D U K Lj A N I N
Ističe se
- Poruka
- 2.958
Ne znam zašto pitaš, što će ti to. Znaš dobro da ne bi smio reći hiljaditi dio od onoga laješ u virtuelnom svijetu.Ђе обитаваш..ајде реци среће ти...знаш да ће ми неко од модератора рећи....окле се јављаш?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam zašto pitaš, što će ti to. Znaš dobro da ne bi smio reći hiljaditi dio od onoga laješ u virtuelnom svijetu.Ђе обитаваш..ајде реци среће ти...знаш да ће ми неко од модератора рећи....окле се јављаш?
Ne znam zašto pitaš, što će ti to. Znaš dobro da ne bi smio reći hiljaditi dio od onoga laješ u virtuelnom svijetu.
SDP: Slučaj Tuđemili atak na istorijsko sjećanje
24. februar 2011.
sdpokSocijaldemokratska partija (SDP) najoštrije je danas osudila skrnavljenje spomenika Tuđemilskoj bici i zatražila od nadležnih da preduzmu sve potrebne mjere da se počinioci što prije pronađu i kazne.
“Vandalski napad na obelisk posvećen Tuđemilskoj bici ne predstavlja samo atak na taj spomenik i na ono što on simbolizuje. Predstavlja napad i na ostala četiri obeliska podignuta u čast najvećih crnogorskih pobjeda kroz vjekove”, saopšteno je iz SDP-a Portalu Analitika.
Ta partija ukazuje da je napad na spomenik Tuđemilskoj bici predstavlja i atak na istorijsko sjećanje na bitke na Krusima, Martinićima, Grahovcu i Fundini.
“Pokušaj uništavanja simbola jednog naroda dokaz je nazadne i anticivilizacijeske svijesti koje smo do sad gledali van Crne Gore kada su rušena jevrejska groblja i sinagoge od nacista ili spomenici Budi od talibana u Avganistanu, i zato se ovim pojavama mora odlučno stati na put”, smatraju u SDP-u.
Dodaje se da je pred državnim organima zadatak da pronađu i primjereno kazne one koji zbog civilizacijske zaostalosti i inferiornosti smatraju da su im eksploziv i miniranje pod okriljem mraka sredstva za iskazivanje ličnih stavova.
http://www.portalanalitika.me/polit...sluaj-tuemili-atak-na-istorijsko-sjeanje.html
Podatci koje si naveo jesu uglavnome tačni, ali fakat da tamo ima 11% Srba i 2% Bošnjaka/Muslimana garantuje da suPeso,
Znaš li ti pouzdano za ovo naselje Tuđemili?
Piše zvanično da su tamo oko 87% Crnogorci, 11% Srbi, 1% Muslimani i 1% Albanci.
Jesu li to Crnogorci muslimanske vjere, kao što gore reče BranoPG?
Neka te Paśalučani.Je li podturice, da vas pitam kako bi vam se narod zvao,
da je kojim slucajem toponim umjesto Crna Gora bio Pasja Glava????
.зашто стављаш ту вијест овдје
Pa zar nijesu Srbi ugroženi, zar ovo nije dokaz da su Srbi ugroženi?
Naravno pravoslavci su KOPTI, ETIOPĆANI, GRCI (najzaduženiji narod na svijetu), Rumunji, Cigani (Jovanovići, Petrovići, Nikolići od srbksoga roda) a svi zajedno ste Srbi. Kako si ti srećan sa tvojom vjerom!
![]()
Što mu ti čitaš, nek čita sam. Ako umije? Jer uglavnome piše gluposti i neistine.ja čitah neđe da jesu 40%.
Псето потурчено...што боли qурац Србе за ваше бетонске фалусе које подижете по Туђемилима. Рекох ти намјерно инсинуираш на нешто од чега нема ништа.Гледаш у погрешно двориште...питај Бардија и дружину ко вам је сломио киту у Туђемилима.
sto ti je bre posrbico. ne prci se toliko, moze te neko ljuknut po nosu. znas kako domacica ljukne tele, pa nastavi da muze.
zastava se nalazila na zgradi pošte
Maloljetnik osumnjičen za skidanje crnogorske zastave u Meljinama
![]()
Ilustracija (Foto: Arhiva Vijesti)
Hercegnovska policija privela je maloljetnog N.T. iz tog grada zbog sumnje da je, 21. maja, sa zgrade Pošte u Meljinama, skinuo crnogorsku zastavu.
Kako je saopštila Uprava policije, sumnja se da je N.T., 21. maja oko 20 sati, sa zgrade Pošte skinuo državnu zastavu Crne Gore, pri čemu je slomio jarbol, a zatim je zastavu bacio u žbunje u blizini prostorija Mjesne zajednice Meljine.
![]()
Policija je, kako se navodi, nakon obavještenja prikupljenih u prisustvu roditelja, protiv N.T. podnijela Područnom organu za prekršaje zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, zbog osnovane sumnje da je prekršio Zakon o javnom redu i miru.
Navodi se da je zastava, s obzirom da nije bila oštećena, vraćena na mjesto na kojem je stajala.
http://www.vijesti.me/vijesti/malol...nje-crnogorske-zastave-meljinama-clanak-21277