуша окотила умјесто одма да ти завнме шију кад је виђела што је испало из ње...бачила те у смеће те су те габељи подигли зато си тако смрадан и сармотан...БРУКО
Smiješ li nekada nekome uživo tako nešto da kažeš ili si samo virtuelno hrabar? Jesi rekao nekome nekad tako nešto u lice?

Peso,
Znaš li ti pouzdano za ovo naselje Tuđemili?
Piše zvanično da su tamo oko 87% Crnogorci, 11% Srbi, 1% Muslimani i 1% Albanci.
Jesu li to Crnogorci muslimanske vjere, kao što gore reče BranoPG?

Нашо си коју ћеш мустру питати. Ако живиж збиља у ЦГ...упали ауто и одгузељај до Бара, имаш сат времена вожње у врх главе...увјери се на лицу мјеста.

Нашо си коју ћеш мустру питати. Ако живиж збиља у ЦГ...упали ауто и одгузељај до Бара, имаш сат времена вожње у врх главе...увјери се на лицу мјеста.
To su zabačena sela u kojima do skoro nije bilo ni struje ni telefona ni vode. Znam da ono selo ispod Rumije-Mikulići, jesu muslimani i hrišćani, koji se izjašnjavaju većinom kao Crnogorci a za Tuđemil i Gornje selo nijesam siguran.Imam samo zvanične podatke u kojima nema podataka o vjeroispovijesti.
Čuo sam prije neđe 20 godina, da je u Tuđemilu minirana ona džamija što si postavio gore pa su je stanovnici Bara obnovili sa dobrovoljnim prilozima iako tamo valjda i nema muslimana. Tako sam čuo ali nijesam siguran.

To su zabačena sela u kojima do skoro nije bilo ni struje ni telefona ni vode. Znam da ono selo ispod Rumije-Mikulići, jesu muslimani i hrišćani, koji se izjašnjavaju većinom kao Crnogorci a za Tuđemil i Gornje selo nijesam siguran.Imam samo zvanične podatke u kojima nema podataka o vjeroispovijesti.
Čuo sam prije neđe 20 godina, da je u Tuđemilu minirana ona džamija što si postavio gore pa su je stanovnici Bara obnovili sa dobrovoljnim prilozima iako tamo valjda i nema muslimana. Tako sam čuo ali nijesam siguran.

Будалино...ђе нестаде турчадија што је правила ту џамију...пошли на љетовање у Турску?

Neki su nestali 1711 i dalje a neki su 1913 otišli na ljetovanje u Anadoliju.
Ostali su samo naši ljudi sve 3 vjere.

Моји људи су само једне вјере...за твоје не знам, али постараћемо се да и тебе пошаљемо на једну вожњу ка Анадолији чим прије...

Моји људи су само једне вјере...за твоје не знам, али постараћемо се да и тебе пошаљемо на једну вожњу ка Анадолији чим прије...
Naravno da su trvoji ljudi samo jedne vjere, a zovu se Cincari, Cigani, Bosanci, Rumuni, Crnogorci, Bugari.... svi ste skupa vjerska grupa Srbi. Tvojoj sreći nema kraja. :hahaha:

Naravno da su trvoji ljudi samo jedne vjere, a zovu se Cincari, Cigani, Bosanci, Rumuni, Crnogorci, Bugari.... svi ste skupa vjerska grupa Srbi. Tvojoj sreći nema kraja. :hahaha:

Ајде ДЕДА али искрено...ђе арбатујеш...Швабија, Шведска, Данска...реци људски па да знам окле прдењаш те овако смрди ође?

Naravno pravoslavci su KOPTI, ETIOPĆANI, GRCI (najzaduženiji narod na svijetu), Rumunji, Cigani (Jovanovići, Petrovići, Nikolići od srbksoga roda :lol:) a svi zajedno ste Srbi. Kako si ti srećan sa tvojom vjerom! :hahaha:

Ђе обитаваш..ајде реци среће ти...знаш да ће ми неко од модератора рећи....окле се јављаш?

Back